Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O Beyaz akıntı bende 14 gündür var canım krem gibi günde 3 4 defa geliyor siyah iç çamaşır giydiğim için fark ettin bazen de sulu geliyor

Kızlar benim yumurtlamamın uzerinden 17 gün geçti normal mi illa 14.ncu gün mu adet oluyoruz 18 19 gunu bulan var mi? Ilaç alıyorum 2 aydır 10 u pik 11 çatlamaydı
Ben bu ay suna dikkat ettim kullandığım uygulamada yumurtlama günü olarak gösterdiği günden 14 gün sonra regli olmuşum hemde kaç aydır aynıymış. Ama ben uygulamayi dikkate almamıştım akıntı , ovulasyon testi ile takio etmeye çalışmıştim. Meğerse o günü kaçırmışım bir önceki gun ve sonrasini boş geçmişim. Takviminden bir baksana önce ki aylarına nasil olmus. Mesela beni catlatma ignesi etkilememis düzen anlamında. Birde testini yinede yenile istersen bence regl olmadıkça umut vardir

Takvime göre bugun yumurtlama gunum yaptigim son testte az once yaltm ilk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce degerlendirmek lazim mi bugunu

Eklentiler

• 20211127_170229.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 65
Baktım şimdi dediğin gibi 14.ncu günde olmuşum bende buda 2 gunluk gecikme demek, 1 kere 15.nci gun olmus o ayda antibiyotik almıştım..Doktor yazsında olmazsa hastaneye kan vermeye gideriz özel yapiyodur test dimi

Baktım şimdi dediğin gibi 14.ncu günde olmuşum bende buda 2 gunluk gecikme demek, 1 kere 15.nci gun olmus o ayda antibiyotik almıştım..Doktor yazsında olmazsa hastaneye kan vermeye gideriz özel yapiyodur test dimi
Evet tabi tabi yapıyorlar hemde sabahtan gidince öğlene kadar çıkıyor test sonucu geçen aydan beri hep olacakmissin gibi hissettigin şey belki bebistir guzel dusunelim guzel olsun

Evet tabi tabi yapıyorlar hemde sabahtan gidince öğlene kadar çıkıyor test sonucu geçen aydan beri hep olacakmissin gibi hissettigin şey belki bebistir guzel dusunelim guzel olsun
Geçen ay gebelik belirtilerini say deseler dizerdim bi ton şey olmamıştı bu ay hiç belirti yok akıntım bile kesildi bu ay bi tek yumurtamin pik olduğu gün gördüm bidahada görmedim yani gebeliğe yorabileceğim hic bisey yok bi tek adet gecikmesi var o kadar.. Adet olmuş olsaydım bugun 3.ncu günümdü 2 gün sonra bitecekti

Hep oyle denk gelirmiş ya hic bir sey hissetmediğin ay olurmuş

Clife diye bir macun instegrama yazarsan çıkar bir çok kişi faydasını görmüş bende gördüm gebelik olmadı ama hormonların düzeldi umarım sizede şifa olur
Bende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorum

3 aralık benim de

Aşılama önermediler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…