Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor şimdi yazdı kızlarr salı gününe kadar adet olmazsan o zaman test yaptır şimdi yapma sakın dedi
Bende senden haber bekliyodumm
Benimde henüz gelmedi reglim
Ama ağrılarım var sanki biraz
Birde diğer başlıkta yazmıstım, acayip bi mide bulantım var ama regl öncesi ve devamında da bitene kadar genelde yasıyorum fazlasıyla o yüzden belirti saymıyorum
Senin salı günü kaçıncı günün oluyor yumurtlamadan sonra peki
Bende ona göre yapayım test, tabi gelmesse regl

Kızlar bu sefer baya yaklaştım herhalde akşam 22.30 gibi yaptım yarına pik olur sanki:)
ay evet hadi inşallah yarındır pikin benimki büyük ihtimalle haftaya kadar yolu var haftaya da eşim şehir dışındaymış :/ hayırlısıı diyelim 16. gün mü senin şuan?

valla benimde işte hiç olmazdı öyle ağrlarım üstümü giyerken çok ağrıyordu baya şişti ve koyulaşmıştı ucu ama maalesef tüm belirtiler gebeliğe işaret olmasına rağmen değilmiş benim ağrılar adetimden 1 hafta önce gibi başladı adet olcam oyüzden ağrı çekiyorum sandım sonra olmayınca daha da şüphelendim ama 7. gün adet olmayana kadar bekleyin ondan sonrası anormal olarak algılanıyor o zaman doktora görünün diyorlar.. bence sen en iyisi içini rahat tutmak kafandaki soru işaretlerini yok etmek için bi gebelik testi yapsan mı acaba.. yumurtlamandan kaç gün geçti?

Benimde krem beyaz akıntım var her ay oluyor

Yumurtalama takibi yapmıyorum canım. Regl bittiği günden itibaren 2 güne bir ilişki yapıyoruz oda aynı şey zaten. Ptesiye kadar gelmezse erken gebelik testi alıp salı sabah yapıcam çıkmazsa doktora gidicem canım

19.ncu günum oluyor kuzum yani normalde adet olsaydım 5.nci ve son günüm olacaktı..gebelik olsa yerlesme kanamasi olur diye dusunuyorum olmadi oyle biseysokulcek bianda galiba

Bende letu kullanıcam 5gün kullan dedi sonra gün aşırı ilişki dedi acaba sizindemi öyle

19.ncu günum oluyor kuzum yani normalde adet olsaydım 5.nci ve son günüm olacaktı..gebelik olsa yerlesme kanamasi olur diye dusunuyorum olmadi oyle biseysokulcek bianda galiba
Herkeste olmuyor ki kuzu yerleşme kanaması
Öyle düşünme
Nasip bakalım, beklemediğin anda gelir belki

Kızlar günaydın, adetime 8 gün var daha. Bu sabah kasık agrısı ve gazla uyandım. Bende kolay kolay da olmaz. Acaba belirtiler mi baslıyor ki. Midemde yanıyordu dün.

Canım kafaya takmaktan mı bilmem ama 2015 de rüyamda ben de test yaptığımı görüp kalkıp test yapmıştım adete 2 gün vardı ve testim pozitif çıkmıştı ve yine rüyamda doktora tek başıma gittiğimi ve oğlumun olacağını yalnızken öğrendiğimi görmüştüm tesadüfen eşimle doktora giderken eşime telefon gelmişti işe gitmek zorunda kalmıştı ve oğlum olacağını yalnızken öğrenmiştim. Çok şükür yakında 6 yaşında olacak oğlum. Şimdi 2. Yi istiyoruz ve ben bu ay femara kullanıp çatlatma iğnesi yaptırdım. Birlikte olmamızın üstünden 7 gün geçti dayanamayıp dün özelde kan testi yaptırdım şaka gibi insan bu süreçte kendi yaptıklarına inanamıyor. Kan sonucum 2.44 çıktı hüsran doktoruma sonucu attım dayanamadım yaptırdım sonuç bu diye dedi ki henüz yerleşme olmamıştır eğer döllenme olduysa bile çok erken tabiki ben de biliyorum gel de bunu kendime anlat Daha var sabredelim rüyanda da görmüşsün belki şuan tutunma aşamasındadır. Belli mi olur. Güzel sonuç alırız inşallah.

Canım beni de eklermisin Bat 4 Aralık . Bu ay 5 gün femara kullanıp çatlatma iğnesinden sonra kendimiz denedik. Yakında 6 yaşına girecek bir oğlum var çok şükür. Ben Şubat da 38 olucam. Yazın tesadüfen test yaparak yakaladığım kimyasal gebeliğim oldu. Doktor riske atmamak İçin aşılama Önerdi ama eşim hastane ortamında sperm vermeye istekli değil Çatlatma iğnesinin etkisiyle nerdeyse bütün hamilelik belirtilerini hissedince dün dayanamayıp kan testi yaptırdım 2.44 çıktı doktora mesaj attım dayanamayıp test yaptırdım sonuç bu diye ve daha yerleşme olmamıştır acele etmeyin dedi ama test sonucunu gördükten sonra sanki bütün belirtiler kayboldu Şuan 6 gün var reglime ama salı günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum yine de insan kendisine engel olamıyor.

Kızlar günaydın, adetime 8 gün var daha. Bu sabah kasık agrısı ve gazla uyandım. Bende kolay kolay da olmaz. Acaba belirtiler mi baslıyor ki. Midemde yanıyordu dün.
İşde bende de aynı şeyler oluyordu ama dün kan testim 2.44 çıktı birlikte olalı 7 gün olmuşken heyecandan yaptırdım beklemek en doğrusu galiba bekletip güzel sonuç alalım inşallah

Sanki bu ayda umutlarım bitiyor,oldugu gibi regl belirtileri var Göğüslerimin üzerine yatamıyorum bile el değimiyor,kasık ağrısı, regl belirtilerim ovulasyon bittikten hemen sonra başlıyor yani tek fark erken belirti başlaması eskiden regle 3-4 gün kala başlardı , erken başlaması psikolojik değil mi kızlar?

Bu arada yumurtlama 22 kasımdı,öncesi yumurt günü ve sonrasını değerlendirdik,benim döngü 23-26 gün arası oluyor yani bat 2 yada 4 aralık, 24 kasımdan beri refl belirtileri başladı. Bilemiyorum beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…