Aynen bunu bende merak ediyorum.. cunku 31 aralik ve ya 1 ocak en erken beklediğim daha geçse çıkmayanlar 31 aralik boşa kendimi üzmeyelim yoksa 31 aralik hic yapmayıp regl geçmesini mi beklesem1 günde değişiklik gösterir mi negatifken ertesi gün pozitife döner mi bunu bende merak ediyorum. İdrar testlerinin belli bi duyarlılığı var belki 1 gün içerisindeki beta hcg artışı testin farkedeceği kadardır ve Negatif Ken pozitife dönebilir.
İmom omega verdi doktorum kuzum onu kullanıyorumm- Janna - günaydın canım kullandığın folik asit var mı ?
Ne olcak canimsÇok özür dilerim yanlış anladım üzdüm seniumudu kaybetmek yok
Aa ilk defa duydumİmom omega verdi doktorum kuzum onu kullanıyorumm
Bana da yaramadı ne femara ne klomen ne catlatma ne aşılama ne hsg abow neler yapmışım 3 ay kendime tatil verdim teytey yani doktor konusunda3 aydır tek doktor ile devam ettim kuzu ben, şu an da öyle devam ediyorum
Kuzum yeni topigin hayirli olsunİmom omega verdi doktorum kuzum onu kullanıyorumm
Ne 31 aralikmis be bir cümle de kac kere gecmis okuyunca farkettimAynen bunu bende merak ediyorum.. cunku 31 aralik ve ya 1 ocak en erken beklediğim daha geçse çıkmayanlar 31 aralik boşa kendimi üzmeyelim yoksa 31 aralik hic yapmayıp regl geçmesini mi beklesem
benimde bat senşnle aynı . Bende bugün bel ağrısı ile uyandım bide sol kasığımın ordan keskin bi ağrı girdi geçti . Progestan bitti adet ağrılarımı acaba bilemiyorumNe 31 aralikmis be bir cümle de kac kere gecmis okuyunca farkettim
Kuzumm topik miii ben topik açmadım kiiiKuzum yeni topigin hayirli olsun
Bende ilk defa duymuştm ama içeriği cok zengin hergün 1 tane kullanıyorum canım kilo falanda aldırmıyorAa ilk defa duydum
Bende alıyım o zamanBende ilk defa duymuştm ama içeriği cok zengin hergün 1 tane kullanıyorum canım kilo falanda aldırmıyor
Anaaaaa hahahah ben görmemişim bunu ahdjsjsj
Var canım benımde ilk günler yavas koyulaşmıştı merak etme sen yarın kan ver görceksin zatenBende alıyım o zamandoktora gittiğimde söylerim değiştir derse değiştiririm Şimdi bir konuda yardımın gerek ilk resim dün diğerini az önce yaptım koyulaşma var mı sence sen çok test yaptın sana güveniyorum Eki Görüntüle 2975444 Eki Görüntüle 2975445
Benim bat da aynı var mı belirtin senin ya ben adet olacakmış gibi hissettim ıslaklık vardı sabah gittim baktım hiç bi şey yok gecenin 5 de de ağrıyla uyandım karnımın altı yumurtalık bölgem ağrıdı yumurtlama günüm bitince ağrılarım kesilmişti ilk defa bugün hissettim ağrı o ağrıyı hala hafif hafif hissediyorum gece daha şiddetli bi ağrıydı dün gündüzde aşılama oldumda o iğneyi rahmimde hissettim ya dün bi an sanki rahmime o iğneyi sokulaymış gibi hissettimNe 31 aralikmis be bir cümle de kac kere gecmis okuyunca farkettim
Kimyasal gebeliği pek bilmiyorum ama bi kan ver bakalım belki mucize olur değerin yükselirMerhaba kızlar benim kanamam hala olmadıvarmı yorumu olan pazartesi günü değerim 18 çıkmıştı Çarşamba günü 13 çıktı ama ne ağrım ne kanamam ne de lekelenmem hala yok kimyasal demiştim ama kimyasal olsa şimdiye kanama gerceklesmezmiydi?belki doktora git diyeceksiniz ama ücra bir ilçede yaşıyorum ve kadın doğum doktoru yok bugün tekrar kan verecem ama anlam veremedim durumuma daha önce kimyasal yaşadığımda ilk değeri öğrenmeden kanamam gerçekleşirdi..yorumlarınızı merak ediyorum
Teşekkür ederim canımmVar canım benımde ilk günler yavas koyulaşmıştı merak etme sen yarın kan ver görceksin zaten
Keşke bir mucize olsa bu şekilde olup yulselenler olmuş ama umudum pek yok sadece neden hala kanama yok o kafamı karıştırdıKimyasal gebeliği pek bilmiyorum ama bi kan ver bakalım belki mucize olur değerin yükselir
Moralini yüksek tut umarım gönlüm isterki yükselsin yükselmezse de bi daha Kİ ay yapacak bi şey yok Kİ kuzumKeşke bir mucize olsa bu şekilde olup yulselenler olmuş ama umudum pek yok sadece neden hala kanama yok o kafamı karıştırdı