Benim bugün 22.günümde 15 mm bu arada. Baya uzun yani demek ki döngülerimevet canım tek folikül var .ama sen randevuna zamanında git bende iğne kullandım dün 13. gündü 14 mm di daha. ben aşılama olucam
aman hee havuç çatlatmaya yardımcı . ceviz avakado olabilir. doktor 15 demişse 15 mm dir canım o daha iyi bilirAnladım canım 15 yani
Peki benim döngüm uzun olduğu için folıkul yavaş büyüyor olabilir demi
Havuc muydu buyumesini hızlandıran bir şeyler vardı
Tabii kesinlikle, 21 in ne olduğunu merak ettim o da başka bir yönden ölçüsü demek kiaman hee havuç çatlatmaya yardımcı . ceviz avakado olabilir. doktor 15 demişse 15 mm dir canım o daha iyi bilir
gözünde bir yumurta düşün canım X şeklinde iki köşesinden ölçüyor cihaz bir köşe 15 cm diğer köşe 21 cm gelmişTabii kesinlikle, 21 in ne olduğunu merak ettim o da başka bir yönden ölçüsü demek ki
5 gün erken değil mi canım çarpı koymak için, erken test yapmak sancılı bi süreç gerçekten adet olmadan umitsizliğe kapılma sakınGelsin banada çarpılar.
Regl e 5 gün var erken gebelık testi yaptım sonuc koskocaman bir tek çizgi
Daha çok erken diloşum ümitsizliğe kapılma hemen iğnenin etkisi geçti demek ki bi kaç gün sonra tekrarla bence testi inşaAllah bebiş haberleriyle gelirsin sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorumKızlar merhaba benimde bugün aşılamanin 8. Günü test negatif. 6. Günü yapmıştım birde silikti.
Bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mı
İnşallah isteyen herkese ve banada nasip olsun5 gün erken değil mi canım çarpı koymak için, erken test yapmak sancılı bi süreç gerçekten adet olmadan umitsizliğe kapılma sakın
İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
Aynen aynen bende de ayni tüm belirtiler yok oldu ne regl kaldi ne gebelikBen yarın kan vericem ama bugün geçtiğimiz günlerde olan herşey bugün yok oldu.Meraktan tahlil yaptırıcam yani tamamen.Olmadıysa da korunucaz zaten bi süre
Canımmm buralarda mısınDaha çok erken diloşum ümitsizliğe kapılma hemen iğnenin etkisi geçti demek ki bi kaç gün sonra tekrarla bence testi inşaAllah bebiş haberleriyle gelirsin sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum
Azicik daha dayan baska seylerle uğraşınca biraz unutuyoruz ben 7 gun kala test yaptim cikmadi6 gun var
Teşekkür ederimgözünde bir yumurta düşün canım X şeklinde iki köşesinden ölçüyor cihaz bir köşe 15 cm diğer köşe 21 cm gelmiş
Uzaktan uzaktan takip ediyorum seniCanımmm buralarda mısıninşallah dediğin gibi olur bende biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim işte. Sen neler yapıyorsun nasilsinn
Canım senin adetin ne zaman olacak? İdrar tahlili mi yaptın?Umudum gitti gibi olsa cikmaya baslardi bence
Yani ne kadar değerlendiren şansın artar gibi geliyor bana hep ama bu işler hiç belli olmuyor kısmet tamamen.spermler 72 saat yaşıyor evet.olacak olan her türlü olur yaniCanım teşekkür ederim inşallah olur, şöyle bi durum var bugünü ve pazartesiyi değerlendirebilicem, nöbet vs eşimle ayrı şehirde olacağımız için salı-perşembe arası değerlendiremicem
Spermler kesin 72 saat canlı kalıyor mu kiinşallah kaçırmayız ya çatlama gününü. Bide 15 olduysa çatlamama ihtimali var mı yine de
Benimde maalesef 1.71 çıktıİnşallah birden belirir canım benim Perşembe günü akşam kuruma çizgisi bile yokken dün akşam birden belirgin ama silik bı çizgi belirdi inşallah seninde öyle olur
Aslında bu ay için en iyisini yapmışsın canım zaten sende bir problem yok hatırladığım kadariyla belki salmak düşünmemek senin için en iyisi belkide. Ben hafif yumurta tembelliği bi de kist olunca doktora gitmeden olmayacakmış gibi geliyo. İnşallah canım ağzından bal damlıyor hepimizin yüzü gülse keşke. Kasık batmalari var canım hafif te göğüs hassasiyeti kasık ağrım zaten hiç geçmedi aşılamadan beri bi giriyor bi çıkıyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırızzzUzaktan uzaktan takip ediyorum senigeçen ay aşılama olumsuz olunca bu ay batımı takip etmemeye karar verdim belirtide aramıyorum saldım çayıra mevlam kayıra diyorum kuzum böyle olup hamile kalırsam şok olurum hanımların pozitif haberlerini okumaya geliyorum ve çok mutlu oluyorum inşaAllahh bi kaç güne sende güzel haberler alırsın 3 ay bekledin o kadar vardır bunda da bi hayır diyorum belirtin falan var mı ne durumdasın
Doğru söylüyosun canım bu saatten sonra düşünmeyi bırakıyorum bugün ve pazartesiyi değerlendiriyorum gerisi dua etmek zaten hayırlısı olsunYani ne kadar değerlendiren şansın artar gibi geliyor bana hep ama bu işler hiç belli olmuyor kısmet tamamen.spermler 72 saat yaşıyor evet.olacak olan her türlü olur yaniçatlamama ihtimali de hep vardır her ay yumurtlaarimiz çatlayacak kesin diye bişey yok ama bunu anca doktor takibinde anlarsın canım.yada lh ile takip edip progesteron test vererek.hersey yolunda gider umarım
Aminn canım aminnAslında bu ay için en iyisini yapmışsın canım zaten sende bir problem yok hatırladığım kadariyla belki salmak düşünmemek senin için en iyisi belkide. Ben hafif yumurta tembelliği bi de kist olunca doktora gitmeden olmayacakmış gibi geliyo. İnşallah canım ağzından bal damlıyor hepimizin yüzü gülse keşke. Kasık batmalari var canım hafif te göğüs hassasiyeti kasık ağrım zaten hiç geçmedi aşılamadan beri bi giriyor bi çıkıyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırızzz❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?