- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Bence bi kere daha tekrarla testi canım5 gun once yapmistim negatifti o yuzden bida yapmadım olurum diye bekliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bi kere daha tekrarla testi canım5 gun once yapmistim negatifti o yuzden bida yapmadım olurum diye bekliyordum
O Beyaz akıntı bende 14 gündür var canım krem gibi günde 3 4 defa geliyor siyah iç çamaşır giydiğim için fark ettin bazen de sulu geliyorKızlar 4 gün oldu gögüs ağrım hala aynı şiddette devam ediyor. Dün gece adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım oldu bayağı adet olucam sandım ama hala gelen giden yok. Şuanda ağrı kalmadı sadece gögüs ağrısı devam ediyor. Dün gece peçetede beyaz akıntı içinde kahverengi pıhtı fark ettim adet başlıyor sandım devamı da gelmedi devamında hala normal beyaz akıntı var şuan ve ara ara giren kasık ağrısı. Yerleşme kanamasını yaşayanlar bu şekilde mi olr? O kasık bel sancılarım yerleşme olabilir mi?
Doktordan haber bekliyorum bide bugünde olmazsam yarın tekrarlarım mecbur belki yumurtam çatlayıp kistleşti ne bilimBence bi kere daha tekrarla testi canım
Tekrarla mutlaka kuzum olmazsan inşallah bebiştir yaDoktordan haber bekliyorum bide bugünde olmazsam yarın tekrarlarım mecbur belki yumurtam çatlayıp kistleşti ne bilim
Ben bu ay suna dikkat ettim kullandığım uygulamada yumurtlama günü olarak gösterdiği günden 14 gün sonra regli olmuşum hemde kaç aydır aynıymış. Ama ben uygulamayi dikkate almamıştım akıntı , ovulasyon testi ile takio etmeye çalışmıştim. Meğerse o günü kaçırmışım bir önceki gun ve sonrasini boş geçmişim. Takviminden bir baksana önce ki aylarına nasil olmus. Mesela beni catlatma ignesi etkilememis düzen anlamında. Birde testini yinede yenile istersen bence regl olmadıkça umut vardirKızlar benim yumurtlamamın uzerinden 17 gün geçti normal mi illa 14.ncu gün mu adet oluyoruz 18 19 gunu bulan var mi? Ilaç alıyorum 2 aydır 10 u pik 11 çatlamaydı
Benden normalde gelir zaten de adet olacak gibi kasık bel ağrım var adet olmuyorum akıntı geliyor ondan şüphe ettimO Beyaz akıntı bende 14 gündür var canım krem gibi günde 3 4 defa geliyor siyah iç çamaşır giydiğim için fark ettin bazen de sulu geliyor
Bende de bu ay ilk defa böyle oldu hakkımızda hayırlısı olsunBenden normalde gelir zaten de adet olacak gibi kasık bel ağrım var adet olmuyorum akıntı geliyor ondan şüphe ettim
Koyulasmaya baslamıs ama yumurtlama değil. Fakat değerlendirmeye başlamanızda fayda var.Takvime göre bugun yumurtlama gunum yaptigim son testte az once yaltm ilk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce degerlendirmek lazim mi bugunu
Evet canım değerlendirTakvime göre bugun yumurtlama gunum yaptigim son testte az once yaltm ilk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce degerlendirmek lazim mi bugunu
Hayırlısı diyelim hala bebiş olma ihtimali yoktur diye düşünüyorumTekrarla mutlaka kuzum olmazsan inşallah bebiştir ya
Baktım şimdi dediğin gibi 14.ncu günde olmuşum bende buda 2 gunluk gecikme demek, 1 kere 15.nci gun olmus o ayda antibiyotik almıştım..Doktor yazsında olmazsa hastaneye kan vermeye gideriz özel yapiyodur test dimiBen bu ay suna dikkat ettim kullandığım uygulamada yumurtlama günü olarak gösterdiği günden 14 gün sonra regli olmuşum hemde kaç aydır aynıymış. Ama ben uygulamayi dikkate almamıştım akıntı , ovulasyon testi ile takio etmeye çalışmıştim. Meğerse o günü kaçırmışım bir önceki gun ve sonrasini boş geçmişim. Takviminden bir baksana önce ki aylarına nasil olmus. Mesela beni catlatma ignesi etkilememis düzen anlamında. Birde testini yinede yenile istersen bence regl olmadıkça umut vardir
Evet tabi tabi yapıyorlar hemde sabahtan gidince öğlene kadar çıkıyor test sonucu geçen aydan beri hep olacakmissin gibi hissettigin şey belki bebistir guzel dusunelim guzel olsunBaktım şimdi dediğin gibi 14.ncu günde olmuşum bende buda 2 gunluk gecikme demek, 1 kere 15.nci gun olmus o ayda antibiyotik almıştım..Doktor yazsında olmazsa hastaneye kan vermeye gideriz özel yapiyodur test dimi
Geçen ay gebelik belirtilerini say deseler dizerdim bi ton şey olmamıştı bu ay hiç belirti yok akıntım bile kesildi bu ay bi tek yumurtamin pik olduğu gün gördüm bidahada görmedim yani gebeliğe yorabileceğim hic bisey yok bi tek adet gecikmesi var o kadar.. Adet olmuş olsaydım bugun 3.ncu günümdü 2 gün sonra bitecektiEvet tabi tabi yapıyorlar hemde sabahtan gidince öğlene kadar çıkıyor test sonucu geçen aydan beri hep olacakmissin gibi hissettigin şey belki bebistir guzel dusunelim guzel olsun
Hep oyle denk gelirmiş ya hic bir sey hissetmediğin ay olurmuşGeçen ay gebelik belirtilerini say deseler dizerdim bi ton şey olmamıştı bu ay hiç belirti yok akıntım bile kesildi bu ay bi tek yumurtamin pik olduğu gün gördüm bidahada görmedim yani gebeliğe yorabileceğim hic bisey yok bi tek adet gecikmesi var o kadar.. Adet olmuş olsaydım bugun 3.ncu günümdü 2 gün sonra bitecekti
Bende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorumClife diye bir macun instegrama yazarsan çıkar bir çok kişi faydasını görmüş bende gördüm gebelik olmadı ama hormonların düzeldi umarım sizede şifa olur
3 aralık benim deKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Aşılama önermediler mi ?Bende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorum
Aminn kuzum inşallahBende de bu ay ilk defa böyle oldu hakkımızda hayırlısı olsun