Akşamda 4-5 gibi yapamam canım iş yerindeyim yanıma almadım fazla test ama akşam 9-10 gibi yapabilirim. Bende baya 10.günden beri böyle koyu gidiyor 16.gün oldu. Zaten salı günü bidaha ultrasonla bakıcak yumurtalıklarıma. Ama o zamana kadar bi döllenme olmus olursa zarar gelir mi acaba diye düsünüyorum?canım bide akşama doğru 4-5 gibi mi yapsan? herkeste farklı tabi ama stabil seninki bi kaç gündür.. bende dün yaptım ama daha yumurtlama günüme 6 gün var koyulaşmaya başladı
Letu ya göre 2 günluk adet gecikmem var ama ben normal günümü bekliyorum. Ayın 10 unda pik gordum 11 inde çatlama bekliyoz halaBende letu kullandım 2 yumurtam olusmustu beklemedeyim rabbim inşallah bu ay nasip eder
Letuzol diye geçmiyor Letu tek başina..Çatlatma iğnesine gerek duymadı 2 aydır güzel büyütüp çatlatti progesteronum 38 küsür çıkmıştı geçen ay, bu ayda çatlama oldu ama adeti bekliyorum 2 gündur gelmedişu an femara kullanıyorum doktorum letuzol ve ganol f veriicem çatlatma için dedi akşam randevum var bakalım ne diyecek ama bende merak ettim letuzol dediği sizin kullandığınız letu mu acaba yoksa farklı birşey mi
kuzummmmm bu ay hamiş kalırız kalırız dimi :)Letu ya göre 2 günluk adet gecikmem var ama ben normal günümü bekliyorum. Ayın 10 unda pik gordum 11 inde çatlama bekliyoz hala
Siz kalirsıniz inşallah benim bi 4 5 ay daha durabilirkuzummmmm bu ay hamiş kalırız kalırız dimi :)
Bazen olur canım üşütmüş olabilirsin farkinda olmadan adet üzerine etkilemistir..Mesela ben adetliyken duş aldığımda 5 gün normal döngüm devam eder tam duş alirim bittim diye bu sefer 10 gün süren bi adet döngüm başlar o yuzden adetliyken duşa giremiyorum normal yani..Belki yumurtalama oldu erkenden çatlama olduğunda da o tarz lekenmeler oluyor ovülasyon testiyle takip edebilirsinMerhaba kızlar sizlere bişey sormak istiyorum.
İki aydır femara kullanıyorum. Ama bu sefer başıma şöyle bişey geldi. Adetim bittikten 2 gün sonra kahverengi leke ve bir damla pembe kan geldi sonra kesildi. Başına böyle bişey gelen oldu mu hiç?
Benimde yurt dışına gitme planım var olursa bu ay olsun hesaplayamıyom öbür türlü gidişimiSiz kalirsıniz inşallah benim bi 4 5 ay daha durabilir
Pcos mu varKızlar amh sonucum geldi 6,36. Sizce nasıl?
Olcak olcak allahın izniyle bu ay bizim ayımız olcak inanıyorum benBen folik asit kullandım geçen ay inofolic combi yumurtlama oldu geç ama bu ay letu ile kullanıyorum ilk defa letu ya başladım bakalım nasıl olacak
Evet ama düzensizliğim yok. Fsh ve lh normal seviyelerdePcos mu var
Sonuçlar güzel çıktı sıkıntı yok Çatlatma tedavisine bu ayda normal şekilde uygulayacağızSelamlar bacılar , bugun reglin ikinci günü kontrole gittim nur topu gibi bir çikolata kistim olmuş kan verdim şimdi sonuç bekliyoruz, bu ay yine letu ve catlatma ignesi uygulayacagiz
Daha olmamış canım muhtemelen yarın pik görürsün. Akıntı bazen yumurtlamadan 1-2 gün önce de gelebiliyorArkadaşlar en sonuncu testimde belirgin t cizgisi var sizce yumurtlama olmus mudur bugun akinti da oldu biraz
Canım ben 3.gunu başlamıştım günde 3 kere olacak şekilde 5 gün içmiştimKlomen normalde 3 gunu kullanilmaz mi adetin 3 gunu diye biliyorum. Doktorum bukez 5 gun basla dedi.bilgisi olan var mı
5 gun kullanılır hep canım hic 3 kullanan görmedimKlomen normalde 3 gunu kullanilmaz mi adetin 3 gunu diye biliyorum. Doktorum bukez 5 gun basla dedi.bilgisi olan var mı