• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün regl günüm dün böyle akıntımın içinde kılcal damar gibi kan vardi azıcık, bugün de cok açık renk kahverengi akıntı geldi. Karnımda agriyo ama regl olmadin. Bi heyecanlandim ya. Regl mi olcam yerlesme kanaması mi merak ediyorum

Kızlar bugün regl günüm dün böyle akıntımın içinde kılcal damar gibi kan vardi azıcık, bugün de cok açık renk kahverengi akıntı geldi. Karnımda agriyo ama regl olmadin. Bi heyecanlandim ya. Regl mi olcam yerlesme kanaması mi merak ediyorum
İnşallah yerleşme kanamasıdır 🤩

Evet önceki testlerini görmedim ama bu testte pik yok o yüzden catlama baslamıs dedim ben eğer önceki testleri görseydim daha net yorum yapabilirdim🙈
Benim geçen hafta pik sandığım testim ile bugünkine yan yana baksana, bu arada baya bi gün tamamen silikti. Benimki kadar gıcık olan yoktur testleri 😄😂

Eklentiler

• Screenshot_20211220_190107_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211220_190107_com.android.gallery3d.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20211220_190115_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211220_190115_com.android.gallery3d.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 38
Regl gününe denk gelir mi ki. Bugün temizlik yapıp neler kaldırdım neler. Karnim agriyinca kesin regl olcam diye
Canım şöyle ki döllenmeden 6 ila 12 gün sonra diyorlar benim bi arkadaşım adetine 6 gün kala yaşadı ve böyle değişik bi şey açık pembe demişti. Ben senin gibi geçen ay kahverengi lekelenmede umitlendim ama ertesi gün adetim başladı, o yüzden fazla ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama inşallah öyledir 🤗 bide adet gününse test yapsan çıkar büyük ihtimal

Canım şöyle ki döllenmeden 6 ila 12 gün sonra diyorlar benim bi arkadaşım adetine 6 gün kala yaşadı ve böyle değişik bi şey açık pembe demişti. Ben senin gibi geçen ay kahverengi lekelenmede umitlendim ama ertesi gün adetim başladı, o yüzden fazla ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama inşallah öyledir 🤗 bide adet gününse test yapsan çıkar büyük ihtimal
Test yapmaya korkuyorum. Benimde regl gelir büyük ihtimalle ya çok umitlenmek istemiyorum 😔

Kızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor

Alıntılanan
Eşin sperm testi vermesi elzem.. Onu net biliyorum 5.ayda sperm testi ile doğal yoldan gebelik ihtimali çok düşük olduğunu öğrenince hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe başladım.
Sende regl 3.günü hormon tahlillerine bak. Yumurta takibi ile doktor yumurta çatladığını görsün. Olmaz ise hsg de zaten rahim yapısı anlaşılıyor ilaç falan gerek yok. Sonra yoluna bak herşey normal ama gebelik oluşmuyorsa direk tüp bebek yap bütün yöntemler çok fayda vermiyor

Aynen ben de daha doktora gitmicem işte 2 3 ay para biriktirme lazım o sira kendim deneyim dedim sonra görüşmeye gidicem kalani da o sürede hallederiz zaten hayırlısıyla
Bence de… Biz senle aynı zamanlarda başladık inş güzel haberler alırız.. Bende transfer için gün sayıyorum son 40 gün🥲
İnş Allah kolaylığını verir ve bekletmez daha fazla bizi.. Çok yorucu..

Back