Aaa oylr mi benim de 23 eylul yildonumu hakkımız da hayirlisi olsunayyyy ınsallaahh kuzumm ya ne guzell olur , eylul evlılık yıldonumumuz 4.yılımıza 3 kısı gırerız ınsallahhh
benımde bı adetım bıtseydı baslardık artık
Yarın veya Çarşamba olmam gerekiyorKac gun kaldi
ya hıc sorma o kırmızıları gorunce delı oluyorum. ıkıncı gun mecburen yıne aratırmalara gırıyorum.aynen adet olunca bi tokat yemiş gibi oluyoruz ama alışıyoruz yine . aynı his bide birinin hamile haberini aldığmızda oluyor
benımde 16 Eylul canım :) inşallaahhh ya Allahım nasıp etsın hepımızeAaa oylr mi benim de 23 eylul yildonumu hakkımız da hayirlisi olsun
Amin canim insallahbenımde 16 Eylul canım :) inşallaahhh ya Allahım nasıp etsın hepımıze
Valla canım ya ama ne garipse ben bebek görmüyorum sık sık hatta bu stresle yattığım halde rüyamda eşimle ciğer arıyorduk market market ne alakaysa ağzıma bile sokamam yemediğim şey hiçevet bılmem mı, bende gece sureklı uyanıyordum ruyalarımda habıre pozııfıler bebekler . ınsanı cok etkılııyor bılıncaltını hele.
ınsallaah canım
Senin bat ne zamandi canim20 aralik bugun
9 araliktan beri online takılıyoruz
Herhangi bir belirtim de yok
Ya sana cvp veremedim bi türlü olmadı. Testte t nin altında bi çizgi var gibi sankiSenin bat ne zamandi canim
ayy delı kız yaaa :) ben sureklı ruyamda test yapıyordum kafayı yemısım ıyıce . ılk asılamamda , ılk gun bır kız bebegı vardı kucagımda. kımyasal gecırdım .Valla canım ya ama ne garipse ben bebek görmüyorum sık sık hatta bu stresle yattığım halde rüyamda eşimle ciğer arıyorduk market market ne alakaysa ağzıma bile sokamam yemediğim şey hiçyani düşün ne kadar kafa uçtu
Evet bana da var gibi geldi normal Testlerde hicbir sey yoktu bu beni biraz umitlendirdiYa sana cvp veremedim bi türlü olmadı. Testte t nin altında bi çizgi var gibi sanki
insanlar ne çok seviyor birinin hayatına müdahale etmeyi ayar oluyorum . geçen hafta 2 günde bir kontrole gittim ya beni hastanede biri görmüş hemen kayınvalidemi aradımı yüz yüze mi dedi artık bilmiyorum .gelinini hastanede kadın doktoruna girerken gördüm elinde ultrason kağıdıda vardı hamile her halde falan demiş . lan sanane arkadaş yaa yememiş içmemiş duyurmuş . bizim gelin hamile olduğunu diyince babamların yanında diyor biri bunu görmüş falan diye. bunu ailemin yanında bu haberin üstüne deme amacı ne olabilir ? ya bunlarında var bize demiyor yada sizin kız bana torun veremedi doktorlara gidiyor haberiniz olsun mesajı .aklındaki ne bilmiyorumya hıc sorma o kırmızıları gorunce delı oluyorum. ıkıncı gun mecburen yıne aratırmalara gırıyorum.
evet ya gecenlerde bı arkadas var aslında samımı degılım bnden 2sene sonra evlendı kızı oldu bana mesaj atmıs naber fala ıste ee bı bebek yap sende artık cok guzel bır duygu,ıyıkı yapmısım canım kıızm vs. ısteydım yemın ederım burnumun dıregı sızladı, ya sen nerden bılıyorsun kı benım hıkayemı nelerle ugrastıgımı cok uzuldum, dusunmuyoruz suan dedım.
Allahım yarabbım ya tam sac bas yolmalık bu ınsanlar ya. ama emın ol bırı benıde gorse aynı seyı yapardı ınsanlar cok acımasız vıcdansız ben buna emın oldum artık. hıc karsı taraf ıncınır mı ,uzulur mu dıye dusunen yok.insanlar ne çok seviyor birinin hayatına müdahale etmeyi ayar oluyorum . geçen hafta 2 günde bir kontrole gittim ya beni hastanede biri görmüş hemen kayınvalidemi aradımı yüz yüze mi dedi artık bilmiyorum .gelinini hastanede kadın doktoruna girerken gördüm elinde ultrason kağıdıda vardı hamile her halde falan demiş . lan sanane arkadaş yaa yememiş içmemiş duyurmuş . bizim gelin hamile olduğunu diyince babamların yanında diyor biri bunu görmüş falan diye. bunu ailemin yanında bu haberin üstüne deme amacı ne olabilir ? ya bunlarında var bize demiyor yada sizin kız bana torun veremedi doktorlara gidiyor haberiniz olsun mesajı .aklındaki ne bilmiyorum
Aynen burada biri yazmış bu fsh ile hamile kalamazsınız diye ama hamileymiş zaten.. Ne düzeyde etkiliyor bilmiyorum açıkcası ama yumurta rezervin önemli.. Benim de doktor tek bakışta 17 tane folikül saydı.. Gayet iyi dedi ama ben hala amh kaç bilmiyorum.. Hepsi gerek yok dedi..Ya yüksekte valla bir suru de örnek var yüksekten hamile kalan bi de birden yükseldi bence ilaçlardan oldu çünkü yumurtlamam oluyor ve golikul sayım iyi beklicem az sonuçta 35 yaş üstü deilim
Aaa gerçekten miayy delı kız yaaa :) ben sureklı ruyamda test yapıyordum kafayı yemısım ıyıce . ılk asılamamda , ılk gun bır kız bebegı vardı kucagımda. kımyasal gecırdım .
bu asılamamda ıkıncı gun ruyamda regl olmustum. negatıf oldu.
