İnşallah İnşallah geç döllenme olmuştur dualarım seninle Allahim yüzünü güldürsün çabalayan herkesin ❤Benim bunda hiç kasık ağrım.olmadi öncekinde ilk beş gün çok ağrım olmuştu. İnsallah döllenme yada yerleşmedir
Adet olana kadar bekliycem
Amin inşallah canımOlabilir canimmm ,ay inşallah ya hepimiz kavusalim bebeklerimize artık
Amin inşallah canım hiç bir bayanın kucağı bos kalmasın inşallahİnsAllah csnim güzel haberini alıriz güzel belirtiler bunlar
Ne zaman test yapacaksın canım 27 senin 28 benimAmin inşallah canım hiç bir bayanın kucağı bos kalmasın inşallah
Yaaagebelik testinde cikmismiydi canım kaset teste yaniBenimde maalesef 1.71 çıktı
Çocuk oyuncağı değil ki ya zaten zor bı işlem bı daha bı daha çektirmek kolaymiBenim rahim filminde çeken doktor hiç bir sorun yok dedi, rahim sola deviyeymis onu sordum engel olmaz dedi. Benim kendi doktorumda görünce bi tüpünden ilac biraz yavaş geçmiş tekrar çekelim dedi ağustostan beri. Ben biraz ona sinir oldum aslinda çektirmedim.
Haziranda gittiğim hastanede cihaz bozuktu başka yerde cektir kabul ederim demişti cektirdim geldim benimde görmem lazım dedi
Dort gündür silik çıkıyor kuzu demekki çok hassas tetslerYaaagebelik testinde cikmismiydi canım kaset teste yani
Erken gebelik testi miydiDort gündür silik çıkıyor kuzu demekki çok hassas tetsler
Sorma sinir oldum en azından bi 6 ay geçsin ondan sonra konuşmaya başla. En son da dedi tutmazsa rahim filmi çekerim ama diye moralimi bozdu geldim yaniÇocuk oyuncağı değil ki ya zaten zor bı işlem bı daha bı daha çektirmek kolaymi
Canim ilk 5 dk icinde mi çizgi çıktı pekiDort gündür silik çıkıyor kuzu demekki çok hassas tetsler
Merhaba bugün usg yaptırdım polikistik over veya herhangi bir kist yokmuş, folikül 15 mm olmuş, genelde günde 2 mm büyür, Salı günü tekrar bakalım dedi kızlar
Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi
Acaba kaç güne çatlar en azından kist olmamasına sevindim
Evet canımErken gebelik testi miydi
Evet canım hepsi beş dk da çıktıCanim ilk 5 dk icinde mi çizgi çıktı peki
Yaaa şaşırdım yani benim normalde yoksa hiç çıkmıyor ama bunda silik ckti bende şimdi acaba mi dedim ama kasette de silik çıktı benim ama bak sana ne diyecem geçen ay catlamanin 10.gununde kan vermiştim 2 nin altında çıkmıştı ama kendimi gebe hissediyordum neyse tabi moralim bozuldu aradan iki gün geçti evde test yaptm silik kan verdim 10 çıktı değerim tabi biraz yükselip sonra kimyasala döndü orasida ayrı ama dediğim gibi yükselebilir daha erkendir belkiEvet canım hepsi beş dk da çıktı
Bnimde geçen ay asilama da bu günde 13gunde 24cikmisti sonra 14dustu. Bu ay baya düşük bakalım.adet gelmezse yaptırım test ama.sanmiyorum ya . hayırlısı olsunYaaa şaşırdım yani benim normalde yoksa hiç çıkmıyor ama bunda silik ckti bende şimdi acaba mi dedim ama kasette de silik çıktı benim ama bak sana ne diyecem geçen ay catlamanin 10.gununde kan vermiştim 2 nin altında çıkmıştı ama kendimi gebe hissediyordum neyse tabi moralim bozuldu aradan iki gün geçti evde test yaptm silik kan verdim 10 çıktı değerim tabi biraz yükselip sonra kimyasala döndü orasida ayrı ama dediğim gibi yükselebilir daha erkendir belki
O kişiye göre değişiyor ya ben geçen ay femera sonra kontrole gittim 20 mm ama çatlamadı sonra iğne verdi diyelim ayın 15 de iğne vurdum 23 .00 da 16 da çatladı 17 de aşılama olduYok canım salı günü tekrar bakalım dedi.. İğne verince hemen çatlıyor mu onu sormadım2 mm büyür genelde dedi. 20 olunca o gün çatlıyor mu genelde biliyor musun
Canım sen kaç yaşındasın ne zaman dır deniyorsunEvet hep bat denk geliyor yaa inşallah ne güzel olur canım benimmmsulu akinti afedersin arada oluyo ama progestan fitilden mıdır bilemiyorum işte onu canım akıntı anlayamıyorum yani. 2 3 kere birden geliverdi bugünde öyle. Bol bol dinlenmeye çalışıyorum ama üsüttüm o yüzden sıcak su torbasıyla geziyorum burnum falan tikaliydi insallah olumsuz etkisi olmaz. Bizde geçebilsek keşke artık o kısma o kadar hevesleniyorum ki biseyler almak etmek
Teşekkür ederim beklicem bakalımCok iyi cnm bak yeni yumurtlaman oluyomus 17 20 mm arası çatlama oluyomus heralde 2 3 güne çatlar bence hiç takip yaptırmadım emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?