Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 aralık olarak ön görüyorum :
femometer diye bir uygulama var . kullansana baya tutuyor öngordugu tarihler
ama regl belirtisi bu kadar erken çıkar mı kı daha en az 11 gunum var
ay bilemiyorum yaa
bana sorarsan benim butun belirtiletim hamileyim isaretiydi bu ay ilk defa ovulasyon dan sonra vucudumu bu denli dinledim . burada hamile arkadaslarin anlattigi batmalar , kasik agrilarini fln yasadim ki normalde benim yilda 1 bilemedin 2 kere agrim olur . regl oldugumu yada olacagimi kan gelene kadr anlamazdim

Aynen ben de daha doktora gitmicem işte 2 3 ay para biriktirme lazım o sira kendim deneyim dedim sonra görüşmeye gidicem kalani da o sürede hallederiz zaten hayırlısıyla

neyse konuştukça sinirlerim bozuluyor valla. canım sn çatlatma iğnesini gönekten mi vurundun zor mu havasını falan nasıl alıcaz . ben bilmiyorum
Aynen ya neyse bosver konuşmayalım gerçekten. Ben göbekten attım canım ayna karşına geçtim otrivelle galiba ignenin adı da çok hafif bastım bir damla çıktı attım sonra hiç zor değil atarsın canım minicik iğne zaten

Hiç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu

Geç döllenme mi oldu ? Hayirli oliç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu

Geç döllenme mi oldu ? Hayirli olsun

Hiç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu

soylekı benım baya duzenlidir 28 günde bir gelir sasmaz fakat dusuk yaptıktan sonra ılk defa gecen ay 35 güne cıktı baya bır sastı o korkutuyor

hadı ya bende suan bayagı sikinlik yasıyorum ve bu calısmalardan sonra basladı hıc yoktu bana da sen gibi olursa sarımam :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…