- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Hiç aşılama denediniz mi 1 yıl olmuş ondan merak ettim umarım tutar bebiş gelirBende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorum
değerlendir istersen bu günü canım sanki koyulaşmış diğer günlere göre yeni gördüm mesajını.. hmm klomenden dolayı evet belki daha önce olur..Benım geçen ay 39.günde oldu ama gene yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum yani 53.günde falan.bu ay klomen kullandım daha önce olur muhtemelen.
Bugün böyle cıktı canım
canım aynı sorunları bende yaşadım hatta adetim 10 gün gecikti şuan sonra adet oldum ama göğüslerim aynı şiş ve ağrıyor.. sancılarım oldu hatta pıhtılaşma gördüm bende kahverengi adet sandım veya yerleşme kanaması diye düşündüm gidip kan verdim ama negatif çıktı bir de 10 gün gecikince adet daha da inandım hamile olduğuma.. sonra oldum adet 11. gün ama kist oluşmuş oyüzden gecikmiş ve bu ağrıları çekmişim hala da göğüslerim şiş ve ağrıyor. Umarım senin şuan bebişin tutunmuştur da bu ağrıları çekiyorsundur inşallah benim gibi olmaz.. bi test de yapabilirsin..Kızlar 4 gün oldu gögüs ağrım hala aynı şiddette devam ediyor. Dün gece adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım oldu bayağı adet olucam sandım ama hala gelen giden yok. Şuanda ağrı kalmadı sadece gögüs ağrısı devam ediyor. Dün gece peçetede beyaz akıntı içinde kahverengi pıhtı fark ettim adet başlıyor sandım devamı da gelmedi devamında hala normal beyaz akıntı var şuan ve ara ara giren kasık ağrısı. Yerleşme kanamasını yaşayanlar bu şekilde mi olr? O kasık bel sancılarım yerleşme olabilir mi?
İnşallah canım inşallah sana en tez hayırlı zamanda bana da bebişimiz tutar. Valla oda olabilir bugün tekrardan regl sancıları çektim şuan krem akıntıya döndü onun dışında bir şey yok adette gelmedi gögüs ağrısı dışında başka ağrım da kalmadı. Dediğin gibi ya bebiş yada kist inşallah kötü bir şey değildir. Ne zaman test yapsam çıkar?canım aynı sorunları bende yaşadım hatta adetim 10 gün gecikti şuan sonra adet oldum ama göğüslerim aynı şiş ve ağrıyor.. sancılarım oldu hatta pıhtılaşma gördüm bende kahverengi adet sandım veya yerleşme kanaması diye düşündüm gidip kan verdim ama negatif çıktı bir de 10 gün gecikince adet daha da inandım hamile olduğuma.. sonra oldum adet 11. gün ama kist oluşmuş oyüzden gecikmiş ve bu ağrıları çekmişim hala da göğüslerim şiş ve ağrıyor. Umarım senin şuan bebişin tutunmuştur da bu ağrıları çekiyorsundur inşallah benim gibi olmaz.. bi test de yapabilirsin..
Eşim ürolog doktora çıkmadı ki benim doktorum istedi testi öyle öğrendik ama ürolog doktora gitmemiz gerektiğini söyledi. Eşim tabiki şimdilik takviyeleri kullanmayı tercih ediyor.Aşılama önermediler mi ?
