• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnimde geçen ay asilama da bu günde 13gunde 24cikmisti sonra 14dustu. Bu ay baya düşük bakalım.adet gelmezse yaptırım test ama.sanmiyorum ya . hayırlısı olsun
Kuzum yeni geldim sonucuna bakmak için girdim. Hakkında hayırlısı olsun sonradan pozitife döner belki hiç belli olmaz geçen ayla kıyaslama geç döllenme falan da olmuş olabilir adet olana kadar hiç bişey belli olmaz

Merhaba kızlar Çarşamba günü adetin 19. Günü progestron testi verdim 5.5 çıktı. Reglin 12. Gün ki sonuca ben yanlış bakmışım 15.9 diye referans aralığını gösteren sayıyı sonucum sanmışım çarşambada 5.5 çıkınca üzüldüm 24 mm olan yumurta değil kistmiş meğer diye. Doktoru aradım söyledim 1.8 den 5.5 e yükselmiş yumurtan çatlamış 10 gün sonra test yap dedi. Kist değilmiş bayağı bir rahatlama geldi ama şimdi de ultrason görüntülerine bakarken reglin 12. Günü yumurtam 24 mm Ken rahim kalınlığım 6.80 miş biraz araştırdım yumurtanın tutunabilmesi için 7 mm üzeri olması gerekiyormuş. Yine karabulutlar çöktü üstüme doktor da ilk yumurtan çatlamış dedi regl olunca gel dedi önce sonra adet düzensizliği yaşadığımı ne zaman regl olacağımı bilmediğimi söyledim ne zaman test yapsam sonuç net çıkar deyince 10 Gün sonra yap dedi. Yani heralde olmaz diye düşündü galiba 5.5 değer düşük mü sizce reglin 19. Günü için

Kuzum yeni geldim sonucuna bakmak için girdim. Hakkında hayırlısı olsun sonradan pozitife döner belki hiç belli olmaz geçen ayla kıyaslama geç döllenme falan da olmuş olabilir adet olana kadar hiç bişey belli olmaz
Amin bebeğim hayırlısı ya çok üzülmedim giderken hevesli değildim.pek.
Bakalım pazartesi regl.gunum🤲🌼

Merhaba kızlar Çarşamba günü adetin 19. Günü progestron testi verdim 5.5 çıktı. Reglin 12. Gün ki sonuca ben yanlış bakmışım 15.9 diye referans aralığını gösteren sayıyı sonucum sanmışım çarşambada 5.5 çıkınca üzüldüm 24 mm olan yumurta değil kistmiş meğer diye. Doktoru aradım söyledim 1.8 den 5.5 e yükselmiş yumurtan çatlamış 10 gün sonra test yap dedi. Kist değilmiş bayağı bir rahatlama geldi ama şimdi de ultrason görüntülerine bakarken reglin 12. Günü yumurtam 24 mm Ken rahim kalınlığım 6.80 miş biraz araştırdım yumurtanın tutunabilmesi için 7 mm üzeri olması gerekiyormuş. Yine karabulutlar çöktü üstüme doktor da ilk yumurtan çatlamış dedi regl olunca gel dedi önce sonra adet düzensizliği yaşadığımı ne zaman regl olacağımı bilmediğimi söyledim ne zaman test yapsam sonuç net çıkar deyince 10 Gün sonra yap dedi. Yani heralde olmaz diye düşündü galiba 5.5 değer düşük mü sizce reglin 19. Günü için
Rahim kalınlığınız gayet iyi hiç endişelenmeyin.. Benim regl 15.günü 7 mm idi doktor rahim kalınlığıb çok iyi değerlendirin demişti. Zaten ertesi gün yumurta çatlamıştı.. Bizde durumlar farklı olduğu için tabiki negatifti😁

Ultrason kağıdında rahim kalınlığı nerde yazıyor ki canım bende yumurta takibi yaptırıyorum daha tam gelişmedi bende bakarım

Rahim kalınlığınız gayet iyi hiç endişelenmeyin.. Benim regl 15.günü 7 mm idi doktor rahim kalınlığıb çok iyi değerlendirin demişti. Zaten ertesi gün yumurta çatlamıştı.. Bizde durumlar farklı olduğu için tabiki negatifti😁
Her yerde 7 ve üstü yazıyor ultrason görüntüsünde 6.8 i görünce dedim garibin yüzü güler mi :KK70: yumurta çatladı şimdi de buna taktım kafayı ya gerçi rabbim ol derse olur buna inancım tam🌸ya ben bi de şey yazmıştım buraya geçen iste kasıklarım ağrıyor ilişki sırasında rahimim patlayacak gibi oldu falan yazmıştım oysaki ben kabız olmuşum :KK70: iki gün kımıldarken sanki içimde dikenli top varmışda etimi parçalıyor gibiydi ya. Öğrendim ki kabızlık da belirtiymiş

Bu ay dolu dolu geçti, sanırım ilk defa bu kadar değerlendirme yaptık. Gerisi Takdiri İlahi 🤲❤️
Demekki sizin formül dolu dolu geçmesinden yanaymış… Düşünmeden daha iyisin.. Bırak sorgulama akışınında kal🙂 hem dolu dolu geçince eşinle daha da yakınlaşıyorsun.. Faydası var zararı yok😏 Bebeto da gelirse baş göz üstüne😁

Hanımlar yanlış anlamayın ama ben ocak sonu transfer olacağım. O sürece kadar da doğum kontrol hapı kullanacağım. Yani hamilelik ihtimali 0 😂 Ondandır kine zihnim bedenim çok rahat, sorgulamalar, isyanlar, forumda çare aramalar hiç birşey yok.. İçimde çocuğa dair his bile yok😁
Sanki tekrar korunma moduna geçmiş çocuk ne ki, niye ki diye sorguluyorum😂
O yüzden herhangi birinizi incitirsem veya kıracak anlamayacak bir söz söylersem affedin🥲 Doğum kontrol hapları böyle defresif ve duygu durum bozukları yapıyormuş🙈

Eşime sürekli diyorum beni en alttan alacağın dönem aman kavga etmeyelim diye.. Size de söylemek istedim hakkınızı helal edin şimdiden 🙈

Hiç öyle düşünme canım günü gününe adet olan arkadasimin 3 günü geçtiği halde negatif çıktı 5 gün geçince pozitiflesmisti şuan bir oğlu oldu
Benimde bir garip oldu bu ay😔 1 aralıkta yumurtam çatladı, 15 aralık battı dün ve bugün wcde sildikçe kahverengi kalıntı gibi bişeyler geldi gerisi yok, kan testim negatifti.Çikolata kistim var o mu engelliyor acaba diyorum🤔

Back