Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı gündesin canım geçen ay da kimyasal geçirmiştin aşılama konusundan hatırlıyorum. 1.71de sanki arada kalmış bi sonuç gibi belki bir iki güne yükselir
Kuzum pazartesi kan günümdu . Geçen ay kimyasalda bu günde 24cikmisti suan çok düşük

Kuzum pazartesi kan günümdu . Geçen ay kimyasalda bu günde 24cikmisti suan çok düşük
Adetten önce negatifi görüp adet tarihinde pozitif gören çok kişi var canım hiç belli olmaz. İnşaAllah ptesi günü pozitife döner Testte çok hassasmış 1.71i bile gösteriyosa iyice belirginleştiğinde test vermek lazım demek ki

Evet valla demekki o değeri bile algılıyor bakalım regl olmazsam umut var da pek sanmıyorum

Dün tesadüfen yumurtlamayı yakaladım diye bugün tekrar test yaptım. Yine koyu Döngümün 22.günündeyim.

Eklentiler

• 20211218_160854.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 20211218_160847.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 20211218_161007.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 67
  • 20211218_160854.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 75
Evet hep bat denk geliyor yaa inşallah ne güzel olur canım benimmm sulu akinti afedersin arada oluyo ama progestan fitilden mıdır bilemiyorum işte onu canım akıntı anlayamıyorum yani. 2 3 kere birden geliverdi bugünde öyle. Bol bol dinlenmeye çalışıyorum ama üsüttüm o yüzden sıcak su torbasıyla geziyorum burnum falan tikaliydi insallah olumsuz etkisi olmaz. Bizde geçebilsek keşke artık o kısma o kadar hevesleniyorum ki biseyler almak etmek

Akıntı progestandan da olabilir canım haklısın. Aşılamadan sonra bende üşütmüştüm işlemden sonra bi yerlerimiz açıkta kalınca üşütüyoruz galiba evde başka testin var mı hergün yapıcak mısın?

Ben mecburi motora binmek zorunda kalmıştım işlemden önce o zaman bi üşüttüm tam sırasıydi yani 2 tane daha var canım başladım artık durduramıyorum kendimi

2 yumurtan vardı ya canım bilemiyorum ki. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bekle bakalım yarında yapacak mısın?
Valla geçen ay tek yumurta ile.kimyasal.oldu, bu ay iki yumurta ile bize olmadı ve değerlerimiz iki katı yüksek çıkmıştı.iste nasip herşey ya, yok ya yapmiycam daha regl bekliyceminşallah sen pozitif görürsün kuzum bu ay

Ben mecburi motora binmek zorunda kalmıştım işlemden önce o zaman bi üşüttüm tam sırasıydi yani 2 tane daha var canım başladım artık durduramıyorum kendimi
Sakın yarın yapma sabret 2 gün salı gününden sonra yap bence ama dayanabileceğini sanmıyorum çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten insan tutamıyo kendini

Evet nasip canım nasipten öteye yol yok..
Bekle bakalım inşallah biseyler değişir çok isterim aşılamadan sonra 16. Günde pozitif çıkan okudum sabah İnşallah seninde öyle olur pozitife döner.
Şimdi sandalyeden kalkarken bıçak saplanır gibi ağrı girdi sağ kasigima biseylere kulak asmak istemiyorum ama ne biliyim

Sakın yarın yapma sabret 2 gün salı gününden sonra yap bence ama dayanabileceğini sanmıyorum çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten insan tutamıyo kendini
6. Gün yaptım 8. Gün bugün yaptım bide 10.gün mü yapayım aslında öyle daha iyii söz geçmiyor ki şu kalbe misali dürtüyorlar beni yap yap diye meraktan sanki

Benim bunda hiç kasık ağrım.olmadi öncekinde ilk beş gün çok ağrım olmuştu. İnsallah döllenme yada yerleşmedir
Adet olana kadar bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…