Kuzu ya şu tüp bebek sürecinde diyorlar ki ayağa bile kalkmaman lazım lavabo ihtiyacı dışında, doğru mu? Yani transferden sonra bol bol dinlenmek gerekiyor sanırım.Hanımlar yanlış anlamayın ama ben ocak sonu transfer olacağım. O sürece kadar da doğum kontrol hapı kullanacağım. Yani hamilelik ihtimali 0Ondandır kine zihnim bedenim çok rahat, sorgulamalar, isyanlar, forumda çare aramalar hiç birşey yok.. İçimde çocuğa dair his bile yok
Sanki tekrar korunma moduna geçmiş çocuk ne ki, niye ki diye sorguluyorum
O yüzden herhangi birinizi incitirsem veya kıracak anlamayacak bir söz söylersem affedinDoğum kontrol hapları böyle defresif ve duygu durum bozukları yapıyormuş
Eşime sürekli diyorum beni en alttan alacağın dönem aman kavga etmeyelim diye.. Size de söylemek istedim hakkınızı helal edin şimdiden
Rahim kalınlığı konusunda şunu söyleyebilirim bir dış gebelik iki düşük yaşadım iki ay önce 3.3 dü rahim duvarım iki ay tedavi gördüm 4.1 oldu sonra yumurtlama zamanı yumurtlamadım rahim hala 4.1 falandı klomenle yumurtladım 5.5 oldu ve hamile kaldım devam eder mi bilmiyorum ama bana da hamile kalınmaz demişlerdi kısmet nasip takılmayın benceMerhaba kızlar Çarşamba günü adetin 19. Günü progestron testi verdim 5.5 çıktı. Reglin 12. Gün ki sonuca ben yanlış bakmışım 15.9 diye referans aralığını gösteren sayıyı sonucum sanmışım çarşambada 5.5 çıkınca üzüldüm 24 mm olan yumurta değil kistmiş meğer diye. Doktoru aradım söyledim 1.8 den 5.5 e yükselmiş yumurtan çatlamış 10 gün sonra test yap dedi. Kist değilmiş bayağı bir rahatlama geldi ama şimdi de ultrason görüntülerine bakarken reglin 12. Günü yumurtam 24 mm Ken rahim kalınlığım 6.80 miş biraz araştırdım yumurtanın tutunabilmesi için 7 mm üzeri olması gerekiyormuş. Yine karabulutlar çöktü üstüme doktor da ilk yumurtan çatlamış dedi regl olunca gel dedi önce sonra adet düzensizliği yaşadığımı ne zaman regl olacağımı bilmediğimi söyledim ne zaman test yapsam sonuç net çıkar deyince 10 Gün sonra yap dedi. Yani heralde olmaz diye düşündü galiba 5.5 değer düşük mü sizce reglin 19. Günü için
Ben şimdi onların sayfalarını da takip ediyorum.. Öyle kalkmadan oturanlarınki tutmuyor.. Dışarı çık gez modu elbetteki olmuyor ama izin alıp evde kalmak gerekiyormuş. Küçük yürüyüşler yapıyorlar.. Yemek düzgün yapamıyorsun.. Saha doğrusu ani hareketler doğru değilmiş.. Kolunu kaldır tencere al yada aşağı indir fırına yemek koy çok mümkün değilmiş.. İlaçlar kabızlık yapıyormuş ıkınmak kötü etkiliyormuş. O yüzden kabız kalmayaya dikkat ediyorlar.. Öyle abartılı bir dikkat olmuyor ama genede ilk hafta dikkat ediyor herkes..Kuzu ya şu tüp bebek sürecinde diyorlar ki ayağa bile kalkmaman lazım lavabo ihtiyacı dışında, doğru mu? Yani transferden sonra bol bol dinlenmek gerekiyor sanırım.
Bir de transferden ne kadar sonra sonucu öğreniyorsun?
