Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pko olup ilk aylarında hamile kalan bir sürü kişi var biri de benim arkadaşım..
Şu an 32 haftalık gebe 🥰
Senin hikayeni bilmiyorum ama arkadaşım ilk ayında folikülü geliştirmek için ilaç kullanıp ilk ayında hamile kaldı
Stres bile olmaması içim sebepmiş
Doktorunun önerdiklerini yapıp iyi düşünmeye içini ferah tutmaya çalış 🙏🙏🤍
İnşallah canım. İnşallah

Sanırım sizin ve eşinizin hormon vb değerleri iyi. Bizim de aynı durum var 9. Aya geçtik vallahi 🤷‍♀️ Ben bir kere çatlatma iğnesi denedim ama olmadı..
Ben bu zamana kadar 3 doktora gittim hepsi değerlerimizin iyi olduğunu söyledi rahim filmide çekilmiştim sorun yoktu. En son gittiğim doktora femara kullanmak istiyorum dedim ve başladım iki yumurtam vardı 25-17 çatlatma iğnesi oldum ve sadece 3
Gün üst üste değerlendirdim o kadar 😊

Allah iyiliğini versin 😂😂 benim ayrı maceralıydı 14.gün test baya koyulaştı eşim de 3 gün yanımdaydı ooh tam denk geldi dedim, meğer ovulasyona daha 11 gün varmış 😂 sonra tek çare testi yapmaya devam ettim 3 güne bir mümkün olduğunca değerlendirmeye çalıştım yollarda geçti 🤪 sonuç olarak çatlamadan 1 gün ve 3 gün öncesini değerlendirebildim çünkü çatlama günü hiç hesapta olmayan bi şekilde şehir dışına gitmek zorunda kaldım 🤣 nasipte varsa zaten olur, bakalım beklicem :)
Ahhahaha eşime diyorum bi hamile kalsam bir yıl rahata ercem çektiğim cefaların sefasını sürücem 😂😂😂 Allah yardımcımız olsun o ol derse olur

Ahhahaha eşime diyorum bi hamile kalsam bir yıl rahata ercem çektiğim cefaların sefasını sürücem 😂😂😂 Allah yardımcımız olsun o ol derse olur
Gönül isterdi ki onlar farkında olmadan bi anda süpriz yapmak beklenmedik bir anda 😄😄 hiç belirti yok gibi davranıp beklentiye sokmamayı düşünüyorum

Ben bu zamana kadar 3 doktora gittim hepsi değerlerimizin iyi olduğunu söyledi rahim filmide çekilmiştim sorun yoktu. En son gittiğim doktora femara kullanmak istiyorum dedim ve başladım iki yumurtam vardı 25-17 çatlatma iğnesi oldum ve sadece 3
Gün üst üste değerlendirdim o kadar 😊
Çok çok sevindim 🥰🥰 ne mutlu sana 🎉
Ben de toplam 6 doktor gördüm canım ama nasip diyelim..

"En kuvvetli koruyucu dualardan biri olarak bildiğimiz Ayetel Kürsi'yi her cuma gecesinde 7 kez okuyup sonrasında da 7 kez şu dua edilebilir: “Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı için bana hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et.”

Kızlar bu duayı gördüm bu gece Cuma gecesi
İnşallah buradaki ve burada olmayan, evlat sahibi olmak isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 🤍

Ya kızlar bisey sorucam bizim dün ilişki oldu ama ondan önce 4 gün olamamıştı ve ilk sefer yanlışlıkla dışarıya oldu ikinci sefer olan daha olgunlaşmamış sperm mı oluyo

Iyi akşamlar kizlar..
Alışverişe gittik te anca geldik eve dus alip kendimi attim somine başına..
İlk defa hamileyim gibi bir hisse kapıldım soyle ki oncekil hamileligimde öğrenmeye yakim yine alisveristeydik kasik ağrısından rahim üstündeki ağrıdan uzun süre ayakta kalamadım bir de bel ağrısı.. bugun de alışverişini bitiremeden çıkmak istedim kasik agrisi surekli oturma istegi ve bel ağrısı.. geldim dusumu aldim ve göğüslerimin dolgunlastigini fartkkettim ve mor çizgiler belirmis..
Hissettim ama tabi ki net bilemem kan sonucu çıkana kadar heyecan bastı 🤗 reglime tahmini 8 ve ya 9 gunum var 🙏

Iyi akşamlar kizlar..
İlk defa hamileyim gibi bir hisse kapıldım soyle ki oncekil hamileligimde öğrenmeye yakim yine alisveristeydik kasik ağrısından rahim üstündeki ağrıdan uzun süre ayakta kalamadım bir de bel ağrısı.. bugun de alışverişini bitiremeden çıkmak istedim kasik agrisi surekli oturma istegi ve bel ağrısı.. geldim dusumu aldim ve göğüslerimin dolgunlastigini fartkkettim ve mor çizgiler belirmis..
Hissettim ama tabi ki net bilemem kan sonucu çıkana kadar heyecan bastı 🤗 reglime tahmini 8 ve ya 9 gunum var 🙏
Ayy ben bile heyecanlandım,, inşallah mutluluktan ağlarsın yakın zamanda 🤩🤩

Iyi akşamlar kizlar..
İnşAllah kuzum ya ama cikarmi 8 7 gunde hemen

X