- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Bende senden haber bekliyodummDoktor şimdi yazdı kızlarr salı gününe kadar adet olmazsan o zaman test yaptır şimdi yapma sakın dedi
ay evet hadi inşallah yarındır pikin benimki büyük ihtimalle haftaya kadar yolu var haftaya da eşim şehir dışındaymış :/ hayırlısıı diyelim 16. gün mü senin şuan?Kızlar bu sefer baya yaklaştım herhalde akşam 22.30 gibi yaptım yarına pik olur sanki:)
valla benimde işte hiç olmazdı öyle ağrlarım üstümü giyerken çok ağrıyordu baya şişti ve koyulaşmıştı ucu ama maalesef tüm belirtiler gebeliğe işaret olmasına rağmen değilmiş benim ağrılar adetimden 1 hafta önce gibi başladı adet olcam oyüzden ağrı çekiyorum sandım sonra olmayınca daha da şüphelendim ama 7. gün adet olmayana kadar bekleyin ondan sonrası anormal olarak algılanıyor o zaman doktora görünün diyorlar.. bence sen en iyisi içini rahat tutmak kafandaki soru işaretlerini yok etmek için bi gebelik testi yapsan mı acaba.. yumurtlamandan kaç gün geçti?Bat 4 aralık canım. Belirtilerin bu kadar erken çıkmasıda beni şüpheye düşürdü. Bu kadar erken gögüs ağrım asla olmazdı benim erken adet olucam sandım oda olmadı henüz. Ama gögüslerim felaket halde 4 gündür psikolojik falan değil kopuyor sanki.
Benimde krem beyaz akıntım var her ay oluyorBilmiyorum ki valla kuzum keşke bilsem daha önce hiç başıma gelmeyen şeyler geldi bu ay 2 gündür kasık bel ağrısı giriyor arada canımdan can alıyor sökülme de yok krem akıntı dışında enfeksiyon mu acaba. Enfeksiyon regl belirtisi yapar mı ki
Yumurtalama takibi yapmıyorum canım. Regl bittiği günden itibaren 2 güne bir ilişki yapıyoruz oda aynı şey zaten. Ptesiye kadar gelmezse erken gebelik testi alıp salı sabah yapıcam çıkmazsa doktora gidicem canımvalla benimde işte hiç olmazdı öyle ağrlarım üstümü giyerken çok ağrıyordu baya şişti ve koyulaşmıştı ucu ama maalesef tüm belirtiler gebeliğe işaret olmasına rağmen değilmiş benim ağrılar adetimden 1 hafta önce gibi başladı adet olcam oyüzden ağrı çekiyorum sandım sonra olmayınca daha da şüphelendim ama 7. gün adet olmayana kadar bekleyin ondan sonrası anormal olarak algılanıyor o zaman doktora görünün diyorlar.. bence sen en iyisi içini rahat tutmak kafandaki soru işaretlerini yok etmek için bi gebelik testi yapsan mı acaba.. yumurtlamandan kaç gün geçti?
Normalde benimde olur yumurtlama falan diye düşünürüm ama regl ağrılarım başlayınca o kesilir adet gelirdiBenimde krem beyaz akıntım var her ay oluyor
Benim yumurtlamada akıntım oluyorsa da ben anlamıyorum ama yumurtlamadan 1 hafta sonra başlıyor kremsi beyaz akıntımNormalde benimde olur yumurtlama falan diye düşünürüm ama regl ağrılarım başlayınca o kesilir adet gelirdi
19.ncu günum oluyor kuzum yani normalde adet olsaydım 5.nci ve son günüm olacaktı..gebelik olsa yerlesme kanamasi olur diye dusunuyorum olmadi oyle biseysokulcek bianda galibaBende senden haber bekliyodumm
Benimde henüz gelmedi reglim
Ama ağrılarım var sanki biraz
Birde diğer başlıkta yazmıstım, acayip bi mide bulantım var ama regl öncesi ve devamında da bitene kadar genelde yasıyorum fazlasıyla o yüzden belirti saymıyorum
Senin salı günü kaçıncı günün oluyor yumurtlamadan sonra peki
Bende ona göre yapayım test, tabi gelmesse regl
Aynen kremsi beyaz akıntı var bende deBenim yumurtlamada akıntım oluyorsa da ben anlamıyorum ama yumurtlamadan 1 hafta sonra başlıyor kremsi beyaz akıntım
Bende letu kullanıcam 5gün kullan dedi sonra gün aşırı ilişki dedi acaba sizindemi öyleLetuzol diye geçmiyor Letu tek başina..Çatlatma iğnesine gerek duymadı 2 aydır güzel büyütüp çatlatti progesteronum 38 küsür çıkmıştı geçen ay, bu ayda çatlama oldu ama adeti bekliyorum 2 gündur gelmedi
Herkeste olmuyor ki kuzu yerleşme kanaması19.ncu günum oluyor kuzum yani normalde adet olsaydım 5.nci ve son günüm olacaktı..gebelik olsa yerlesme kanamasi olur diye dusunuyorum olmadi oyle biseysokulcek bianda galiba
18.güne girdim canım ama testi yaptıgımda 22:30du 17.gündü yanıay evet hadi inşallah yarındır pikin benimki büyük ihtimalle haftaya kadar yolu var haftaya da eşim şehir dışındaymış :/ hayırlısıı diyelim 16. gün mü senin şuan?