Yok canım ya denemedik. 4 aydır doktora gidiyoruz ve eşim takviyeleri kullanmayı tercih ediyor şimdilik gitmiyor doktoraHiç aşılama denediniz mi 1 yıl olmuş ondan merak ettim umarım tutar bebiş gelir
Bende nsallKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
1 Aralık batKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Peki sizin tercihiniz siz bilirsiniz umarım tutar bebişimiz o zamanYok canım ya denemedik. 4 aydır doktora gidiyoruz ve eşim takviyeleri kullanmayı tercih ediyor şimdilik gitmiyor doktora
Canım sen şeyi denesene bi ya madem aşılama düşünmüyorsunuz femera diye bi ilaç var 5 günlük adetin 2. Günü başlıyorsun sabah akşam sadece 5 gün kullanıyorsun yumurtaların gelişmesi için sonra yeterli büyüklüğe gelince doktorum çatlatma iğnesi vermişti çatladı da sonra aşılama olmuştum sen aşılama olmazsın çatladığı için o günleri güzel değerlendirirsin bak benim arkadaşım sadece femera ile hamile kaldı bu arada eşin hangi takviyeyi kullandı denemek size kalmışBende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorum
Kadın dogum uzmanlarıda söyluyor illa ürolojiye gitmenize gerek yok benim eşiminde değeri düşük 3 ay süre verip asılamaya geçilecek banada ilaç baslatti farklı bi doktora görunun istersenizEşim ürolog doktora çıkmadı ki benim doktorum istedi testi öyle öğrendik ama ürolog doktora gitmemiz gerektiğini söyledi. Eşim tabiki şimdilik takviyeleri kullanmayı tercih ediyor.
valla ben adetim 7 gün geciktiğinde gittim kan verdim 1.20 hcg cıktı çok düşük sonra doktor 10. güne kadar bekle o zaman da gelmezse adetin gel bakalım dedi ama ben 11. gün adet olmuştum.. idrar testini de ben adetim 2. gün gecikince hemen yaptım şüphelendiğm için.. bi idrar testi yap istersen olmadı gidip kan verebilirsin? adetine kac gün var ki daha?İnşallah canım inşallah sana en tez hayırlı zamanda bana da bebişimiz tutar. Valla oda olabilir bugün tekrardan regl sancıları çektim şuan krem akıntıya döndü onun dışında bir şey yok adette gelmedi gögüs ağrısı dışında başka ağrım da kalmadı. Dediğin gibi ya bebiş yada kist inşallah kötü bir şey değildir. Ne zaman test yapsam çıkar?
Beni de ekleR misİnİx 9 ARalıKKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bat 4 aralık canım. Belirtilerin bu kadar erken çıkmasıda beni şüpheye düşürdü. Bu kadar erken gögüs ağrım asla olmazdı benim erken adet olucam sandım oda olmadı henüz. Ama gögüslerim felaket halde 4 gündür psikolojik falan değil kopuyor sanki.valla ben adetim 7 gün geciktiğinde gittim kan verdim 1.20 hcg cıktı çok düşük sonra doktor 10. güne kadar bekle o zaman da gelmezse adetin gel bakalım dedi ama ben 11. gün adet olmuştum.. idrar testini de ben adetim 2. gün gecikince hemen yaptım şüphelendiğm için.. bi idrar testi yap istersen olmadı gidip kan verebilirsin? adetine kac gün var ki daha?
Yumurta çatladıktan sonra progesteronun yükselmesi göğüs hassasiyeti falan yapıyor kuzum öyle olabilir mi acabaBat 4 aralık canım. Belirtilerin bu kadar erken çıkmasıda beni şüpheye düşürdü. Bu kadar erken gögüs ağrım asla olmazdı benim erken adet olucam sandım oda olmadı henüz. Ama gögüslerim felaket halde 4 gündür psikolojik falan değil kopuyor sanki.
Yarın olur benceKızlar bu sefer baya yaklaştım herhalde akşam 22.30 gibi yaptım yarına pik olur sanki:)
Doktor şimdi yazdı kızlarr salı gününe kadar adet olmazsan o zaman test yaptır şimdi yapma sakın dediDoktorun dediğini bizede yaz olur mu, merak ettim
Bende pazartesiyi bekliyorum, normal takvimim de regl pazartesiyi gösteriyor zaten bakalım
Olmazsa bizde bi test yaparıs artık =)
Bilmiyorum ki valla kuzum keşke bilsem daha önce hiç başıma gelmeyen şeyler geldi bu ay 2 gündür kasık bel ağrısı giriyor arada canımdan can alıyor sökülme de yok krem akıntı dışında enfeksiyon mu acaba. Enfeksiyon regl belirtisi yapar mı kiYumurta çatladıktan sonra progesteronun yükselmesi göğüs hassasiyeti falan yapıyor kuzum öyle olabilir mi acaba