- 3 Ocak 2021
- 2.666
- 851
- 35
Öyle canımda kanamam olmaması normalmi yoksa daha olurmuMoralini yüksek tut umarım gönlüm isterki yükselsin yükselmezse de bi daha Kİ ay yapacak bi şey yok Kİ kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canımda kanamam olmaması normalmi yoksa daha olurmuMoralini yüksek tut umarım gönlüm isterki yükselsin yükselmezse de bi daha Kİ ay yapacak bi şey yok Kİ kuzum
Naptin canım baktı mı doktorrrAnaaaaa hahahah ben görmemişim bunu ahdjsjsj doktordayım suan ofise gecince güncelliyim hamileleri bari ahdjjs
Canım sen amh baktırdın mı? En son fsh yüksekleri vardı galiba, tamam karar ara vermek ise bence uygula ben de bu ay doktora gitmiyorum.Bana da yaramadı ne femara ne klomen ne catlatma ne aşılama ne hsg abow neler yapmışım 3 ay kendime tatil verdim teytey yani doktor konusunda
Valla ben hiç gebelik geçiremedim daha o yüzden pek bilgim yok ama burda gördüm kadarıyla beta düşünce adet olmam gerekirdiÖyle canımda kanamam olmaması normalmi yoksa daha olurmu
Ben yaptırdım canım benim iki yumurtam vardı 25-17 mm di ve inşallah değerlerim sağlıklı artar ise şu an beta değerime göre hamileyimKızlar herkese selam.
Geçen ay 21-23 mm iki yumurtam vardı çatlatma iğnesi yaptırmıştım ilk kez. 2 gün sonra kontrole gittiğimde biri çatlamış öteki de 25 mm’ye ulaşmış kiste çevirmişti ama doktorum bu yumurta da yüzde 90 çatlamış çünkü içi sıvı dolu demişti. Yani kısacası iğne öncesi usg de gördüğümüz 23 mm yumurta ( artık çatlama zamanına kadar 24-25 mm olmuştur diye düşünüyorum ben) çatlamış.
Sormak istediğim şey şu ki; gebelik tutmadığına göre ben bu yumurtaların bu boyutta sağlıksız olduğu düşünüyorum.
Sizin fikrinizi de alabilir miyim? Bu boyda iğne yaptıran oldu mu?
Benim yumurtam 20 mm di ikisi ilk kontrol de çatlatma vurundum çatladı ama kaç mm de çatladı hatırlamıyorum normalde çatlama mm 24 zaten 24 mm de çatlar diye biliyorum ben burda da 24 mm olduğunu yazmışsın sıkıntı yok bence canımKızlar herkese selam.
Geçen ay 21-23 mm iki yumurtam vardı çatlatma iğnesi yaptırmıştım ilk kez. 2 gün sonra kontrole gittiğimde biri çatlamış öteki de 25 mm’ye ulaşmış kiste çevirmişti ama doktorum bu yumurta da yüzde 90 çatlamış çünkü içi sıvı dolu demişti. Yani kısacası iğne öncesi usg de gördüğümüz 23 mm yumurta ( artık çatlama zamanına kadar 24-25 mm olmuştur diye düşünüyorum ben) çatlamış.
Sormak istediğim şey şu ki; gebelik tutmadığına göre ben bu yumurtaların bu boyutta sağlıksız olduğu düşünüyorum.
Sizin fikrinizi de alabilir miyim? Bu boyda iğne yaptıran oldu mu?
Çok tebrik ederim canım, senin 17 mm’lik yumurta tutmuş olabilir yüksek olasılıkla. Çatlama sonrası kontrole gittin mi? Detayları biliyor musun yani?Ben yaptırdım canım benim iki yumurtam vardı 25-17 mm di ve inşallah değerlerim sağlıklı artar ise şu an beta değerime göre hamileyim
Yok canım daha kontrole gitmedim bende 17 mm olanın tuttuğunu ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Adet tarihim 21 aralıktı dün kan değerim 32 çıktı gecikme olmasına rağmen düşük çıktığını düşünüyorum.Çok tebrik ederim canım, senin 17 mm’lik yumurta tutmuş olabilir yüksek olasılıkla. Çatlama sonrası kontrole gittin mi? Detayları biliyor musun yani?
