Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşamda 4-5 gibi yapamam canım iş yerindeyim yanıma almadım fazla test ama akşam 9-10 gibi yapabilirim. Bende baya 10.günden beri böyle koyu gidiyor 16.gün oldu. Zaten salı günü bidaha ultrasonla bakıcak yumurtalıklarıma. Ama o zamana kadar bi döllenme olmus olursa zarar gelir mi acaba diye düsünüyorum?
bu ay başladım ben de ovulasyon testlerine daha önce takvimime göre hareket ediyordum da günlerde yanılıyor da olabilirim.. senin ki regl den bir kaç gün önce de olabilir bunu yaşayan da çok var geç pik görüyorlar ben genelde öğlen 15-18 arası yapıyorum sabahları zamanım olmuyor akşamları yapmıyorum doktorum sabah 10 dan sonra veya işte akşama doğru yaparsan daha iyi sonuç alırsın demişti çok geç saatlerde denemedim henüz..devam et bakalım ne zaman pik olcak bazı aylarımız pas da geçebiliyor 12 ayda sadece sanırm 9 ve ya 10 ay yumurtlayabiliyormuşuz belki olmayan aya da denk gelmiş olabilir.. ne gibi zarar gelirmi ultrasona girmek mi?

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@ELIF70072 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
@Bahar_Darcan483 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
@Aslim asli4 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
N Noonameee 4 ARALIK
@Gulela gul4 ARALIK
@efsunyel4 ARALIK
@beyzosh4 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK
@greengirl16 ARALIK
@Ozlmerva6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@zngnsglm7 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
-- Blabla -- -- Blabla -- 8 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@hummy10 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Ebruszrr12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@melikebekliyor14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Mystery88815 ARALIK
@jajinda15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@Bulut0616 ARALIK
M mucizeanne20 17 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
U umutlu_ 17 ARALIK
C csemlis 17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@papatyamveben21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@Hanimelibahar21 ARALIK
@Emine199021 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@skulentvera22 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
@senalidya24 ARALIK
@mavi guzel24 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@E L B A25 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@Zennep26 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
Bat 15 Aralık

Bu karışımın tadı bi tek bize amı çok kotu geliyor eşimde bende yiyrmedik yedikten sonra bi saat midem bulanıyor
Canım evet alışık olduğumuz bir tat değil haklısın benim eşimde zor yiyor ben daha rahatım ona göre :)

Kizlar bakar mısınız bu pik mi en sonuncu test yoksa yarın mı pik olur

Eklentiler

• IMG_20211127_113822.jpg
    IMG_20211127_113822.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar bu ay 17sinde regl bitti ardindan 18inde akintilarim basladi bu gune kadar 4 defa degerlendirebildik yumurtlamadan 1 gun once oldu ama yumurtlama gunu iliski olmadi o yonden umudum yok akintim dun kesildi bel agrisi var bugunde iliski az olmasi ihtimali dusurur mu ?

bu ay başladım ben de ovulasyon testlerine daha önce takvimime göre hareket ediyordum da günlerde yanılıyor da olabilirim.. senin ki regl den bir kaç gün önce de olabilir bunu yaşayan da çok var geç pik görüyorlar ben genelde öğlen 15-18 arası yapıyorum sabahları zamanım olmuyor akşamları yapmıyorum doktorum sabah 10 dan sonra veya işte akşama doğru yaparsan daha iyi sonuç alırsın demişti çok geç saatlerde denemedim henüz..devam et bakalım ne zaman pik olcak bazı aylarımız pas da geçebiliyor 12 ayda sadece sanırm 9 ve ya 10 ay yumurtlayabiliyormuşuz belki olmayan aya da denk gelmiş olabilir.. ne gibi zarar gelirmi ultrasona girmek mi?
Benım geçen ay 39.günde oldu ama gene yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum yani 53.günde falan.bu ay klomen kullandım daha önce olur muhtemelen.
Bugün böyle cıktı canım

Eklentiler

• B7D8FCC4-76DF-4A26-B39B-084DD790D8B9.jpeg
    B7D8FCC4-76DF-4A26-B39B-084DD790D8B9.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar benim yumurtlamamın uzerinden 17 gün geçti normal mi illa 14.ncu gün mu adet oluyoruz 18 19 gunu bulan var mi? Ilaç alıyorum 2 aydır 10 u pik 11 çatlamaydı

