Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olcak olcak allahın izniyle bu ay bizim ayımız olcak inanıyorum ben
Benim sıkıntım kullanmaya başladım eşimin görevine göre ayarladik ama belki geç gelme durumu var ve ben letu kullanmaya başladım bırakmadım da yarım şuan gelmezse boşuna kullancam resmen

Daha önce testlerle takip ediyordum ama çok strese girdiğim için takibi bıraktım açıkçası :) bundan sonrası Allaha emanet

Nerden temiz ediyorsun pahalı bişey mi
Ben sitesine girip alıyorum 3 ay önce almıştım en son 110 TL Kaşıklı 80 TL de kavonoz olan di ikisi de aynı ikisindende kullandım halada kullanıyorum 1 kavanoz 2.5 ay yetiyor ortalama clife .çok diye arat Google da umarım şifa bulursun bide mutlaka polen propolis arı sütü kullan yumurtaların daha iyi gelisir

Mfk için arı sütü baş polen aldım onu kullanıyorum şuan canım

Mfk için arı sütü baş polen aldım onu kullanıyorum şuan canım
Canim mfk yi duydum çok iyi yapmışsın bu arada clife alamazsan mutlaka aktarlardan hayıt otu çakşır otu civan perçemli oylarını bulursun çok pahalı değil al çayını yap iç ben ilk onunla başladım sonra macun daha pratik ve orantılı olduğu için ona devam ettim rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin

Bu karışımın tadı bi tek bize amı çok kotu geliyor eşimde bende yiyrmedik yedikten sonra bi saat midem bulanıyor
Ben bu karışımı hiç kullanmadım ama olumlu sonuçlarından dolayı çok duydum ben normal propolis ve arı sütü kullandım onunda tadı çok güzel değildi ama nedense tadı kötü olan şeylerde hep şifa oluyor umarım sanada şifa olur

23 aralik beni de ekleyebilirsiniz bugun 3. asilama icin tekrar igneye basladim

An inşallah canım teşekkür ederim

Bu karışımın tadı bi tek bize amı çok kotu geliyor eşimde bende yiyrmedik yedikten sonra bi saat midem bulanıyor
Canım ilk yediğimde bana da kötü geldi. Sonradan anladım iyice karıştırmak lazım her yemede. Kalıntı olanlar süte çıkıyor bal alta çöküyor. Şuan severek yiyorum hoşuma gidiyor

Benim sıkıntım kullanmaya başladım eşimin görevine göre ayarladik ama belki geç gelme durumu var ve ben letu kullanmaya başladım bırakmadım da yarım şuan gelmezse boşuna kullancam resmen
Olsun gene sonrkai aya kalsa bile hazırlık olur belki

Canım ilk yediğimde bana da kötü geldi. Sonradan anladım iyice karıştırmak lazım her yemede. Kalıntı olanlar süte çıkıyor bal alta çöküyor. Şuan severek yiyorum hoşuma gidiyor
Karıştırsam da karıştırmasam da aynı çok acayip midemi bulandırıyo midesi hassas biriyim zaten

1 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…