Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok sevindim ne mutlu sana
Ben de toplam 6 doktor gördüm canım ama nasip diyelim..
İyi doktor bulursan bırakma Ben bile 3 ayda 3 doktor değiştirdim.. 2 si ile telefonda görüşüp beğenmedim
Doktorun alanı bence gebelik takibi ise iyi olmuyot. Doktor infertilite takibi yapıyorsa iyi oluyor.. Benim gördüğüm o. Tüp bebek doktoru da haklı çıkardı beni
Ve benim ponçik doktorum gebe takibine izin vermiyormuş.. Kalp atışı sonrası yollarımız ayrıldı diyormuş Çok hoşuma gitmişti. İnş nasip olur…

Vallahi infertilite olanını da denk geldim de bilemedim
Bir iki doktor daha denemek istiyorum..

Bende hayıt tohumu içiyordum yumurtlama günü ne kadar sen nasıl içiyordun hepsini karıstırarakmı
Hayıt otu sabahları, civanperçemi aslanpençesi akşamları tok karnına demleyerek civanperçemi ve aslanpençesini birbirine karıştırarak içiyordum

Canım bazılarında çok basit ağrısız geciyor, benimkinde baya sızladı yumurtaliklarimi hissettim ama tek taraflı çikolata kistim var belki o da etkilemiş olabilir çünkü o kısmimda sızlama çok oldu
Bende gebelik çalışmalarındayım. Normalde yarın adet günüm ama inanılmaz yumurtalık hassasiyetim var. Hiç böyle olmamıştım. 3 gün önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu ama yanlış alarmmış.Bu yumurtalık hassasiyeti gebelik nendeni ile olabilirmi?

Bat 24 aralık

Ayy hadi inşallah naz, sen yüzümüzü güldür bari

Canım ben aşılama oldum orda ondan bahsediyordum. Normalde ilaç kullandığım da 1 günlük ağrı çekiyorum yumurtlama olduğunda
Kişiden kişiye değişir bilemiyorum belki o zaman üşümüş bile olabilirsin. Benimde bat 25i şuan ağrın var mi

Hayıt otu sabahları, civanperçemi aslanpençesi akşamları tok karnına demleyerek civanperçemi ve aslanpençesini birbirine karıştırarak içiyordum
Kesinlikle civan percemi rahmi herseyi temizliyor ben 2 ay kullandıktan sonra hamile kalmıştım.. ama hamilelik için çalışma yapanlar içmeyelim bence veya az içmeli.. içtiği ay çalışma olmamalı diye biliyorum fazlası dusuge sebep olabiliyor diye biliyorum.

Bir de benim asil kullanma amacim reglin erken gelmesi icindi en az 2 veya 3 gun erken getirttim 3 ay boyunca

Benim bu ayki yumurtlamam inanılmaz ağrılı oldu. Öyle çok kötüydümki affedersin tuvalete gittiğimde ağrım tavan yapıyordu. Geçen ay 3 gün erken olmuştum. Bu ay yine normal hesapladım. Yarın bat olmalı. Şu an ağrım yok ama hassasiyet var yumurtalıklarımda. Sanki hafif yanıyor sağlı sollu hissediyorum.

Benimde öyle kasiklarim ağrıyor aşılama oldum ben onu bekliyorum ama büyük ihtimal adet olucam sabah test negatifti. Ben bir kere carlatma ignesinden sonra öyle cok kötü oldum ağrım çoktu. Arada olabilir canım bence kafana takma eğer çok şey yaparsan bi kontrole gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…