Kızlar benim yumurtlamamın uzerinden 17 gün geçti normal mi illa 14.ncu gün mu adet oluyoruz 18 19 gunu bulan var mi? Ilaç alıyorum 2 aydır 10 u pik 11 çatlamaydı
Ben 12 kasımda çatlatma iğnesi oldum
Normalde iğne olunduğundada 14. Gün regl geliyor
Benim bugün 15. Gün henüz gelen giden yok
Ama ben diğer kullandığım zamanlardada hep 17. Gün regl oldum
17 18 değişebiliyor bazen🤷‍♀️

Kızlar 4 gün oldu gögüs ağrım hala aynı şiddette devam ediyor. Dün gece adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım oldu bayağı adet olucam sandım ama hala gelen giden yok. Şuanda ağrı kalmadı sadece gögüs ağrısı devam ediyor. Dün gece peçetede beyaz akıntı içinde kahverengi pıhtı fark ettim adet başlıyor sandım devamı da gelmedi devamında hala normal beyaz akıntı var şuan ve ara ara giren kasık ağrısı. Yerleşme kanamasını yaşayanlar bu şekilde mi olr? O kasık bel sancılarım yerleşme olabilir mi?

Canım catlamayı net gördünüz mü ultrasında veya progestan testinde?
Gorduk kuzum hatta değerlendirdigimiz an catlama oldu, icimden hiç sperm tarzi bişeyde akmadi çok garip bişeydi 14.ncu gün kesin olunuyorsa 2 3 gunluk gecikmem var ama pazartesiyide beklerim gibi..Normal zaman dilimimde 30 uncu günlerde adet oldugumda 18 19 20 nci gunlere denk gelirdi çatlamam bu sefer 14.ncu gunde catlama oldu adet olmadı

Benım geçen ay 39.günde oldu ama gene yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum yani 53.günde falan.bu ay klomen kullandım daha önce olur muhtemelen.
Bugün böyle cıktı canım
Bide benım bugünkü testimde c cizgisde t gibi silik cıktı biraz genelde böyle oldugunda 2 güne pik oluyor bende yaklaştım galiba

Gorduk kuzum hatta değerlendirdigimiz an catlama oldu, icimden hiç sperm tarzi bişeyde akmadi çok garip bişeydi 14.ncu gün kesin olunuyorsa 2 3 gunluk gecikmem var ama pazartesiyide beklerim gibi..Normal zaman dilimimde 30 uncu günlerde adet oldugumda 18 19 20 nci gunlere denk gelirdi çatlamam bu sefer 14.ncu gunde catlama oldu adet olmadı
Gebelik testi yapmış mıydın kuzum sen yakın zamanda?

Ben 12 kasımda çatlatma iğnesi oldum
Normalde iğne olunduğundada 14. Gün regl geliyor
Benim bugün 15. Gün henüz gelen giden yok
Ama ben diğer kullandığım zamanlardada hep 17. Gün regl oldum
17 18 değişebiliyor bazen🤷‍♀️
Doktora yazdim benim 16.nci gunde olurdu normalde ama o zamanlar ilaç almiyordum adetim 30 ile 33 gun arasinda degisirdi..2 aydir ilac aliyorum 14.ncu gunde catlama oluyor..Bakayim beklicez mecbur pazartesiyi doktordanda cevap bekliyorum

Doktora yazdim benim 16.nci gunde olurdu normalde ama o zamanlar ilaç almiyordum adetim 30 ile 33 gun arasinda degisirdi..2 aydir ilac aliyorum 14.ncu gunde catlama oluyor..Bakayim beklicez mecbur pazartesiyi doktordanda cevap bekliyorum
Doktorun dediğini bizede yaz olur mu, merak ettim
Bende pazartesiyi bekliyorum, normal takvimim de regl pazartesiyi gösteriyor zaten bakalım
Olmazsa bizde bi test yaparıs artık =)

Kızlar dün ovulasyon testim t C ye göre silik çıkmıştı akşam sol kasığımda (Çarşamba kontrolde 14mm yumurta vardı) ağrı oldu lavaboda peçeteye silince hafif şeffaf akıntı geldi. Ovulasyon testi yaptım testte t hiç çıkmadı bozuktu şansıma 😁 testim az kaldığı için tekrarlamadım dünü değerlendirdik. Bugün yaptım hala daha pik olmamış. Acaba oldu da çatladı mı? Doktor tekrar gelmene gerek yok demişti napsam haftaiçi bi daha gidip çatlamış mı diye ultrasonla baktırsam mı

X