• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım yumurtlamanı ya ovulasyon testı kullan cok kısı onunla gebelık elde etmıs , ya da 28gunde bır adet oluyorsan 12.14 gunlerı ader tarıhınden ıtıbaren sayacaksın. o gunlerde akıntını takıp et yumurta akı gıbı sunen akıntın olursa yumurtlama donemınde oluyorsun,o gunlerı bırer gun arayla degerlendırebılırsın
Peki çok teşekkür ederim umarım önümüzdeki ay güzel sonuç alırım

yaaa onu benım kardesım yapmıstı annem her seferınde banada yap der, maydanozla sut sanırım. denerım bende :)
kardesım pcoslu,rahmı tersti,esınde de sperm sorunu vardı ameluyat olması lazım demıstı doktorlar ama 3yılın sonunda kendılıgınden hamıle kaldı cok sukur kızı 1yasında
bende babaannemin ısrarı üzerine yapıcam . olmazsa sonra süt maydanoz ısırgan otuna otur dedi . ama ilk yolladıklarının adını ilk defa duydum bilmiyorum 😂

canım yumurtlamanı ya ovulasyon testı kullan cok kısı onunla gebelık elde etmıs , ya da 28gunde bır adet oluyorsan 12.14 gunlerı ader tarıhınden ıtıbaren sayacaksın. o gunlerde akıntını takıp et yumurta akı gıbı sunen akıntın olursa yumurtlama donemınde oluyorsun,o gunlerı bırer gun arayla degerlendırebılırsın
Regli 30 günde bir olan 15 17 gün mü saymak lazım canim

bende babaannemin ısrarı üzerine yapıcam . olmazsa sonra süt maydanoz ısırgan otuna otur dedi . ama ilk yolladıklarının adını ilk defa duydum bilmiyorum 😂
dene bakalım ınsan ne olsa deneemek ıstıyor valla, bnde adet gunu sınırlenıyorm ertesı gunu yenıden baslıyorum ne yapalım

Regli 30 günde bir olan 15 17 gün mü saymak lazım canim
kuzum benım 28 gunu 1sene ovulasyon kullandım hep 12-14 arası yumurtlama gordum , hıc tutmadı gercı orasıda ayrı nasıp :) 30 olursa bır ıkı gun gecıkmelı olabılır dıye dusunuyorum. 14-17 arası olabılır

Kızçeler günaydın . doktordan çıktım . dün sabah değerlendirmeme iyi yapmışsın dedi. başka yumurtan çatlamış olabilir. çok yumurtan ama sağda 2 tane solda 1 tane gelişen yumurtan var dedi. . ama mm lerini demedi bende kağıttan bakarım diye sormadım kağıtta da yazmıyor 😂 normalde yazardı . sağdakilerin durumu çok iyi dedi . son gonal f mi de vurdurdu. gece 12 de çatlatma iğnesi verdi çarşamba sabah aşılama yapılacak kısmetse . yumurta çatlamış olsada aşılama yapılıyormuş öğrenmek iseyenler . sadece çatlatma iğnesine gerek kalmıyor dedi. @SevimliKedii @Sasa234 Dilos6342 Dilos6342 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi @Bahar_Darcan48
Ooo Cook iyii çok sevindim canimm bak sana demedim mi boşuna üzülüyorsun diye bol yumurta bol şans demek hem inşallah hayırlı olacak 😍

ahh o hastalık gıbı yaaa, bende cantamda tasıyordum yaptıklarımı :) artık soyle kıpkırmızı ıkı cızgı gorelım ınsallah hayırlısıyla
Sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün biliyor musun sabah testi yaptım anca öyle uyudum 🙃 bende öyle diyorum şöyle kıpkırmızı çizgi görsek de rahatlasak artik hepimiz insallaaahhh

kuzum benım 28 gunu 1sene ovulasyon kullandım hep 12-14 arası yumurtlama gordum , hıc tutmadı gercı orasıda ayrı nasıp :) 30 olursa bır ıkı gun gecıkmelı olabılır dıye dusunuyorum. 14-17 arası olabılır
Bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım bakalım ne zaman yumurtlama oluyorms öğreneceğim bugün onuncu gunum

Sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün biliyor musun sabah testi yaptım anca öyle uyudum 🙃 bende öyle diyorum şöyle kıpkırmızı çizgi görsek de rahatlasak artik hepimiz insallaaahhh
evet bılmem mı, bende gece sureklı uyanıyordum ruyalarımda habıre pozııfıler bebekler . ınsanı cok etkılııyor bılıncaltını hele.
ınsallaah canım

Bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım bakalım ne zaman yumurtlama oluyorms öğreneceğim bugün onuncu gunum
bnde tekrar baslıycam aldım testler ıkı uc gune gelır. hayırlısı bakalım 2019da bıraz kullanmıstm. tekrar denıycem.

ınsallaahh bu ay o aydır:anneadayı::KK200:

dene bakalım ınsan ne olsa deneemek ıstıyor valla, bnde adet gunu sınırlenıyorm ertesı gunu yenıden baslıyorum ne yapalım
aynen adet olunca bi tokat yemiş gibi oluyoruz ama alışıyoruz yine . aynı his bide birinin hamile haberini aldığmızda oluyor

Back