- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Kaçıncı gündesin canım geçen ay da kimyasal geçirmiştin aşılama konusundan hatırlıyorum. 1.71de sanki arada kalmış bi sonuç gibi belki bir iki güne yükselirBenimde maalesef 1.71 çıktı
Kuzum pazartesi kan günümdu . Geçen ay kimyasalda bu günde 24cikmisti suan çok düşükKaçıncı gündesin canım geçen ay da kimyasal geçirmiştin aşılama konusundan hatırlıyorum. 1.71de sanki arada kalmış bi sonuç gibi belki bir iki güne yükselir
Adetten önce negatifi görüp adet tarihinde pozitif gören çok kişi var canım hiç belli olmaz. İnşaAllah ptesi günü pozitife dönerKuzum pazartesi kan günümdu . Geçen ay kimyasalda bu günde 24cikmisti suan çok düşük
Evet valla demekki o değeri bile algılıyorAdetten önce negatifi görüp adet tarihinde pozitif gören çok kişi var canım hiç belli olmaz. İnşaAllah ptesi günü pozitife dönerTestte çok hassasmış 1.71i bile gösteriyosa iyice belirginleştiğinde test vermek lazım demek ki
Evet hep bat denk geliyor yaa inşallah ne güzel olur canım benimmmAminn canım aminnİğneden kaynaklı o ağrılar olabiliyo kuzum ama sende iğne etkisi geçmiş artık inşaAllah bunlar gebelik belirtileridir sulu akıntı ya da beyaz akıntı olursa şüphelenmeye başla herkeste bunu okuyorum hep. Sen yine de kendini yormamaya çok dikkat et. Benim batımda seninle aynı günmüş yine bu sefer inşaAllah ikimizde güzel haberler alırızda ağustos annelerine geçiş yaparız test yaptıkca bilgilendir bizide
Ya canım bu kadar düşük değeri mi algiladi test yani. Ama sonuç değişik çıkmış asilamadan sonra degerlendirmis miydin sonradan döllenme falan olmasın?Benimde maalesef 1.71 çıktı
Akıntı progestandan da olabilir canım haklısın. Aşılamadan sonra bende üşütmüştüm işlemden sonra bi yerlerimiz açıkta kalınca üşütüyoruz galibaEvet hep bat denk geliyor yaa inşallah ne güzel olur canım benimmmsulu akinti afedersin arada oluyo ama progestan fitilden mıdır bilemiyorum işte onu canım akıntı anlayamıyorum yani. 2 3 kere birden geliverdi bugünde öyle. Bol bol dinlenmeye çalışıyorum ama üsüttüm o yüzden sıcak su torbasıyla geziyorum burnum falan tikaliydi insallah olumsuz etkisi olmaz. Bizde geçebilsek keşke artık o kısma o kadar hevesleniyorum ki biseyler almak etmek
Evet kuzu o değeri bile.olcmus test helal oldunYa canım bu kadar düşük değeri mi algiladi test yani. Ama sonuç değişik çıkmış asilamadan sonra degerlendirmis miydin sonradan döllenme falan olmasın?
Ben mecburi motora binmek zorunda kalmıştım işlemden önce o zaman bi üşüttüm tam sırasıydi yaniAkıntı progestandan da olabilir canım haklısın. Aşılamadan sonra bende üşütmüştüm işlemden sonra bi yerlerimiz açıkta kalınca üşütüyoruz galibaevde başka testin var mı hergün yapıcak mısın?
2 yumurtan vardı ya canım bilemiyorum ki. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bekle bakalım yarında yapacak mısın?Evet kuzu o değeri bile.olcmus test helal oldundeğerlendirdik üç gün canım sanmıyorum ya
Evet gun yaklaştıkça hem stres artıyor hem heyecan..Ben çok umut bağladım ağustostan beri erteleniyor aşılama belki dedim geç yaptırırım o zaman tutar diye. Şimdi gün yaklaştıkça stresim cook artiyor
Valla geçen ay tek yumurta ile.kimyasal.oldu, bu ay iki yumurta ile bize olmadı ve değerlerimiz iki katı yüksek çıkmıştı.iste nasip herşey ya, yok ya yapmiycam daha regl bekliycem2 yumurtan vardı ya canım bilemiyorum ki. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bekle bakalım yarında yapacak mısın?
Evet gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallahEvet gun yaklaştıkça hem stres artıyor hem heyecan..
Hele o testi yaparken ki korku cikar mi çıkmaz mi diye
Sakın yarın yapma sabret 2 günBen mecburi motora binmek zorunda kalmıştım işlemden önce o zaman bi üşüttüm tam sırasıydi yani2 tane daha var canım başladım artık durduramıyorum kendimi
Evet nasip canım nasipten öteye yol yok..Valla geçen ay tek yumurta ile.kimyasal.oldu, bu ay iki yumurta ile bize olmadı ve değerlerimiz iki katı yüksek çıkmıştı.iste nasip herşey ya, yok ya yapmiycam daha regl bekliyceminşallah sen pozitif görürsün kuzum bu ay
Yarın sabah yaparsanız kesin sonucu verir muhtemelen bugun de verebilir. Ben adet günümde öğrenmiştim ama kimyasalla sonuçlandı maalesefBugün gecikmenin ikinci günü sizce ne zaman test yapmalıyım pazartesi yapsam kesin olur mu
6. Gün yaptım 8. Gün bugün yaptım bide 10.gün mü yapayım aslında öyle daha iyiiSakın yarın yapma sabret 2 günsalı gününden sonra yap bence ama dayanabileceğini sanmıyorum çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten insan tutamıyo kendini
Benim bunda hiç kasık ağrım.olmadi öncekinde ilk beş gün çok ağrım olmuştu. İnsallah döllenme yada yerleşmedirEvet nasip canım nasipten öteye yol yok..
Bekle bakalım inşallah biseyler değişir çok isterim aşılamadan sonra 16. Günde pozitif çıkan okudum sabah İnşallah seninde öyle olur pozitife döner.
Şimdi sandalyeden kalkarken bıçak saplanır gibi ağrı girdi sağ kasigima biseylere kulak asmak istemiyorum ama ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?