Naptn merak ettim kendıme tutunacak bir dal arıyorum daKızlar merhaba benim bata 2 gün kaldı ve bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti kesin olarak hamile değilimdir demi tekrar test yapmak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum
25 yaşındayım canım 1 buçuk senedir deniyorum ama biraz acele etmemin sebebi çikolata kistim var. İlk ağrım oldu ara kanamam oldu yeni evliyken o zaman gittiğimde öğrendim. Doktor korkuttu biraz beni zor olur dedi.. benim aklımda gebelik yoktu o kadar akışındaydim hatta dedim ilk 1 sene istemiyorum. Doktor da çocuk düşünüyormusun eğer düsünüyorsan dene zor kalırsın biraz dedi öyle de oldu.Canım sen kaç yaşındasın ne zaman dır deniyorsun
İnşallah canım adet sancısı gibi sancim var belim kopacak sanki. Aşılaması tutan bi tanıdığım var ilk aşılamada tutmuş onun ağrım hiç kesilmedi benim dedi adet günü çok kötü olmuştum özellikle gittim baktırdım 500 çıkmıştı dediİnsallah tutarda hiç gerek kalmaz cnm merakla güzel haberini bekliyorum
ya bu erken gebelik testlerinden bende yapiyorum ama ilk defa gecen gun iicnde ki kagidi okuyayim dedimGelsin banada çarpılar.
Regl e 5 gün var erken gebelık testi yaptım sonuc koskocaman bir tek çizgi
valla bizde 6 senedir evleyiz , daha yeni istedik , smdi deniyoruz , bence kendini stres e sokup uzulme . benim butun arkadaslarimin cocugu var , bir kismi 3.-4. bile dogurdu ama herkes icin zamanlama ayni ve dogru olmuyor . saglikla bebegini kucagina aldigin gunlerini hayat et , emin ol moral olarak cok iyi gelecektirAyy kızlar az önce 6 ay önce evlenen erkek kardeşimin hanımı yani gelin kızımız hamile olduğunun müjdesini verdi. Tabiki onlar adına çok sevindim ama o kadar kala kaldım ki anlatamam. Karşımda eşim kayın validem falan mod düştü. Ben evleneli 2.5 sene oldu. Biz istemiyor muşuz gibi dik durmaya çalışmaktan çok yoruldum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinRahim kalınlığı konusunda şunu söyleyebilirim bir dış gebelik iki düşük yaşadım iki ay önce 3.3 dü rahim duvarım iki ay tedavi gördüm 4.1 oldu sonra yumurtlama zamanı yumurtlamadım rahim hala 4.1 falandı klomenle yumurtladım 5.5 oldu ve hamile kaldım devam eder mi bilmiyorum ama bana da hamile kalınmaz demişlerdi kısmet nasip takılmayın bence
Hadi bakalım herşey kolayca güzelce geçsin gitsin, sende birazcık yoğun tempona ara verip dinlenmiş olursun. Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip eylesinBen şimdi onların sayfalarını da takip ediyorum.. Öyle kalkmadan oturanlarınki tutmuyor.. Dışarı çık gez modu elbetteki olmuyor ama izin alıp evde kalmak gerekiyormuş. Küçük yürüyüşler yapıyorlar.. Yemek düzgün yapamıyorsun.. Saha doğrusu ani hareketler doğru değilmiş.. Kolunu kaldır tencere al yada aşağı indir fırına yemek koy çok mümkün değilmiş.. İlaçlar kabızlık yapıyormuş ıkınmak kötü etkiliyormuş. O yüzden kabız kalmayaya dikkat ediyorlar.. Öyle abartılı bir dikkat olmuyor ama genede ilk hafta dikkat ediyor herkes..
