Peki çok teşekkür ederim umarım önümüzdeki ay güzel sonuç alırımcanım yumurtlamanı ya ovulasyon testı kullan cok kısı onunla gebelık elde etmıs , ya da 28gunde bır adet oluyorsan 12.14 gunlerı ader tarıhınden ıtıbaren sayacaksın. o gunlerde akıntını takıp et yumurta akı gıbı sunen akıntın olursa yumurtlama donemınde oluyorsun,o gunlerı bırer gun arayla degerlendırebılırsın
ınsallah guzel habelerınızı beklıyoruz :)Peki çok teşekkür ederim umarım önümüzdeki ay güzel sonuç alırım
bende babaannemin ısrarı üzerine yapıcam . olmazsa sonra süt maydanoz ısırgan otuna otur dedi . ama ilk yolladıklarının adını ilk defa duydum bilmiyorumyaaa onu benım kardesım yapmıstı annem her seferınde banada yap der, maydanozla sut sanırım. denerım bende :)
kardesım pcoslu,rahmı tersti,esınde de sperm sorunu vardı ameluyat olması lazım demıstı doktorlar ama 3yılın sonunda kendılıgınden hamıle kaldı cok sukur kızı 1yasında
Regli 30 günde bir olan 15 17 gün mü saymak lazım canimcanım yumurtlamanı ya ovulasyon testı kullan cok kısı onunla gebelık elde etmıs , ya da 28gunde bır adet oluyorsan 12.14 gunlerı ader tarıhınden ıtıbaren sayacaksın. o gunlerde akıntını takıp et yumurta akı gıbı sunen akıntın olursa yumurtlama donemınde oluyorsun,o gunlerı bırer gun arayla degerlendırebılırsın
dene bakalım ınsan ne olsa deneemek ıstıyor valla, bnde adet gunu sınırlenıyorm ertesı gunu yenıden baslıyorum ne yapalımbende babaannemin ısrarı üzerine yapıcam . olmazsa sonra süt maydanoz ısırgan otuna otur dedi . ama ilk yolladıklarının adını ilk defa duydum bilmiyorum
kuzum benım 28 gunu 1sene ovulasyon kullandım hep 12-14 arası yumurtlama gordum , hıc tutmadı gercı orasıda ayrı nasıp :) 30 olursa bır ıkı gun gecıkmelı olabılır dıye dusunuyorum. 14-17 arası olabılırRegli 30 günde bir olan 15 17 gün mü saymak lazım canim
Amin canım insan hangisi yoksa onu istiyo haklı olarak Rabbim gönlümüzdekini hayırlı sağlıklı nasip etsinBende sağlıkla hayırla erkek evlat istiyorum çünkü kızım var çok şükürrabbim hepimize hayırlı Salih evlatlar nasıp etsin amin
Hayali çizgi görüyorum gibi sanmıyorum erken mi onu da bilmiyorumBende yaptım canim negatif
Hayali çizgiler görüyorum valla biri elimden şu testleri alsın canım içim daraldıcanım daha erken hemen umutsuz olma gecen ay benım 12.gunde pozıtıf cıkmıstı kan verdıgımde 24tü
Oyle düşünme cnm belli olmaz hiç bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi geçtikten snra ilk negatife eğer varsa sonra pozitif e dönüyo. İnşallah yarin çift çizgiyi görürsünGünaydın canım bugün 10. Günüm test yaptım yine negatif. Erken öğrenenleri gördükçe umudum kalmıyor
ahh o hastalık gıbı yaaa, bende cantamda tasıyordum yaptıklarımı :) artık soyle kıpkırmızı ıkı cızgı gorelım ınsallah hayırlısıylaHayali çizgiler görüyorum valla biri elimden şu testleri alsın canım içim daraldı
Ooo Cook iyii çok sevindim canimm bak sana demedim mi boşuna üzülüyorsun diye bol yumurta bol şans demek hem inşallah hayırlı olacakKızçeler günaydın . doktordan çıktım . dün sabah değerlendirmeme iyi yapmışsın dedi. başka yumurtan çatlamış olabilir. çok yumurtan ama sağda 2 tane solda 1 tane gelişen yumurtan var dedi. . ama mm lerini demedi bende kağıttan bakarım diye sormadım kağıtta da yazmıyornormalde yazardı . sağdakilerin durumu çok iyi dedi . son gonal f mi de vurdurdu. gece 12 de çatlatma iğnesi verdi çarşamba sabah aşılama yapılacak kısmetse . yumurta çatlamış olsada aşılama yapılıyormuş öğrenmek iseyenler . sadece çatlatma iğnesine gerek kalmıyor dedi. @SevimliKedii @Sasa234 Dilos6342 Papatyamveben-Mavi @Bahar_Darcan48
Benim baya oldu canım negatife döneli hayali çizgiler görüyorum çok strese girdimOyle düşünme cnm belli olmaz hiç bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi geçtikten snra ilk negatife eğer varsa sonra pozitif e dönüyo. İnşallah yarin çift çizgiyi görürsün
Sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün biliyor musun sabah testi yaptım anca öyle uyudumahh o hastalık gıbı yaaa, bende cantamda tasıyordum yaptıklarımı :) artık soyle kıpkırmızı ıkı cızgı gorelım ınsallah hayırlısıyla
Bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım bakalım ne zaman yumurtlama oluyorms öğreneceğim bugün onuncu gunumkuzum benım 28 gunu 1sene ovulasyon kullandım hep 12-14 arası yumurtlama gordum , hıc tutmadı gercı orasıda ayrı nasıp :) 30 olursa bır ıkı gun gecıkmelı olabılır dıye dusunuyorum. 14-17 arası olabılır
evet bılmem mı, bende gece sureklı uyanıyordum ruyalarımda habıre pozııfıler bebekler . ınsanı cok etkılııyor bılıncaltını hele.Sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün biliyor musun sabah testi yaptım anca öyle uyudumbende öyle diyorum şöyle kıpkırmızı çizgi görsek de rahatlasak artik hepimiz insallaaahhh
bnde tekrar baslıycam aldım testler ıkı uc gune gelır. hayırlısı bakalım 2019da bıraz kullanmıstm. tekrar denıycem.Bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım bakalım ne zaman yumurtlama oluyorms öğreneceğim bugün onuncu gunum
Amin canım inşallah kendimizi Eylül anneleru topigine ışınlarzbnde tekrar baslıycam aldım testler ıkı uc gune gelır. hayırlısı bakalım 2019da bıraz kullanmıstm. tekrar denıycem.
ınsallaahh bu ay o aydır
ayyyy ınsallaahh kuzumm ya ne guzell olur , eylul evlılık yıldonumumuz 4.yılımıza 3 kısı gırerız ınsallahhhAmin canım inşallah kendimizi Eylül anneleru topigine ışınlarz
aynen adet olunca bi tokat yemiş gibi oluyoruz ama alışıyoruz yine . aynı his bide birinin hamile haberini aldığmızda oluyordene bakalım ınsan ne olsa deneemek ıstıyor valla, bnde adet gunu sınırlenıyorm ertesı gunu yenıden baslıyorum ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?