- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Bende bekleme modunda ama takipteyimİnan evde bir tane testim bile yokbu ay hiç birşey yapmadan geçti gitti. Sen neler yapıyorsun?
Sanırım sizin ve eşinizin hormon vb değerleri iyi. Bizim de aynı durum var 9. Aya geçtik vallahiSebepsizdi canım yumurta gelişiyor çatlıyor ama döllenme olmuyordu.
İnşallah canım. İnşallahCanım pko olup ilk aylarında hamile kalan bir sürü kişi var biri de benim arkadaşım..
Şu an 32 haftalık gebe
Senin hikayeni bilmiyorum ama arkadaşım ilk ayında folikülü geliştirmek için ilaç kullanıp ilk ayında hamile kaldı
Stres bile olmaması içim sebepmiş
Doktorunun önerdiklerini yapıp iyi düşünmeye içini ferah tutmaya çalış
Ben bu zamana kadar 3 doktora gittim hepsi değerlerimizin iyi olduğunu söyledi rahim filmide çekilmiştim sorun yoktu. En son gittiğim doktora femara kullanmak istiyorum dedim ve başladım iki yumurtam vardı 25-17 çatlatma iğnesi oldum ve sadece 3Sanırım sizin ve eşinizin hormon vb değerleri iyi. Bizim de aynı durum var 9. Aya geçtik vallahiBen bir kere çatlatma iğnesi denedim ama olmadı..
Ahhahaha eşime diyorum bi hamile kalsam bir yıl rahata ercem çektiğim cefaların sefasını sürücemAllah iyiliğini versinbenim ayrı maceralıydı 14.gün test baya koyulaştı eşim de 3 gün yanımdaydı ooh tam denk geldi dedim, meğer ovulasyona daha 11 gün varmış sonra tek çare testi yapmaya devam ettim 3 güne bir mümkün olduğunca değerlendirmeye çalıştım yollarda geçti sonuç olarak çatlamadan 1 gün ve 3 gün öncesini değerlendirebildim çünkü çatlama günü hiç hesapta olmayan bi şekilde şehir dışına gitmek zorunda kaldım nasipte varsa zaten olur, bakalım beklicem :)
Gönül isterdi ki onlar farkında olmadan bi anda süpriz yapmak beklenmedik bir andaAhhahaha eşime diyorum bi hamile kalsam bir yıl rahata ercem çektiğim cefaların sefasını sürücemAllah yardımcımız olsun o ol derse olur
Çok çok sevindimBen bu zamana kadar 3 doktora gittim hepsi değerlerimizin iyi olduğunu söyledi rahim filmide çekilmiştim sorun yoktu. En son gittiğim doktora femara kullanmak istiyorum dedim ve başladım iki yumurtam vardı 25-17 çatlatma iğnesi oldum ve sadece 3
Gün üst üste değerlendirdim o kadar
Evet insallah bian once tutar da bi rahatlarizEşler de strese giriyor yazık ben üzüldüm bu ay
Ovulasyon sonrası ilişki olmaması daha mı iyiEvet insallah bian once tutar da bi rahatlariz
Bende merak ediyorum onu ya bilgim yok malesef bilgisi olan var mı acabaOvulasyon sonrası ilişki olmaması daha mı iyi
Hazır olduysa zarar vermeyelim bide
Bana doktor bişi demedi ama ben kocama doktor yasakladı olmaz diyom ahahahahha uğraşamam vallaOvulasyon sonrası ilişki olmaması daha mı iyi
Bizden korkulurBana doktor bişi demedi ama ben kocama doktor yasakladı olmaz diyom ahahahahha uğraşamam valla
AhahahahahBana doktor bişi demedi ama ben kocama doktor yasakladı olmaz diyom ahahahahha uğraşamam valla
Ovulasyon sonrası ilişki olmaması daha mı iyi
Ayy ben bile heyecanlandım,, inşallah mutluluktan ağlarsın yakın zamandaIyi akşamlar kizlar..
Alışverişe gittik te anca geldik eve dus alip kendimi attim somine başına..
İlk defa hamileyim gibi bir hisse kapıldım soyle ki oncekil hamileligimde öğrenmeye yakim yine alisveristeydik kasik ağrısından rahim üstündeki ağrıdan uzun süre ayakta kalamadım bir de bel ağrısı.. bugun de alışverişini bitiremeden çıkmak istedim kasik agrisi surekli oturma istegi ve bel ağrısı.. geldim dusumu aldim ve göğüslerimin dolgunlastigini fartkkettim ve mor çizgiler belirmis..
Hissettim ama tabi ki net bilemem kan sonucu çıkana kadar heyecan bastıreglime tahmini 8 ve ya 9 gunum var
İnşAllah kuzum ya ama cikarmi 8 7 gunde hemenIyi akşamlar kizlar..
Alışverişe gittik te anca geldik eve dus alip kendimi attim somine başına..
İlk defa hamileyim gibi bir hisse kapıldım soyle ki oncekil hamileligimde öğrenmeye yakim yine alisveristeydik kasik ağrısından rahim üstündeki ağrıdan uzun süre ayakta kalamadım bir de bel ağrısı.. bugun de alışverişini bitiremeden çıkmak istedim kasik agrisi surekli oturma istegi ve bel ağrısı.. geldim dusumu aldim ve göğüslerimin dolgunlastigini fartkkettim ve mor çizgiler belirmis..
Hissettim ama tabi ki net bilemem kan sonucu çıkana kadar heyecan bastıreglime tahmini 8 ve ya 9 gunum var