- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
Varken yani 8 7 gun adeteİnşAllah kuzum ya ama cikarmi 8 7 gunde hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varken yani 8 7 gun adeteİnşAllah kuzum ya ama cikarmi 8 7 gunde hemen
Ben kullandım diğerlerinden daha hassas parasını hakediyorInnovita ovulasyon testi kullanan biri var mi guvenilir mi
İyi doktor bulursan bırakma Ben bile 3 ayda 3 doktor değiştirdim.. 2 si ile telefonda görüşüp beğenmedimÇok çok sevindim ne mutlu sana
Ben de toplam 6 doktor gördüm canım ama nasip diyelim..
Zarar veremezsiniz canim dollenme oluyor ve direk kendini kapatiyor sonraki gelen spermler ya asidik ortam da ölüyor ya da geri bir yol bulup çıkıyorOvulasyon sonrası ilişki olmaması daha mı iyi
Hazır olduysa zarar vermeyelim bide
Ah insallah birlikte ağlayacağızAyy ben bile heyecanlandım,, inşallah mutluluktan ağlarsın yakın zamanda
İnşallah canımmAh insallah birlikte ağlayacağız
Vallahi infertilite olanını da denk geldim de bilemedimİyi doktor bulursan bırakma Ben bile 3 ayda 3 doktor değiştirdim.. 2 si ile telefonda görüşüp beğenmedim
Doktorun alanı bence gebelik takibi ise iyi olmuyot. Doktor infertilite takibi yapıyorsa iyi oluyor.. Benim gördüğüm o. Tüp bebek doktoru da haklı çıkardı beni
Ve benim ponçik doktorum gebe takibine izin vermiyormuş.. Kalp atışı sonrası yollarımız ayrıldı diyormuş Çok hoşuma gitmişti. İnş nasip olur…
Hayıt otu sabahları, civanperçemi aslanpençesi akşamları tok karnına demleyerek civanperçemi ve aslanpençesini birbirine karıştırarak içiyordumBende hayıt tohumu içiyordum yumurtlama günü ne kadar sen nasıl içiyordun hepsini karıstırarakmı
Bende gebelik çalışmalarındayım. Normalde yarın adet günüm ama inanılmaz yumurtalık hassasiyetim var. Hiç böyle olmamıştım. 3 gün önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu ama yanlış alarmmış.Bu yumurtalık hassasiyeti gebelik nendeni ile olabilirmi?Canım bazılarında çok basit ağrısız geciyor, benimkinde baya sızladı yumurtaliklarimi hissettim ama tek taraflı çikolata kistim var belki o da etkilemiş olabilir çünkü o kısmimda sızlama çok oldu
Bat 24 aralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Ayy hadi inşallah naz, sen yüzümüzü güldür bariIyi akşamlar kizlar..
Alışverişe gittik te anca geldik eve dus alip kendimi attim somine başına..
İlk defa hamileyim gibi bir hisse kapıldım soyle ki oncekil hamileligimde öğrenmeye yakim yine alisveristeydik kasik ağrısından rahim üstündeki ağrıdan uzun süre ayakta kalamadım bir de bel ağrısı.. bugun de alışverişini bitiremeden çıkmak istedim kasik agrisi surekli oturma istegi ve bel ağrısı.. geldim dusumu aldim ve göğüslerimin dolgunlastigini fartkkettim ve mor çizgiler belirmis..
Hissettim ama tabi ki net bilemem kan sonucu çıkana kadar heyecan bastı reglime tahmini 8 ve ya 9 gunum var
Canım ben aşılama oldum orda ondan bahsediyordum. Normalde ilaç kullandığım da 1 günlük ağrı çekiyorum yumurtlama olduğundaBende gebelik çalışmalarındayım. Normalde yarın adet günüm ama inanılmaz yumurtalık hassasiyetim var. Hiç böyle olmamıştım. 3 gün önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu ama yanlış alarmmış.Bu yumurtalık hassasiyeti gebelik nendeni ile olabilirmi?
Kesinlikle civan percemi rahmi herseyi temizliyor ben 2 ay kullandıktan sonra hamile kalmıştım.. ama hamilelik için çalışma yapanlar içmeyelim bence veya az içmeli.. içtiği ay çalışma olmamalı diye biliyorum fazlası dusuge sebep olabiliyor diye biliyorum.Hayıt otu sabahları, civanperçemi aslanpençesi akşamları tok karnına demleyerek civanperçemi ve aslanpençesini birbirine karıştırarak içiyordum
Insallah Allahim dualarımızı kabul etsin ❤ guzel haberlerle içimiz açılsın burdaAyy hadi inşallah naz, sen yüzümüzü güldür bari
Bilmiyorum ama ben riske girip 31 aralik sabahi yapacağımİnşAllah kuzum ya ama cikarmi 8 7 gunde hemen
Bir de benim asil kullanma amacim reglin erken gelmesi icindi en az 2 veya 3 gun erken getirttim 3 ay boyuncaKesinlikle civan percemi rahmi herseyi temizliyor ben 2 ay kullandıktan sonra hamile kalmıştım.. ama hamilelik için çalışma yapanlar içmeyelim bence veya az içmeli.. içtiği ay çalışma olmamalı diye biliyorum fazlası dusuge sebep olabiliyor diye biliyorum.
Benim bu ayki yumurtlamam inanılmaz ağrılı oldu. Öyle çok kötüydümki affedersin tuvalete gittiğimde ağrım tavan yapıyordu. Geçen ay 3 gün erken olmuştum. Bu ay yine normal hesapladım. Yarın bat olmalı. Şu an ağrım yok ama hassasiyet var yumurtalıklarımda. Sanki hafif yanıyor sağlı sollu hissediyorum.Canım ben aşılama oldum orda ondan bahsediyordum. Normalde ilaç kullandığım da 1 günlük ağrı çekiyorum yumurtlama olduğunda
Kişiden kişiye değişir bilemiyorum belki o zaman üşümüş bile olabilirsin. Benimde bat 25i şuan ağrın var mi
Kan testi verdim 23 ciktiMerhaba evet cıkar kan verin
Benimde öyle kasiklarim ağrıyor aşılama oldum ben onu bekliyorum ama büyük ihtimal adet olucam sabah test negatifti. Ben bir kere carlatma ignesinden sonra öyle cok kötü oldum ağrım çoktu. Arada olabilir canım bence kafana takma eğer çok şey yaparsan bi kontrole gidersinBenim bu ayki yumurtlamam inanılmaz ağrılı oldu. Öyle çok kötüydümki affedersin tuvalete gittiğimde ağrım tavan yapıyordu. Geçen ay 3 gün erken olmuştum. Bu ay yine normal hesapladım. Yarın bat olmalı. Şu an ağrım yok ama hassasiyet var yumurtalıklarımda. Sanki hafif yanıyor sağlı sollu hissediyorum.
Tebrik ederim hamilelik var yeni baslangicKan testi verdim 23 cikti