- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Kuzum yeni geldim sonucuna bakmak için girdim. Hakkında hayırlısı olsun sonradan pozitife döner belki hiç belli olmaz geçen ayla kıyaslama geç döllenme falan da olmuş olabilir adet olana kadar hiç bişey belli olmazBnimde geçen ay asilama da bu günde 13gunde 24cikmisti sonra 14dustu. Bu ay baya düşük bakalım.adet gelmezse yaptırım test ama.sanmiyorum ya . hayırlısı olsun
Eşinde problem yok nasılsa sen değerlendirmelere devam etDün tesadüfen yumurtlamayı yakaladım diye bugün tekrar test yaptım. Yine koyuDöngümün 22.günündeyim.
Gecikti ise her an olurBugün gecikmenin ikinci günü sizce ne zaman test yapmalıyım pazartesi yapsam kesin olur mu
İnsallah tutarda hiç gerek kalmaz cnm merakla güzel haberini bekliyorumSorma sinir oldum en azından bi 6 ay geçsin ondan sonra konuşmaya başla. En son da dedi tutmazsa rahim filmi çekerim ama diye moralimi bozdu geldim yani
Amin bebeğim hayırlısı ya çok üzülmedim giderken hevesli değildim.pek.Kuzum yeni geldim sonucuna bakmak için girdim. Hakkında hayırlısı olsun sonradan pozitife döner belki hiç belli olmaz geçen ayla kıyaslama geç döllenme falan da olmuş olabilir adet olana kadar hiç bişey belli olmaz
Rahim kalınlığınız gayet iyi hiç endişelenmeyin.. Benim regl 15.günü 7 mm idi doktor rahim kalınlığıb çok iyi değerlendirin demişti. Zaten ertesi gün yumurta çatlamıştı.. Bizde durumlar farklı olduğu için tabiki negatiftiMerhaba kızlar Çarşamba günü adetin 19. Günü progestron testi verdim 5.5 çıktı. Reglin 12. Gün ki sonuca ben yanlış bakmışım 15.9 diye referans aralığını gösteren sayıyı sonucum sanmışım çarşambada 5.5 çıkınca üzüldüm 24 mm olan yumurta değil kistmiş meğer diye. Doktoru aradım söyledim 1.8 den 5.5 e yükselmiş yumurtan çatlamış 10 gün sonra test yap dedi. Kist değilmiş bayağı bir rahatlama geldi ama şimdi de ultrason görüntülerine bakarken reglin 12. Günü yumurtam 24 mm Ken rahim kalınlığım 6.80 miş biraz araştırdım yumurtanın tutunabilmesi için 7 mm üzeri olması gerekiyormuş. Yine karabulutlar çöktü üstüme doktor da ilk yumurtan çatlamış dedi regl olunca gel dedi önce sonra adet düzensizliği yaşadığımı ne zaman regl olacağımı bilmediğimi söyledim ne zaman test yapsam sonuç net çıkar deyince 10 Gün sonra yap dedi. Yani heralde olmaz diye düşündü galiba 5.5 değer düşük mü sizce reglin 19. Günü için
Hayırlısı olsun kuzum vardır Rabbimin bir bildiği , sabırla bekliyoruz sabrımızın sonunda mükafatımızı alıcaz elbetAmin bebeğim hayırlısı ya çok üzülmedim giderken hevesli değildim.pek.
Bakalım pazartesi regl.gunum
Bu ay dolu dolu geçti, sanırım ilk defa bu kadar değerlendirme yaptık. Gerisi Takdiri İlahiEşinde problem yok nasılsa sen değerlendirmelere devam et
İnşallah canimmHayırlısı olsun kuzum vardır Rabbimin bir bildiği , sabırla bekliyoruz sabrımızın sonunda mükafatımızı alıcaz elbet
Ultrason kağıdında rahim kalınlığı nerde yazıyor ki canım bende yumurta takibi yaptırıyorum daha tam gelişmedi bende bakarımMerhaba kızlar Çarşamba günü adetin 19. Günü progestron testi verdim 5.5 çıktı. Reglin 12. Gün ki sonuca ben yanlış bakmışım 15.9 diye referans aralığını gösteren sayıyı sonucum sanmışım çarşambada 5.5 çıkınca üzüldüm 24 mm olan yumurta değil kistmiş meğer diye. Doktoru aradım söyledim 1.8 den 5.5 e yükselmiş yumurtan çatlamış 10 gün sonra test yap dedi. Kist değilmiş bayağı bir rahatlama geldi ama şimdi de ultrason görüntülerine bakarken reglin 12. Günü yumurtam 24 mm Ken rahim kalınlığım 6.80 miş biraz araştırdım yumurtanın tutunabilmesi için 7 mm üzeri olması gerekiyormuş. Yine karabulutlar çöktü üstüme doktor da ilk yumurtan çatlamış dedi regl olunca gel dedi önce sonra adet düzensizliği yaşadığımı ne zaman regl olacağımı bilmediğimi söyledim ne zaman test yapsam sonuç net çıkar deyince 10 Gün sonra yap dedi. Yani heralde olmaz diye düşündü galiba 5.5 değer düşük mü sizce reglin 19. Günü için
Her yerde 7 ve üstü yazıyor ultrason görüntüsünde 6.8 i görünce dedim garibin yüzü güler miRahim kalınlığınız gayet iyi hiç endişelenmeyin.. Benim regl 15.günü 7 mm idi doktor rahim kalınlığıb çok iyi değerlendirin demişti. Zaten ertesi gün yumurta çatlamıştı.. Bizde durumlar farklı olduğu için tabiki negatifti
Canım rahim görüntünün sağ alt kısmında yazıyor benimkindeUltrason kağıdında rahim kalınlığı nerde yazıyor ki canım bende yumurta takibi yaptırıyorum daha tam gelişmedi bende bakarım
Pazartesi yi bekle Bi bakalımAmin bebeğim hayırlısı ya çok üzülmedim giderken hevesli değildim.pek.
Bakalım pazartesi regl.gunum
Rahim görüntüsü farklı mı oluyor. Bende sağ altta yumurtanın çapı yazıyorCanım rahim görüntünün sağ alt kısmında yazıyor benimkinde
Aynen o farklı oluyor onu her doktor da vermiyor benim önceki doktorlarımın hiç biri vermezdi bu vermiş bende bu akşam fark ettim.Rahim görüntüsü farklı mı oluyor. Bende sağ altta yumurtanın çapı yazıyor
Demekki sizin formül dolu dolu geçmesinden yanaymış… Düşünmeden daha iyisin.. Bırak sorgulama akışınında kalBu ay dolu dolu geçti, sanırım ilk defa bu kadar değerlendirme yaptık. Gerisi Takdiri İlahi
Benimde bir garip oldu bu ayHiç öyle düşünme canım günü gününe adet olan arkadasimin 3 günü geçtiği halde negatif çıktı 5 gün geçince pozitiflesmisti şuan bir oğlu oldu
Bu ay saldım gitti ya amannnnDemekki sizin formül dolu dolu geçmesinden yanaymış… Düşünmeden daha iyisin.. Bırak sorgulama akışınında kalhem dolu dolu geçince eşinle daha da yakınlaşıyorsun.. Faydası var zararı yok Bebeto da gelirse baş göz üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?