Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende çok emin olamadım yoktur diye düşünüyorum kan verrcem ama hevesli gitmiycem, ben geçen ayki asilamamda bu testlerle öğrenmiştim ama 24hcg de biraz daha belirgindi sanırım şuan 2falandir çok silik

Kuzum bende çok emin olamadım yoktur diye düşünüyorum kan verrcem ama hevesli gitmiycem, ben geçen ayki asilamamda bu testlerle öğrenmiştim ama 24hcg de biraz daha belirgindi sanırım şuan 2falandir çok silik
Aşılama oldun mu bu ay pekı? Bizde yakın zamanda gidicez eşimi ikna edersem tabii. Problem yok ama istemiyor yaptırmak doğal olsun istiyor

Aşılama oldun mu bu ay pekı? Bizde yakın zamanda gidicez eşimi ikna edersem tabii. Problem yok ama istemiyor yaptırmak doğal olsun istiyor
aşılamada doğal sayılır canım . sadece tüp bebek doğal değil . aşılamada da spermi rahimden veriyorlar kendisi yumurtayı döllemesini bekliyorlar . doğalda da öyle değil mi zaten. tek fark sperm rahme eşin değil de doktor enjekte ediyor.

Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah doktor yarın söyler herşeyi zaten öğrenirsin.
Merhaba bugün usg yaptırdım polikistik over veya herhangi bir kist yokmuş, folikül 15 mm olmuş, genelde günde 2 mm büyür, Salı günü tekrar bakalım dedi kızlar
Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi

Acaba kaç güne çatlar en azından kist olmamasına sevindim

Merhaba kızlar tabloya benide eklermisiniz bat 20 Aralık ovalusyon la takip ediyordum dün catlamanin 10.gunuydu akşam erken gebelik testi yaptım silik çıktı sabah kaset test yaptım o da silik çıktı 5 dk icinde çıktı aslında beklemiyodum çünkü ilk kez belirti hissederdim ama dün o çizgiden beri arada kasik batması var halsizlik daha önce 4 sağlıksız gebeliğim olmuştu inşallah bu sefer sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…