• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya şimdi düşününce yerine yerleşiyor puzzle gibi.
Canım oyke düşünme yarın da dene sen
Erken öğrenenleri gördükçe umudum kalmıyor canım. Eşimde hep hayırlısı olsun bekleyelim görürüz derdi , simdi de tuttu bak görürsün bekle yapıp durma şu testleri diyor öyle olunca da iyice canım sıkıldı , boşa umut..😪

Çok kötü bu insanlar gerçekten. Hep meraktan ve kötülükten yapıyorlar sanane dimi sanane? Bilerek yapıyorlar ya can acıtmak için o kadar kötüler ki. Beni ne ilgilendirir dışarıdaki insan çocuk mu yapmış yapmamış mı. Ama bunlar bilerek yapıyor o yarayı oyuyorlar işte. Beni dirwk görünce ay hamile misin hayır diyorum ya bana öyle geldi seni görünce ee yok mu biseyler,
Sonra Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi dediği gibi kendisi daha çocuk ama gelmiş kendi çocuğunu işte iyi ki yapmışım iyi şöyle böyle sürekli yanımda tekrar etmesi
gerçekten acımasız ve düşüncesizler. bu çocukla hava atmalar erkeklerde de var. geçen eşimin yanında kardeşim, baba olacağını söylemiş kuzenime . kuzenimde hayırlı olsun erken adamın çocuğu olur demiş . eşimin canı sıkılmış .bende boşver o biraz patavatsızdır düşünmeden konuşur dedim. farkında olmadan ne kadar kalp kırdıklarını göremiyorlar maalesef

Erken öğrenenleri gördükçe umudum kalmıyor canım. Eşimde hep hayırlısı olsun bekleyelim görürüz derdi , simdi de tuttu bak görürsün bekle yapıp durma şu testleri diyor öyle olunca da iyice canım sıkıldı , boşa umut..😪
bzımkıde bana kızıyo erken yapma dıye haberı yok hıcc,oda kızıyordu bana :(
sen hemen uzme kendını herkesın aynı olacak dıye bısey yok bekle bakalım 2-3 gun ınsallaaahh pozıtıf cıkar:KK200:

Evett sıze ne yanı gercekten her seye burnunu sokuyo bu ınsanlar ya vallahı.
bende ıkı asılama oldum kımsenın haberı yok ne kendı annemlerın ne esımın ıyıkı de soylememısım, sonra basımın etını yerlerlerdı ee nıye olmadı sonra ee bu ay oldumu vs. hıc cekemıycem kımseyı kendı derdım bana yetıyor zatan
bende söylemiyorum valla . artık gizli işte yapamaz hale geldik. sevgili olarak takılırken bu kadar gören olmuyordu 🤣

gerçekten acımasız ve düşüncesizler. bu çocukla hava atmalar erkeklerde de var. geçen eşimin yanında kardeşim, baba olacağını söylemiş kuzenime . kuzenimde hayırlı olsun erken adamın çocuğu olur demiş . eşimin canı sıkılmış .bende boşver o biraz patavatsızdır düşünmeden konuşur dedim. farkında olmadan ne kadar kalp kırdıklarını göremiyorlar maalesef
Aaa afedersin ama dangalak diyicem çok sinir oldum lafa bak

bzımkıde bana kızıyo erken yapma dıye haberı yok hıcc,oda kızıyordu bana :(
sen hemen uzme kendını herkesın aynı olacak dıye bısey yok bekle bakalım 2-3 gun ınsallaaahh pozıtıf cıkar:KK200:
Bi kere diyorum onların laflarını dinleyip hiç bisey yapmasak beklesek mi öyle diyorum , ona da biz dayanamayız ki
Bilmiyorum kan testine o çizgiyi görmeden gitmekte istemiyorum karmakarışık duygularım

Offf kızlarrrr offff 2 yıldır her ay heveslee bekliyorum.. hep hayal kırıklığı çok yoruldummm artıkkk bitkin hissediyorum artk umudum kalmadı... ağustosta kimyasal gebelik geçirdim ondan beri de sağlıklı gebelik elde edemedim Allah hamiş kalanlara sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.. benim gibi kalamayanlarda bi an önce kalırlar bende dahil inşallah.. işe girmeyi planlıyorm çünkü stresmi yapıyorm çok mu takıyorm acabaa o yüzden biraz bazı şeylerle meşgül olmak istiyorummm... çokkk yoruldummm😔

daha bunlar sağlık sorunu görmemiş. Allah herkesi bişeyle sınatır mış .demekki biz olmadığını söylesek neler duyucaz . düşünmediğimi söylediğimizde bunlara maruz kalıyorsak eyvah halimize .
Değil mi ? Bende hep daha sizin hikayeniz bitmedi diyorum
Böyle saçma bi düşünce olduğu için adamlar hastaneye kontrole bile gitmiyor sanki erkekliği zedeleniyor gibi
Burda bi bayan vardı kocasını hastaneye götüremiyordu kendisi görüsüyordu doktorla, ismini hatırlasam etiketlicem onu da çok merak ediyorum
Bu insanlar böyle naptiginin bile farkında degil

tutki hamileyim bundan sanane yani. öyle bişey olsa illa haberi oalcak kv nin de sana düşüyor demek patavatsız. özel hastanede bile huzur yok. geçen sene devlete gittiğimde de aynısını yaşadım biri beni görmüş demiş .bende benzetmiştir dedim. . bir kerede başka özelde bana ulaşamamış hastane soyadım tutan başka hastasını aramışlar x kişisini tanıyor musunuz ulaşamadık randevusu vardı doktor ameliyata girdi ertesi gün gelsin diye . o kişide yine kv. mi aramış beni aradı benim randevum yok isim benzerliğidir dedim. hemen hastaneyi aradım fırçaladım . belki gizli geliyorum ne hakla akrabamı ararsınız diye . telefi için akrabayı arayıp kusura bakmayın biz yanlış kişiyi aramışız isim benzerliği demişler
sizinkiler yani tam dedektif gibi nasil arastiriyorlar . saka gibi … rahat rahat insan hastaneye de gidemiyor .

Bence eşin ailesiyle konussun . hatta gorusmeyin bir sure eger mumkunse . bu baskilar da insani cok strese sokuyor

Değil mi ? Bende hep daha sizin hikayeniz bitmedi diyorum
Böyle saçma bi düşünce olduğu için adamlar hastaneye kontrole bile gitmiyor sanki erkekliği zedeleniyor gibi
Burda bi bayan vardı kocasını hastaneye götüremiyordu kendisi görüsüyordu doktorla, ismini hatırlasam etiketlicem onu da çok merak ediyorum
Bu insanlar böyle naptiginin bile farkında degil
neyse konuştukça sinirlerim bozuluyor valla. canım sn çatlatma iğnesini gönekten mi vurundun zor mu havasını falan nasıl alıcaz . ben bilmiyorum

Back