• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım 15 yani
Peki benim döngüm uzun olduğu için folıkul yavaş büyüyor olabilir demi
Havuc muydu buyumesini hızlandıran bir şeyler vardı 😅
aman hee havuç çatlatmaya yardımcı . ceviz avakado olabilir. doktor 15 demişse 15 mm dir canım o daha iyi bilir

Gelsin banada çarpılar.
Regl e 5 gün var erken gebelık testi yaptım sonuc koskocaman bir tek çizgi 😔

Gelsin banada çarpılar.
Regl e 5 gün var erken gebelık testi yaptım sonuc koskocaman bir tek çizgi 😔
5 gün erken değil mi canım çarpı koymak için, erken test yapmak sancılı bi süreç gerçekten adet olmadan umitsizliğe kapılma sakın
İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun ❤️

Kızlar merhaba benimde bugün aşılamanin 8. Günü test negatif. 6. Günü yapmıştım birde silikti.
Bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mı 😪
Daha çok erken diloşum ümitsizliğe kapılma hemen iğnenin etkisi geçti demek ki bi kaç gün sonra tekrarla bence testi inşaAllah bebiş haberleriyle gelirsin sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum🥰😍

Ben yarın kan vericem ama bugün geçtiğimiz günlerde olan herşey bugün yok oldu.Meraktan tahlil yaptırıcam yani tamamen.Olmadıysa da korunucaz zaten bi süre
Aynen aynen bende de ayni tüm belirtiler yok oldu ne regl kaldi ne gebelik

Daha çok erken diloşum ümitsizliğe kapılma hemen iğnenin etkisi geçti demek ki bi kaç gün sonra tekrarla bence testi inşaAllah bebiş haberleriyle gelirsin sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum🥰😍
Canımmm buralarda mısın 😍 inşallah dediğin gibi olur bende biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim işte. Sen neler yapıyorsun nasilsinn

Canımmm buralarda mısın 😍 inşallah dediğin gibi olur bende biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim işte. Sen neler yapıyorsun nasilsinn
Uzaktan uzaktan takip ediyorum seni🥰geçen ay aşılama olumsuz olunca bu ay batımı takip etmemeye karar verdim belirtide aramıyorum saldım çayıra mevlam kayıra diyorum kuzum böyle olup hamile kalırsam şok olurum😂 hanımların pozitif haberlerini okumaya geliyorum ve çok mutlu oluyorum inşaAllahh bi kaç güne sende güzel haberler alırsın 3 ay bekledin o kadar vardır bunda da bi hayır diyorum😇 belirtin falan var mı ne durumdasın

Canım teşekkür ederim inşallah olur, şöyle bi durum var bugünü ve pazartesiyi değerlendirebilicem, nöbet vs eşimle ayrı şehirde olacağımız için salı-perşembe arası değerlendiremicem
Spermler kesin 72 saat canlı kalıyor mu ki😄 inşallah kaçırmayız ya çatlama gününü. Bide 15 olduysa çatlamama ihtimali var mı yine de
Yani ne kadar değerlendiren şansın artar gibi geliyor bana hep ama bu işler hiç belli olmuyor kısmet tamamen.spermler 72 saat yaşıyor evet.olacak olan her türlü olur yani 🙂çatlamama ihtimali de hep vardır her ay yumurtlaarimiz çatlayacak kesin diye bişey yok ama bunu anca doktor takibinde anlarsın canım.yada lh ile takip edip progesteron test vererek.hersey yolunda gider umarım 🤗

Uzaktan uzaktan takip ediyorum seni🥰geçen ay aşılama olumsuz olunca bu ay batımı takip etmemeye karar verdim belirtide aramıyorum saldım çayıra mevlam kayıra diyorum kuzum böyle olup hamile kalırsam şok olurum😂 hanımların pozitif haberlerini okumaya geliyorum ve çok mutlu oluyorum inşaAllahh bi kaç güne sende güzel haberler alırsın 3 ay bekledin o kadar vardır bunda da bi hayır diyorum😇 belirtin falan var mı ne durumdasın
Aslında bu ay için en iyisini yapmışsın canım zaten sende bir problem yok hatırladığım kadariyla belki salmak düşünmemek senin için en iyisi belkide. Ben hafif yumurta tembelliği bi de kist olunca doktora gitmeden olmayacakmış gibi geliyo. İnşallah canım ağzından bal damlıyor hepimizin yüzü gülse keşke. Kasık batmalari var canım hafif te göğüs hassasiyeti kasık ağrım zaten hiç geçmedi aşılamadan beri bi giriyor bi çıkıyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırızzz 😪❤❤

Yani ne kadar değerlendiren şansın artar gibi geliyor bana hep ama bu işler hiç belli olmuyor kısmet tamamen.spermler 72 saat yaşıyor evet.olacak olan her türlü olur yani 🙂çatlamama ihtimali de hep vardır her ay yumurtlaarimiz çatlayacak kesin diye bişey yok ama bunu anca doktor takibinde anlarsın canım.yada lh ile takip edip progesteron test vererek.hersey yolunda gider umarım 🤗
Doğru söylüyosun canım bu saatten sonra düşünmeyi bırakıyorum bugün ve pazartesiyi değerlendiriyorum gerisi dua etmek zaten hayırlısı olsun 🤗

Aslında bu ay için en iyisini yapmışsın canım zaten sende bir problem yok hatırladığım kadariyla belki salmak düşünmemek senin için en iyisi belkide. Ben hafif yumurta tembelliği bi de kist olunca doktora gitmeden olmayacakmış gibi geliyo. İnşallah canım ağzından bal damlıyor hepimizin yüzü gülse keşke. Kasık batmalari var canım hafif te göğüs hassasiyeti kasık ağrım zaten hiç geçmedi aşılamadan beri bi giriyor bi çıkıyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırızzz 😪❤❤
Aminn canım aminn🤲🏻İğneden kaynaklı o ağrılar olabiliyo kuzum ama sende iğne etkisi geçmiş artık inşaAllah bunlar gebelik belirtileridir🤲🏻 sulu akıntı ya da beyaz akıntı olursa şüphelenmeye başla herkeste bunu okuyorum hep. Sen yine de kendini yormamaya çok dikkat et. Benim batımda seninle aynı günmüş yine bu sefer inşaAllah ikimizde güzel haberler alırızda ağustos annelerine geçiş yaparız😍 test yaptıkca bilgilendir bizide

Back