- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Ama her seferinde farklı doktor demek başa sarmak demek.. Sonuçta infertilite çalışsa da herkesin durumu kendine özel. Her seferinde sil baştan başlamak seni de yoracaktır. Karışamam tabiki ama güvendiğin bi doktor oluştu ise devam etmeni tavsiye ederdim :)Vallahi infertilite olanını da denk geldim de bilemedim
Bir iki doktor daha denemek istiyorum..
3 aydır tek doktor ile devam ettim kuzu ben, şu an da öyle devam ediyorumAma her seferinde farklı doktor demek başa sarmak demek.. Sonuçta infertilite çalışsa da herkesin durumu kendine özel. Her seferinde sil baştan başlamak seni de yoracaktır. Karışamam tabiki ama güvendiğin bi doktor oluştu ise devam etmeni tavsiye ederdim :)
Yani merak ediliyor ua1 günde değişiklik gösterir mi negatifken ertesi gün pozitife döner mi bunu bende merak ediyorum. İdrar testlerinin belli bi duyarlılığı var belki 1 gün içerisindeki beta hcg artışı testin farkedeceği kadardır ve Negatif Ken pozitife dönebilir.
O zaman gelecek aya Allah kerim.. Kendini bırakmaya çalış biraz.3 aydır tek doktor ile devam ettim kuzu ben, şu an da öyle devam ediyorum
Canım mesajları okurken arada senin mesajlarına denk geliyorum hep kendini dinleyip burdan soru sormuşsun yanlış anlama 3. Ayındaymissin daha bu kadar takılma lütfen kendini dinleme sen zihinsel izin vermessin yoksa gebeliğe. Kaldı ki biz buradan belirtilerine göre kimseye hamile de diyemeyiz. Bak ben 1 gebelik geçirdim ama ona rağmen hamile kalırsam nasıl anlarım bilmiyorum. Az kendini rahat bırak kafanı başka biseyle meşgul etmeye çalış kendine bı uğraş bul. Çok iyi anlıyorum seni hepimiz aynı durumdayiz benim 15 ay oldu bak daha 1 kere burdan su belirtim var hamilelik olabilir mi diye yazmadım çünkü kimse bilemez. Lütfen yanlış anlama kendini biraz daha rahatlatman açısından yazmak istedim. İnşallah gebeliktir Rabbim tez vakitte gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin burdan güzel haberini alalımKızlar reglime 8 gün var ama belim ara ara çok ağrıyor göğüslerim çok şiş ve dokununca ağrıyor sizce bu erken gebelik belirtisi olabilir mi
Ne zamana kadar içiyordun kaç günHayıt otu sabahları, civanperçemi aslanpençesi akşamları tok karnına demleyerek civanperçemi ve aslanpençesini birbirine karıştırarak içiyordum
Geldi bugun kırmızılar
Belki de yerleşme kanamasıdır herkeste aynı olmaz bende kahverengi akıntı demek adet gelecek demek mesela her seferinde öyle oluyo o yüzden onu görünce umutlanmıyorum bi kan verin beta hcg baktırın bi de adet gününüz ne zamantest yaptım ama silikti suya tutunca çizgi gitti zaten muhtemelen kuruma çizgisiydi. Adetlerimde düzensiz ve ovulasyonla takip etmedim neler oluor bende anlamadım.1 haftadır da ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Allahım bu sefer inşallah olmuştur
Ya hamilesin işte üzülme artık 2 üne bir test ver artışı önemli umarım güzelce artarKızlarr değerim 32.15 çıkmış
Haklısın canımCanım mesajları okurken arada senin mesajlarına denk geliyorum hep kendini dinleyip burdan soru sormuşsun yanlış anlama 3. Ayındaymissin daha bu kadar takılma lütfen kendini dinleme sen zihinsel izin vermessin yoksa gebeliğe. Kaldı ki biz buradan belirtilerine göre kimseye hamile de diyemeyiz. Bak ben 1 gebelik geçirdim ama ona rağmen hamile kalırsam nasıl anlarım bilmiyorum. Az kendini rahat bırak kafanı başka biseyle meşgul etmeye çalış kendine bı uğraş bul. Çok iyi anlıyorum seni hepimiz aynı durumdayiz benim 15 ay oldu bak daha 1 kere burdan su belirtim var hamilelik olabilir mi diye yazmadım çünkü kimse bilemez. Lütfen yanlış anlama kendini biraz daha rahatlatman açısından yazmak istedim. İnşallah gebeliktir Rabbim tez vakitte gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin burdan güzel haberini alalım
Benimde öyle benimdeSebepsizdi canım yumurta gelişiyor çatlıyor ama döllenme olmuyordu.
Pko görüntüsü yoktu canımBenimde öyle benimdepko görüntüsü filan varmıydı canım sende bence gayet güzel değerin inşAllah cumartesi gününe 2 katı olur gözün aydınnn
İnşallah canım sağlıkla artması için dua ediyorumYa hamilesin işte üzülme artık 2 üne bir test ver artışı önemli umarım güzelce artarDarısı başımıza