Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 4 gün oldu gögüs ağrım hala aynı şiddette devam ediyor. Dün gece adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım oldu bayağı adet olucam sandım ama hala gelen giden yok. Şuanda ağrı kalmadı sadece gögüs ağrısı devam ediyor. Dün gece peçetede beyaz akıntı içinde kahverengi pıhtı fark ettim adet başlıyor sandım devamı da gelmedi devamında hala normal beyaz akıntı var şuan ve ara ara giren kasık ağrısı. Yerleşme kanamasını yaşayanlar bu şekilde mi olr? O kasık bel sancılarım yerleşme olabilir mi?
O Beyaz akıntı bende 14 gündür var canım krem gibi günde 3 4 defa geliyor siyah iç çamaşır giydiğim için fark ettin bazen de sulu geliyor

Kızlar benim yumurtlamamın uzerinden 17 gün geçti normal mi illa 14.ncu gün mu adet oluyoruz 18 19 gunu bulan var mi? Ilaç alıyorum 2 aydır 10 u pik 11 çatlamaydı
Ben bu ay suna dikkat ettim kullandığım uygulamada yumurtlama günü olarak gösterdiği günden 14 gün sonra regli olmuşum hemde kaç aydır aynıymış. Ama ben uygulamayi dikkate almamıştım akıntı , ovulasyon testi ile takio etmeye çalışmıştim. Meğerse o günü kaçırmışım bir önceki gun ve sonrasini boş geçmişim. Takviminden bir baksana önce ki aylarına nasil olmus. Mesela beni catlatma ignesi etkilememis düzen anlamında. Birde testini yinede yenile istersen bence regl olmadıkça umut vardir🤗

Takvime göre bugun yumurtlama gunum yaptigim son testte az once yaltm ilk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce degerlendirmek lazim mi bugunu

Eklentiler

• 20211127_170229.jpg
    20211127_170229.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 65
Ben bu ay suna dikkat ettim kullandığım uygulamada yumurtlama günü olarak gösterdiği günden 14 gün sonra regli olmuşum hemde kaç aydır aynıymış. Ama ben uygulamayi dikkate almamıştım akıntı , ovulasyon testi ile takio etmeye çalışmıştim. Meğerse o günü kaçırmışım bir önceki gun ve sonrasini boş geçmişim. Takviminden bir baksana önce ki aylarına nasil olmus. Mesela beni catlatma ignesi etkilememis düzen anlamında. Birde testini yinede yenile istersen bence regl olmadıkça umut vardir🤗
Baktım şimdi dediğin gibi 14.ncu günde olmuşum bende buda 2 gunluk gecikme demek, 1 kere 15.nci gun olmus o ayda antibiyotik almıştım..Doktor yazsında olmazsa hastaneye kan vermeye gideriz özel yapiyodur test dimi

Baktım şimdi dediğin gibi 14.ncu günde olmuşum bende buda 2 gunluk gecikme demek, 1 kere 15.nci gun olmus o ayda antibiyotik almıştım..Doktor yazsında olmazsa hastaneye kan vermeye gideriz özel yapiyodur test dimi
Evet tabi tabi yapıyorlar hemde sabahtan gidince öğlene kadar çıkıyor test sonucu🤗 geçen aydan beri hep olacakmissin gibi hissettigin şey belki bebistir guzel dusunelim guzel olsun

Evet tabi tabi yapıyorlar hemde sabahtan gidince öğlene kadar çıkıyor test sonucu🤗 geçen aydan beri hep olacakmissin gibi hissettigin şey belki bebistir guzel dusunelim guzel olsun
Geçen ay gebelik belirtilerini say deseler dizerdim bi ton şey olmamıştı😁 bu ay hiç belirti yok akıntım bile kesildi bu ay bi tek yumurtamin pik olduğu gün gördüm bidahada görmedim yani gebeliğe yorabileceğim hic bisey yok bi tek adet gecikmesi var o kadar..😁 Adet olmuş olsaydım bugun 3.ncu günümdü 2 gün sonra bitecekti 🤣🤣

Geçen ay gebelik belirtilerini say deseler dizerdim bi ton şey olmamıştı😁 bu ay hiç belirti yok akıntım bile kesildi bu ay bi tek yumurtamin pik olduğu gün gördüm bidahada görmedim yani gebeliğe yorabileceğim hic bisey yok bi tek adet gecikmesi var o kadar..😁 Adet olmuş olsaydım bugun 3.ncu günümdü 2 gün sonra bitecekti 🤣🤣
Hep oyle denk gelirmiş ya hic bir sey hissetmediğin ay olurmuş 🤭🤭🤭🙈🙈🙈

Clife diye bir macun instegrama yazarsan çıkar bir çok kişi faydasını görmüş bende gördüm gebelik olmadı ama hormonların düzeldi umarım sizede şifa olur
Bende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorum

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
Lavinya58 Lavinya58 1 ARALIK
@35kvk1 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
ELIF7007 ELIF7007 2 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
@Bahar_Darcan483 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
@Aslim asli4 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
N Noonameee 4 ARALIK
@Gulela gul4 ARALIK
@efsunyel4 ARALIK
@beyzosh4 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK
@greengirl16 ARALIK
@Ozlmerva6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@zngnsglm7 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@HaticeK068 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@hummy10 ARALIK
gokceoz09 gokceoz09 11 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@Pandolfini11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Ebruszrr12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@melikebekliyor14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Uykucupandaa15 ARALIK
@Mystery88815 ARALIK
@jajinda15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@Bulut0616 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
@umutlu_17 ARALIK
@csemlis17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@turuncu_girl21 ARALIK
@papatyamveben21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@Hanimelibahar21 ARALIK
@Emine199021 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@skulentvera22 ARALIK
@Mavis1623 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
S_lidya S_lidya 24 ARALIK
@mavi guzel24 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@E L B A25 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@Zennep26 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
3 aralık benim de ❤️

Bende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorum
Aşılama önermediler mi ?

X