- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Altlı üstlüyüz canım maalesefsizinkiler yani tam dedektif gibi nasil arastiriyorlar . saka gibi … rahat rahat insan hastaneye de gidemiyor .
Bence eşin ailesiyle konussun . hatta gorusmeyin bir sure eger mumkunse . bu baskilar da insani cok strese sokuyor
femometer diye bir uygulama var . kullansana baya tutuyor öngordugu tarihler31 aralık olarak ön görüyorum :
ay bilemiyorum yaaama regl belirtisi bu kadar erken çıkar mı kı daha en az 11 gunum var
Aynen ben de daha doktora gitmicem işte 2 3 ay para biriktirme lazım o sira kendim deneyim dedim sonra görüşmeye gidicem kalani da o sürede hallederiz zaten hayırlısıylaAynen burada biri yazmış bu fsh ile hamile kalamazsınız diye ama hamileymiş zaten.. Ne düzeyde etkiliyor bilmiyorum açıkcası ama yumurta rezervin önemli.. Benim de doktor tek bakışta 17 tane folikül saydı.. Gayet iyi dedi ama ben hala amh kaç bilmiyorum.. Hepsi gerek yok dedi..
Ama tüp bebeğe geçince sol tarafda daha çok yumurta gelişti sağ tarafta hem daha az hem de daha yavaş gelişti. Doktor sağ taraf biraz tembelleşmiş dedi. Onu da sormadım ne demek oluyor.. Tüp bebekte 22 yumurta toplantı benden 16 sı olgun kaliteli çıktı…
Diyeceğim o ki bi tüp bebek doktoru ile görüş en azından şöyle bi rezervine baksın.. Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapsın.. Sonra sen dinlenme moduna geç ve kafanda hazırım dediğinde tüp bebeğe başla…
Benim gördüğüm tüp bebek doktoru dışındaki doktorun hepsinde deneksin. Tüp bebek doktoru sadece olan yumurta nasıl faydalı kullanırım diye bakıyor.. Bir sonraki denemeye de yumurta sayısını ön görüyor..
Ben kendi doktorumdan çok memnun kaldım. Ne bana gereksiz ilaç verdi. Ne gereksiz işlem yaptı. Ben tüp bebekte yumurta toplama sürecini ilaç yan etkileri dahi hissetmeden çok rahat atlattımDoktora bağlıyorum tamamen..
Aynen ya neyse bosver konuşmayalım gerçekten. Ben göbekten attım canım ayna karşına geçtim otrivelle galiba ignenin adı da çok hafif bastım bir damla çıktı attım sonra hiç zor değil atarsın canım minicik iğne zatenneyse konuştukça sinirlerim bozuluyor valla. canım sn çatlatma iğnesini gönekten mi vurundun zor mu havasını falan nasıl alıcaz . ben bilmiyorum
oh noooAltlı üstlüyüz canım maalesef
Hayirli olsunnBat 5 aralıktı ancak bugün çift çizgiyi gördüm kızlar bir hayırlı olsunuzu alırım
Geç döllenme mi oldu ? Hayirli olsunBat 5 aralıktı ancak bugün çift çizgiyi gördüm kızlar bir hayırlı olsunuzu alırım
Ahahha benim akıllara zarar ovulasyon testlerim bugün yine bütün koyuluğuyla beni selamladıKiz bı öyle cikiyo bı böyle oyun oynuyo bu testler sanadeğerlendir canım bugunleri İnşallah tutunur bebişin
birden fazla yumurtlamis olabilirsin . kacirma bu firsatiAhahha benim akıllara zarar ovulasyon testlerim bugün yine bütün koyuluğuyla beni selamladı
Geç döllenme mi oldu ? Hayirli oliç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu
Geç döllenme mi oldu ? Hayirli olsun
Hiç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu
Yok canım ya nerde, progesteron negatifti 3 gün önce, yumurtlamamıstım henüz bide ultrasonda göründü zaten 15 mm folikül 2 gün öncebirden fazla yumurtlamis olabilirsin . kacirma bu firsati
Anladım canım hayırlısı olsun tekrardan bize de dua et çift çizgiyi görelim ❤Hiç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu
Allah isteyen herkese sağlıklı gebelik yaşatsın inşallahAnladım canım hayırlısı olsun tekrardan bize de dua et çift çizgiyi görelim ❤
gonal f iğne gibi o zamanAynen ya neyse bosver konuşmayalım gerçekten. Ben göbekten attım canım ayna karşına geçtim otrivelle galiba ignenin adı da çok hafif bastım bir damla çıktı attım sonra hiç zor değil atarsın canım minicik iğne zaten
Evet canım hatta bunun görüntüsü minik tek kullanımlık zaten diğerine göre daha az korkutucugonal f iğne gibi o zaman
Amiin amiin 5 gün kaldı dayanmak çok zorAllah isteyen herkese sağlıklı gebelik yaşatsın inşallah
soylekı benım baya duzenlidir 28 günde bir gelir sasmaz fakat dusuk yaptıktan sonra ılk defa gecen ay 35 güne cıktı baya bır sastı o korkutuyorfemometer diye bir uygulama var . kullansana baya tutuyor öngordugu tarihler
ay bilemiyorum yaa
bana sorarsan benim butun belirtiletim hamileyim isaretiydi bu ayilk defa ovulasyon dan sonra vucudumu bu denli dinledim . burada hamile arkadaslarin anlattigi batmalar , kasik agrilarini fln yasadim ki normalde benim yilda 1 bilemedin 2 kere agrim olur . regl oldugumu yada olacagimi kan gelene kadr anlamazdim
afahafahahaYok canım ya nerde, progesteron negatifti 3 gün önce, yumurtlamamıstım henüz bide ultrasonda göründü zaten 15 mm folikül 2 gün öncebenim testlere göre 3üz doğurmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?