Insallah vardir ya bende hayali çizgiler görüyorumEvet bana da var gibi geldi normal Testlerde hicbir sey yoktu bu beni biraz umitlendirdi
tutki hamileyim bundan sanane yani. öyle bişey olsa illa haberi oalcak kv nin de sana düşüyor demek patavatsız. özel hastanede bile huzur yok. geçen sene devlete gittiğimde de aynısını yaşadım biri beni görmüş demiş .bende benzetmiştir dedim. . bir kerede başka özelde bana ulaşamamış hastane soyadım tutan başka hastasını aramışlar x kişisini tanıyor musunuz ulaşamadık randevusu vardı doktor ameliyata girdi ertesi gün gelsin diye . o kişide yine kv. mi aramış beni aradı benim randevum yok isim benzerliğidir dedim. hemen hastaneyi aradım fırçaladım . belki gizli geliyorum ne hakla akrabamı ararsınız diye . telefi için akrabayı arayıp kusura bakmayın biz yanlış kişiyi aramışız isim benzerliği demişlerAllahım yarabbım ya tam sac bas yolmalık bu ınsanlar ya. ama emın ol bırı benıde gorse aynı seyı yapardı ınsanlar cok acımasız vıcdansız ben buna emın oldum artık. hıc karsı taraf ıncınır mı ,uzulur mu dıye dusunen yok.
Allah ıslah etsın
Evet ya şimdi düşününce yerine yerleşiyor puzzle gibi.Aaa gerçekten miresmen görmüşsün ama canım bu stres insanı bile öldürür vallahi ama bende olumsuz diye düşünüyorum sözde erken gebelik testi adetten 6 gün önceye kadar değil mi olsa çıkmaz miydi
Çok kötü bu insanlar gerçekten. Hep meraktan ve kötülükten yapıyorlar sanane dimi sanane? Bilerek yapıyorlar ya can acıtmak için o kadar kötüler ki. Beni ne ilgilendirir dışarıdaki insan çocuk mu yapmış yapmamış mı. Ama bunlar bilerek yapıyor o yarayı oyuyorlar işte. Beni dirwk görünce ay hamile misin hayır diyorum ya bana öyle geldi seni görünce ee yok mu biseyler,insanlar ne çok seviyor birinin hayatına müdahale etmeyi ayar oluyorum . geçen hafta 2 günde bir kontrole gittim ya beni hastanede biri görmüş hemen kayınvalidemi aradımı yüz yüze mi dedi artık bilmiyorum .gelinini hastanede kadın doktoruna girerken gördüm elinde ultrason kağıdıda vardı hamile her halde falan demiş . lan sanane arkadaş yaa yememiş içmemiş duyurmuş . bizim gelin hamile olduğunu diyince babamların yanında diyor biri bunu görmüş falan diye. bunu ailemin yanında bu haberin üstüne deme amacı ne olabilir ? ya bunlarında var bize demiyor yada sizin kız bana torun veremedi doktorlara gidiyor haberiniz olsun mesajı .aklındaki ne bilmiyorum
Evett sıze ne yanı gercekten her seye burnunu sokuyo bu ınsanlar ya vallahı.tutki hamileyim bundan sanane yani. öyle bişey olsa illa haberi oalcak kv nin de sana düşüyor demek patavatsız. özel hastanede bile huzur yok. geçen sene devlete gittiğimde de aynısını yaşadım biri beni görmüş demiş .bende benzetmiştir dedim. . bir kerede başka özelde bana ulaşamamış hastane soyadım tutan başka hastasını aramışlar x kişisini tanıyor musunuz ulaşamadık randevusu vardı doktor ameliyata girdi ertesi gün gelsin diye . o kişide yine kv. mi aramış beni aradı benim randevum yok isim benzerliğidir dedim. hemen hastaneyi aradım fırçaladım . belki gizli geliyorum ne hakla akrabamı ararsınız diye . telefi için akrabayı arayıp kusura bakmayın biz yanlış kişiyi aramışız isim benzerliği demişler
evet bılınclı oldugunu dusunuyorum ya bendeÇok kötü bu insanlar gerçekten. Hep meraktan ve kötülükten yapıyorlar sanane dimi sanane? Bilerek yapıyorlar ya can acıtmak için o kadar kötüler ki. Beni ne ilgilendirir dışarıdaki insan çocuk mu yapmış yapmamış mı. Ama bunlar bilerek yapıyor o yarayı oyuyorlar işte. Beni dirwk görünce ay hamile misin hayır diyorum ya bana öyle geldi seni görünce ee yok mu biseyler,
SonraPapatyamveben-Mavi dediği gibi kendisi daha çocuk ama gelmiş kendi çocuğunu işte iyi ki yapmışım iyi şöyle böyle sürekli yanımda tekrar etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?