Genel gördüğümde embryonun gününe göre test günü.. embryo 5 günlükse 7. Günden itibaren belli oluyor bazılarında.. Bazılarında buradaki gibi 12.güne kadar beklemek gerekiyor.. Gene bünyeye göre yaniValla benim yıllardır beklediğim izin gibi.. O yüzden çok istiyorum
Yok artık ben İlk defa kullandımya bu erken gebelik testlerinden bende yapiyorum ama ilk defa gecen gun iicnde ki kagidi okuyayim dedimyaziyor ki “ regl in ilk gunu 1. gun sayiliyor , 6. gunu son gunu. regl in 1. gununde bu testi yapmaya baslayin “ diyor . yani bat gunu ve sonrasi icinmis bu testlerde
valla bizde 6 senedir evleyiz , daha yeni istedik , smdi deniyoruz , bence kendini stres e sokup uzulme . benim butun arkadaslarimin cocugu var , bir kismi 3.-4. bile dogurdu ama herkes icin zamanlama ayni ve dogru olmuyor . saglikla bebegini kucagina aldigin gunlerini hayat et , emin ol moral olarak cok iyi gelecektir
Allah şifa versin canım. 5 yıldır epey süre tüp bebek ne zaman düşünüyorsun. İnşallah aşılaman olumlu sonuçlanır25 yaşındayım canım 1 buçuk senedir deniyorum ama biraz acele etmemin sebebi çikolata kistim var. İlk ağrım oldu ara kanamam oldu yeni evliyken o zaman gittiğimde öğrendim. Doktor korkuttu biraz beni zor olur dedi.. benim aklımda gebelik yoktu o kadar akışındaydim hatta dedim ilk 1 sene istemiyorum. Doktor da çocuk düşünüyormusun eğer düsünüyorsan dene zor kalırsın biraz dedi öyle de oldu.
Kist büyür diye endişe ediyorum büyürse ameliyat riski var, ameliyat olursa da ciddi yumurta rezervi azalıyor biraz benim acelem bundan. Ama olmadıkça daha çok istedim olmadıkça daha çok sanki 1 buçuk yıldır değil 5 yıldır bekliyorum doktorun dediği kulağımdan gitmiyor hiç olmayacakmış gibi geliyor
Benimde var çikolata kistim lanet şeyBenimde bir garip oldu bu ay1 aralıkta yumurtam çatladı, 15 aralık battı dün ve bugün wcde sildikçe kahverengi kalıntı gibi bişeyler geldi gerisi yok, kan testim negatifti.Çikolata kistim var o mu engelliyor acaba diyorum
Yok canım 5 yıl değil 1 buçuk yıldır deniyorum. Olmadıkça sanki 5 yıldır bekliyorum gibi geliyor dedim.Allah şifa versin canım. 5 yıldır epey süre tüp bebek ne zaman düşünüyorsun. İnşallah aşılaman olumlu sonuçlanır
Valla canım ne bileyim yaa evleneli mi düşünüyordun dedim geline 2 ay dedı. Lik ay aileninin yanına gitmişti zaten şehir farkı vardı ilk ay evde pek yoktum ama dedi. Anlayacağınız ilk adam hamile kaldı maşallah Allah bizede nasip etsin. Kendime çok kızıyorum hala olucam ama mutlu olamıyorum. Kıskanma üzülme diyorum kendi kendime ama elimde değil. Hissim bumu üzüntümü ben bile bilmiyorumya bu erken gebelik testlerinden bende yapiyorum ama ilk defa gecen gun iicnde ki kagidi okuyayim dedimyaziyor ki “ regl in ilk gunu 1. gun sayiliyor , 6. gunu son gunu. regl in 1. gununde bu testi yapmaya baslayin “ diyor . yani bat gunu ve sonrasi icinmis bu testlerde
valla bizde 6 senedir evleyiz , daha yeni istedik , smdi deniyoruz , bence kendini stres e sokup uzulme . benim butun arkadaslarimin cocugu var , bir kismi 3.-4. bile dogurdu ama herkes icin zamanlama ayni ve dogru olmuyor . saglikla bebegini kucagina aldigin gunlerini hayat et , emin ol moral olarak cok iyi gelecektir
Hemen üzülme adet olana kadar bekle adet olmazsan tekrar kan ver geç döllenme de olabilirBenimde maalesef 1.71 çıktı
Lucky ebru ceylanın kist yogasını yapsana sendeYok canım 5 yıl değil 1 buçuk yıldır deniyorum. Olmadıkça sanki 5 yıldır bekliyorum gibi geliyor dedim.
Ben kistimin büyümesinden korkuyorum şuanlik hala aynı boyutu 3 cm ama 5in üstüne çıktığında sıkıntılı o yüzden bir an önce olsun diye bakıyorum
Yok şuan döllenmiş olsa bile çok erken benceKızlar reglimin 17. Günü muhtemelen dün ya da önceki gün yumurtlama oldu . Bugün dişim çok kötüydü ve röntgen çektim sizce zararı olur mu eğer gebelik oluşursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?