- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
sağol canım . keşke ikiz olsa hep hayalimdi ama bir tane yede razıyız yeter ki olsunYa çok sevindim çok mutlu oldum bak dedik sana hemen içini karartma diye benimki çatlatma iğnesi ile çatladı öyle yapılmıştı aşılama umarım güzel sonuçlar elde edersin iki tane iyi gelişen olursa ikiz olma ihtimali bile var inşallah hayırlı olsunbenim bi ara iki yumurtam olmuştuikiz olma ihtimali çok yüksek demişti ailede de ikiz var zaten
tüp bebeğe mi gideceksin . hemenkuzu ıgneyı ben ıstedım aslında klomen ıle buyuyordu benım yumurtalar ozellıkle ıkı tane ıgne yazdılar ılerısı ıcın.
acıkcası hıc sormak bıle aklıma gelmedı ,ben dırek tup bebek olayını kafama koydugum ıcın sanırım
Aynen öyle valla nasip herkes için hakkında hayırlısı olsunsağol canım . keşke ikiz olsa hep hayalimdi ama bir tane yede razıyız yeter ki olsun
yok kuzum, o zaman ılk klomenle oldu ya ıkıncısınde aklıma geldı senın dedıdıgn gıbı ılkınde heyecandan ıgneli şartını unutmuşum barı ıkıncıde ıgne kullanayım dedım. 30 yasındayım bır sure tedavıyı erteleyecegız, 1 sene max. 32_33 yasında hala olmuyorsa artık tüp bebek deneerıztüp bebeğe mi gideceksin . hemen
Doktora gitmelisin değerlerine baksın fsh prolaktin vs bunları genelde adetin 2,yada 3 günü istiyor ama doktor ona göre yönlendirir seni 2 aydır deniyorsun yeni daha stres yapma eşin de muayene olsun sperm testi versinKızlar merhaba ben 2 yıllık evliyim son 2 aydır da hamile kalmayı denedik ama kalamadım doktora gitmelimiyim bana öneriniz ne olur
Sen görüyorsan vardırHemen çıktı ama çok silik gibi varla yok gibi anlayamadım bı turlu
bende bu aşılamada olmazsa eğer babaannem köyden ot falan toplamış belli başlı bu konulardan iyi anlıyor. bana kaynat 5 gün buharına otur dedi. onu yapıcam sonrası Allah kerim.yok kuzum, o zaman ılk klomenle oldu ya ıkıncısınde aklıma geldı senın dedıdıgn gıbı ılkınde heyecandan ıgneli şartını unutmuşum barı ıkıncıde ıgne kullanayım dedım. 30 yasındayım bır sure tedavıyı erteleyecegız, 1 sene max. 32_33 yasında hala olmuyorsa artık tüp bebek deneerız
canım doktora gıdersen 2aydır denıyoruz deme bakmazlar, 1yıldıt gebelık elde edılemedıyse genelde test vs yapyorlar. ama gorunmende fayda olur , esınınde senınde en azından kafanız rahat olur,ınsallah sorun yoktur hemen kavusursun bebegıne . bız 2yılı gectı beklıyoruzKızlar merhaba ben 2 yıllık evliyim son 2 aydır da hamile kalmayı denedik ama kalamadım doktora gitmelimiyim bana öneriniz ne olur
Kac gun kaldiAdet gecikince yapmak mantikli ama insan dayanamıyor
yaaa onu benım kardesım yapmıstı annem her seferınde banada yap der, maydanozla sut sanırım. denerım bende :)bende bu aşılamada olmazsa eğer babaannem köyden ot falan toplamış belli başlı bu konulardan iyi anlıyor. bana kaynat 5 gün buharına otur dedi. onu yapıcam sonrası Allah kerim.
Çok haklısınız beni. Regl düzensizliğim var o yüzden yumurtlama dönemimi kaçırdım diye de düşünmüyor değilim geçen ay 20 sinde oldum bu ay da bugün olunca üzülmedim değil birde çok afedersiniz ama ilişkiden sonra yatmak gerekir mi ben 5 dk uzandım sonra yıkandım ondan mı acaba olmadıcanım doktora gıdersen 2aydır denıyoruz deme bakmazlar, 1yıldıt gebelık elde edılemedıyse genelde test vs yapyorlar. ama gorunmende fayda olur , esınınde senınde en azından kafanız rahat olur,ınsallah sorun yoktur hemen kavusursun bebegıne . bız 2yılı gectı beklıyoruz
canım genelde 20dk yatmak gerektıgı soylenıyor hemen kalkma dusunu 1saat sonra al, birde oyle deneÇok haklısınız beni. Regl düzensizliğim var o yüzden yumurtlama dönemimi kaçırdım diye de düşünmüyor değilim geçen ay 20 sinde oldum bu ay da bugün olunca üzülmedim değil birde çok afedersiniz ama ilişkiden sonra yatmak gerekir mi ben 5 dk uzandım sonra yıkandım ondan mı acaba olmadı
20 aralik bugun
9 araliktan beri online takılıyoruz
Herhangi bir belirtim de yok
Yumurtlama tarihimi nasıl hesaplayacağım peki bu konuda yardımlarınızı istesem ya da ne bilim önereceğiniz bitkisel bir çözüm falan var mıcanım genelde 20dk yatmak gerektıgı soylenıyor hemen kalkma dusunu 1saat sonra al, birde oyle dene
canım yumurtlamanı ya ovulasyon testı kullan cok kısı onunla gebelık elde etmıs , ya da 28gunde bır adet oluyorsan 12.14 gunlerı ader tarıhınden ıtıbaren sayacaksın. o gunlerde akıntını takıp et yumurta akı gıbı sunen akıntın olursa yumurtlama donemınde oluyorsun,o gunlerı bırer gun arayla degerlendırebılırsınYumurtlama tarihimi nasıl hesaplayacağım peki bu konuda yardımlarınızı istesem ya da ne bilim önereceğiniz bitkisel bir çözüm falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?