• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen düzensizlik oluyor o yüzden umudum yok. Yapasimda gelmiyor negatifi görmemek için. Yarin yaparım hayırlısı hepimiz için

Benim rahim filminde çeken doktor hiç bir sorun yok dedi, rahim sola deviyeymis onu sordum engel olmaz dedi. Benim kendi doktorumda görünce bi tüpünden ilac biraz yavaş geçmiş tekrar çekelim dedi ağustostan beri. Ben biraz ona sinir oldum aslinda çektirmedim.
Haziranda gittiğim hastanede cihaz bozuktu başka yerde cektir kabul ederim demişti cektirdim geldim benimde görmem lazım dedi
Çocuk oyuncağı değil ki ya zaten zor bı işlem bı daha bı daha çektirmek kolaymi

Cok iyi cnm bak yeni yumurtlaman oluyomus 17 20 mm arası çatlama oluyomus heralde 2 3 güne çatlar bence hiç takip yaptırmadım emin değilim
Merhaba bugün usg yaptırdım polikistik over veya herhangi bir kist yokmuş, folikül 15 mm olmuş, genelde günde 2 mm büyür, Salı günü tekrar bakalım dedi kızlar
Annesiyim123 Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi

Acaba kaç güne çatlar en azından kist olmamasına sevindim

Evet canım hepsi beş dk da çıktı
Yaaa şaşırdım yani benim normalde yoksa hiç çıkmıyor ama bunda silik ckti bende şimdi acaba mi dedim ama kasette de silik çıktı benim ama bak sana ne diyecem geçen ay catlamanin 10.gununde kan vermiştim 2 nin altında çıkmıştı ama kendimi gebe hissediyordum neyse tabi moralim bozuldu aradan iki gün geçti evde test yaptm silik kan verdim 10 çıktı değerim tabi biraz yükselip sonra kimyasala döndü orasida ayrı ama dediğim gibi yükselebilir daha erkendir belki

Yaaa şaşırdım yani benim normalde yoksa hiç çıkmıyor ama bunda silik ckti bende şimdi acaba mi dedim ama kasette de silik çıktı benim ama bak sana ne diyecem geçen ay catlamanin 10.gununde kan vermiştim 2 nin altında çıkmıştı ama kendimi gebe hissediyordum neyse tabi moralim bozuldu aradan iki gün geçti evde test yaptm silik kan verdim 10 çıktı değerim tabi biraz yükselip sonra kimyasala döndü orasida ayrı ama dediğim gibi yükselebilir daha erkendir belki
Bnimde geçen ay asilama da bu günde 13gunde 24cikmisti sonra 14dustu. Bu ay baya düşük bakalım.adet gelmezse yaptırım test ama.sanmiyorum ya . hayırlısı olsun

Yok canım salı günü tekrar bakalım dedi.. İğne verince hemen çatlıyor mu onu sormadım 😊 2 mm büyür genelde dedi. 20 olunca o gün çatlıyor mu genelde biliyor musun
O kişiye göre değişiyor ya ben geçen ay femera sonra kontrole gittim 20 mm ama çatlamadı sonra iğne verdi diyelim ayın 15 de iğne vurdum 23 .00 da 16 da çatladı 17 de aşılama oldu

Evet hep bat denk geliyor yaa inşallah ne güzel olur canım benimmm😍 sulu akinti afedersin arada oluyo ama progestan fitilden mıdır bilemiyorum işte onu canım akıntı anlayamıyorum yani. 2 3 kere birden geliverdi bugünde öyle. Bol bol dinlenmeye çalışıyorum ama üsüttüm o yüzden sıcak su torbasıyla geziyorum burnum falan tikaliydi insallah olumsuz etkisi olmaz. Bizde geçebilsek keşke artık o kısma o kadar hevesleniyorum ki biseyler almak etmek 💕
Canım sen kaç yaşındasın ne zaman dır deniyorsun

NAZ20 ye katılıyorum kızlar bencede çok erken yapıyorsunuz sakin olun bu kadar test yaparsanız siz stres olursunuz ben 14.gün idrar testi 15.gün de kan verdim sadece yani belki geç döllenme olacak aranızda birini ve bu da testte göstermişsek belki de stres de çok etkiler gene siz bilirsiniz ama ben den size öneri

Back