bu ay başladım ben de ovulasyon testlerine daha önce takvimime göre hareket ediyordum da günlerde yanılıyor da olabilirim.. senin ki regl den bir kaç gün önce de olabilir bunu yaşayan da çok var geç pik görüyorlar ben genelde öğlen 15-18 arası yapıyorum sabahları zamanım olmuyor akşamları yapmıyorum doktorum sabah 10 dan sonra veya işte akşama doğru yaparsan daha iyi sonuç alırsın demişti çok geç saatlerde denemedim henüz..devam et bakalım ne zaman pik olcak bazı aylarımız pas da geçebiliyor 12 ayda sadece sanırm 9 ve ya 10 ay yumurtlayabiliyormuşuz belki olmayan aya da denk gelmiş olabilir.. ne gibi zarar gelirmi ultrasona girmek mi?Akşamda 4-5 gibi yapamam canım iş yerindeyim yanıma almadım fazla test ama akşam 9-10 gibi yapabilirim. Bende baya 10.günden beri böyle koyu gidiyor 16.gün oldu. Zaten salı günü bidaha ultrasonla bakıcak yumurtalıklarıma. Ama o zamana kadar bi döllenme olmus olursa zarar gelir mi acaba diye düsünüyorum?
Bat 15bat 4 aralık
15 Aralıkbat 4 aralık
Bat 15 AralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Canım evet alışık olduğumuz bir tat değil haklısın benim eşimde zor yiyor ben daha rahatım ona göre :)Bu karışımın tadı bi tek bize amı çok kotu geliyor eşimde bende yiyrmedik yedikten sonra bi saat midem bulanıyor
Öyle olacak gibiOlsun gene sonrkai aya kalsa bile hazırlık olur belki
Benım geçen ay 39.günde oldu ama gene yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum yani 53.günde falan.bu ay klomen kullandım daha önce olur muhtemelen.bu ay başladım ben de ovulasyon testlerine daha önce takvimime göre hareket ediyordum da günlerde yanılıyor da olabilirim.. senin ki regl den bir kaç gün önce de olabilir bunu yaşayan da çok var geç pik görüyorlar ben genelde öğlen 15-18 arası yapıyorum sabahları zamanım olmuyor akşamları yapmıyorum doktorum sabah 10 dan sonra veya işte akşama doğru yaparsan daha iyi sonuç alırsın demişti çok geç saatlerde denemedim henüz..devam et bakalım ne zaman pik olcak bazı aylarımız pas da geçebiliyor 12 ayda sadece sanırm 9 ve ya 10 ay yumurtlayabiliyormuşuz belki olmayan aya da denk gelmiş olabilir.. ne gibi zarar gelirmi ultrasona girmek mi?
Ben 12 kasımda çatlatma iğnesi oldumKızlar benim yumurtlamamın uzerinden 17 gün geçti normal mi illa 14.ncu gün mu adet oluyoruz 18 19 gunu bulan var mi? Ilaç alıyorum 2 aydır 10 u pik 11 çatlamaydı
Canım catlamayı net gördünüz mü ultrasında veya progestan testinde?Kızlar benim yumurtlamamın uzerinden 17 gün geçti normal mi illa 14.ncu gün mu adet oluyoruz 18 19 gunu bulan var mi? Ilaç alıyorum 2 aydır 10 u pik 11 çatlamaydı
Gorduk kuzum hatta değerlendirdigimiz an catlama oldu, icimden hiç sperm tarzi bişeyde akmadi çok garip bişeydi 14.ncu gün kesin olunuyorsa 2 3 gunluk gecikmem var ama pazartesiyide beklerim gibi..Normal zaman dilimimde 30 uncu günlerde adet oldugumda 18 19 20 nci gunlere denk gelirdi çatlamam bu sefer 14.ncu gunde catlama oldu adet olmadıCanım catlamayı net gördünüz mü ultrasında veya progestan testinde?
Bide benım bugünkü testimde c cizgisde t gibi silik cıktı biraz genelde böyle oldugunda 2 güne pik oluyor bende yaklaştım galibaBenım geçen ay 39.günde oldu ama gene yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum yani 53.günde falan.bu ay klomen kullandım daha önce olur muhtemelen.
Bugün böyle cıktı canım
Gebelik testi yapmış mıydın kuzum sen yakın zamanda?Gorduk kuzum hatta değerlendirdigimiz an catlama oldu, icimden hiç sperm tarzi bişeyde akmadi çok garip bişeydi 14.ncu gün kesin olunuyorsa 2 3 gunluk gecikmem var ama pazartesiyide beklerim gibi..Normal zaman dilimimde 30 uncu günlerde adet oldugumda 18 19 20 nci gunlere denk gelirdi çatlamam bu sefer 14.ncu gunde catlama oldu adet olmadı
Doktora yazdim benim 16.nci gunde olurdu normalde ama o zamanlar ilaç almiyordum adetim 30 ile 33 gun arasinda degisirdi..2 aydir ilac aliyorum 14.ncu gunde catlama oluyor..Bakayim beklicez mecbur pazartesiyi doktordanda cevap bekliyorumBen 12 kasımda çatlatma iğnesi oldum
Normalde iğne olunduğundada 14. Gün regl geliyor
Benim bugün 15. Gün henüz gelen giden yok
Ama ben diğer kullandığım zamanlardada hep 17. Gün regl oldum
17 18 değişebiliyor bazen
5 gun once yapmistim negatifti o yuzden bida yapmadım olurum diye bekliyordumGebelik testi yapmış mıydın kuzum sen yakın zamanda?
Doktorun dediğini bizede yaz olur mu, merak ettimDoktora yazdim benim 16.nci gunde olurdu normalde ama o zamanlar ilaç almiyordum adetim 30 ile 33 gun arasinda degisirdi..2 aydir ilac aliyorum 14.ncu gunde catlama oluyor..Bakayim beklicez mecbur pazartesiyi doktordanda cevap bekliyorum