Her ay oluyor benim vücuduma kalsa her ay hamileyim sanki göğüs kasık yorgunluk vs vs vs ama sonuç negatifAynen kremsi beyaz akıntı var bende de
Canım kafaya takmaktan mı bilmem ama 2015 de rüyamda ben de test yaptığımı görüp kalkıp test yapmıştım adete 2 gün vardı ve testim pozitif çıkmıştı ve yine rüyamda doktora tek başıma gittiğimi ve oğlumun olacağını yalnızken öğrendiğimi görmüştüm tesadüfen eşimle doktora giderken eşime telefon gelmişti işe gitmek zorunda kalmıştı ve oğlum olacağını yalnızken öğrenmiştim. Çok şükür yakında 6 yaşında olacak oğlum. Şimdi 2. Yi istiyoruz ve ben bu ay femara kullanıp çatlatma iğnesi yaptırdım. Birlikte olmamızın üstünden 7 gün geçti dayanamayıp dün özelde kan testi yaptırdım şaka gibi insan bu süreçte kendi yaptıklarına inanamıyor. Kan sonucum 2.44 çıktı hüsran doktoruma sonucu attım dayanamadım yaptırdım sonuç bu diye dedi ki henüz yerleşme olmamıştır eğer döllenme olduysa bile çok erken tabiki ben de biliyorum gel de bunu kendime anlatKızlar ya beb çok üzgünüm. 2 gün önce rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmışım üzerine eski kıyafet giydirmişler diye ağlıyordum sonra 2 gögsümdende emzirmeye çalıştım gögsü alıyordu ama emmiyordu tam rüyanın sütüne kasığıma batan ağrıyla uyandım. Sonraki gün gebelik testi yapıyordum rüyamda testi bırakıp gitmişim sonuca bakmadan aklıma geliyor test yaptığım ama bakmadan uyanmıştım. 1 haftadır gaz sancım var fazlasıyla kasığımda batmalar ve akşamları elimi ayağımı kaldıramayacak kadar giren mide bulantılarım var bata 10 gün var. Dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama malesef negatif. Çok üzülüyorum artık ben ya
Canım beni de eklermisin Bat 4 Aralık . Bu ay 5 gün femara kullanıp çatlatma iğnesinden sonra kendimiz denedik. Yakında 6 yaşına girecek bir oğlum var çok şükür. Ben Şubat da 38 olucam. Yazın tesadüfen test yaparak yakaladığım kimyasal gebeliğim oldu. Doktor riske atmamak İçin aşılama Önerdi ama eşim hastane ortamında sperm vermeye istekli değilKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İşde bende de aynı şeyler oluyordu ama dün kan testim 2.44 çıktı birlikte olalı 7 gün olmuşken heyecandan yaptırdım beklemek en doğrusu galiba bekletip güzel sonuç alalım inşallahKızlar günaydın, adetime 8 gün var daha. Bu sabah kasık agrısı ve gazla uyandım. Bende kolay kolay da olmaz. Acaba belirtiler mi baslıyor ki. Midemde yanıyordu dün.
Benim mesajıma da bakar mısınız kızlar rica etsem?Kizlar bakar mısınız bu pik mi en sonuncu test yoksa yarın mı pik olur