Sağlıkla devam etsin gebeliğin
Ben de onu anlamıyorum canım ne zaman çatlıyor yani hangi boyutta bunun bir boyutu zamanı var mı?Benim yumurtam 20 mm di ikisi delik kontrol de çatlatma vurundum çatladı ama kaç mm de çatladı hatırlamıyorum normalde çatlama mm 24 zaten 24 mm de çatlar diye biliyorum ben burda da 24 mm olduğunu yazmışsın sıkıntı yok bence canım
Benimde 25 mm olan yumurtam için doktor kendiliğinden çatlamamış o yüzden iğne ile çatlatıcaz demişti 3 gün öncesinden 18 mm iğne vermemişti kendi çatlayabilir değerlendir demişti 3 gün sonra gittiğimde çatlamamış 25 mm olmuştu iğne vurulmuştumBen de onu anlamıyorum canım ne zaman çatlıyor yani hangi boyutta bunun bir boyutu zamanı var mı?
Dün doktora gittim 14,8 mm yumurtam var 9. Günümde. Onu takip edeceğiz şimdi. Doktorum bana geçen ay çatlamamıştı o yüzden iğne yaptık gibi bir kelime kullandı, yani 21-23 vardı evet ama ben çatlamadığını gördüğüm İçin iğne verdim deyince sanki o boyuta kadar da çatlayabiliyor diye algıladım. Genelde 18 mm civarından sonra vuruyorlar iğneyi benim bildiğim kadarıyla.
Eveet işte burda yolk gözüktüNaptin canım baktı mı doktorrr
Önemli olan 2 günde bir artması biliyorsun, bak - Janna - ya resmen 2 küsür ile öğrendiYok canım daha kontrole gitmedim bende 17 mm olanın tuttuğunu ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Adet tarihim 21 aralıktı dün kan değerim 32 çıktı gecikme olmasına rağmen düşük çıktığını düşünüyorum.
Ayyy maşallahEveet işte burda yolk gözüktü
Demekki 20-21 civarı çatlasa aslında daha iyi ben okuduklarımdan öyle bir çıkarımda bulundum.Benimde 25 mm olan yumurtam için doktor kendiliğinden çatlamamış o yüzden iğne ile çatlatıcaz demişti 3 gün öncesinden 18 mm iğne vermemişti kendi çatlayabilir değerlendir demişti 3 gün sonra gittiğimde çatlamamış 25 mm olmuştu iğne vurulmuştum
Ya azmin zaferidir buEveet işte burda yolk gözüktü
Benim bildim de 18 mm ve yukarısı da vurulabilir çatlamadıysa benim mesela 20 mm ken vuruldu 14,8 iyi de öyleyken vurulmuyor internette bile yazar 21,23 ken vurmuş anladım kadarıyla bence sıkıntı yokBen de onu anlamıyorum canım ne zaman çatlıyor yani hangi boyutta bunun bir boyutu zamanı var mı?
Dün doktora gittim 14,8 mm yumurtam var 9. Günümde. Onu takip edeceğiz şimdi. Doktorum bana geçen ay çatlamamıştı o yüzden iğne yaptık gibi bir kelime kullandı, yani 21-23 vardı evet ama ben çatlamadığını gördüğüm İçin iğne verdim deyince sanki o boyuta kadar da çatlayabiliyor diye algıladım. Genelde 18 mm civarından sonra vuruyorlar iğneyi benim bildiğim kadarıyla.
Bende öyle düşünüyorum aşılama olduğum zamanda boyutu 26 mm idi çatlatma iğnesi vurulmuştum 36 saat sonra aşılama olduğunda çatlamamıştı bile sonuç negatif olmuştu tabikiDemekki 20-21 civarı çatlasa aslında daha iyi ben okuduklarımdan öyle bir çıkarımda bulundum.
Yaaa çok güzel maşallah nezar değmesinEveet işte burda yolk gözüktü
Yok hayır, şuan takip ediyoruz. Adetimin 9. Gününde 14,8 mm yumurta, yarın tekrar gidicem 11. Gün olacak muhtemelen 16,8 civarı olur.Benim bildim de 18 mm ve yukarısı da vurulabilir çatlamadıysa benim mesela 20 mm ken vuruldu 14,8 ken mi iğne vurdu sana nasıl yani iyi de öyleyken vurulmuyor internette bile yazar bu
Aşılama geçmişin de mi var canım? O zaman bu haberi almana daha çok sevindim. Kimbilir sen ne yollardan geçtin. İçin ferah olsun dualarımız seninle..Benim yumurtam da düzensiz büyüyor mesela bir ay 11. Gün 32 mm olmuştu, bir ay normal boyutta gelişmişti. Ben sorunumu bazı aylar yumurtanın çatlamayarak kistleştiği ve adet dönemimde atıldığı olarak tespit ettiğim için yumurta takibi yaptırıyorum şuan. 2 düşüğüm var malesef o yüzden süreç yıpratıcı.Bende öyle düşünüyorum aşılama olduğum zamanda boyutu 26 mm idi çatlatma iğnesi vurulmuştum 36 saat sonra aşılama olduğunda çatlamamıştı bile sonuç negatif olmuştu tabiki