Kaçıncı gününüzGünaydın canım benim, ya silik çizgi yine ya test bozuk ya da ben Her gün aynı hayali görüyorum
sen bekle pazartesiye kadar bence kan vermeye öyle gitEvet kuzu çıplak gözle anca görünüyor, yada testler 1hcg bile algılıyor
Kuzum bende çok emin olamadım yoktur diye düşünüyorum kan verrcem ama hevesli gitmiycem, ben geçen ayki asilamamda bu testlerle öğrenmiştim ama 24hcg de biraz daha belirgindi sanırım şuan 2falandir çok silikCanım ben görüyorum ama dogrumu bilemiyorum bu testlere güvenmiyorum benımde cıkmıstı sonra kan verdik sonu hüsran olmuştu.kan vermeden umut bağlama çok olurmu? İnsan bir başka üzülüyor çünkü bu durumda.
Benim 4 günüm kaldi inşallah regl olmamidrar testinde yumurtlamadan sonra 17 gün geçince yap canım herkeste hemen çıkmıyor
Canim iğne olalı 14 gün Asilamanin 13Kaçıncı gününüz
Ay durabilirsemm yoksa en azından kafama takmam yasen bekle pazartesiye kadar bence kan vermeye öyle git
kan verincede takacaksın yükselir mi düşer mi kimyasal mı değil mi sınırda mı değil miAy durabilirsemm yoksa en azından kafama takmam ya
Oda doğru her türlü takilcam orası kesinkan verincede takacaksın yükselir mi düşer mi kimyasal mı değil mi sınırda mı değil mi
Test yaptın mıBenim 4 günüm kaldi inşallah regl olmam
Aynen ya biraz arastirdim 14. gunden sonra pozitif goren ne kadar cok insan varmis . smdi 8.-10. gun arasin da pozitif gorenleri gorunce insan hevesleniuoridrar testinde yumurtlamadan sonra 17 gün geçince yap canım herkeste hemen çıkmıyor
Gün yaptım negatifTest yaptın mı
Aşılama oldun mu bu ay pekı? Bizde yakın zamanda gidicez eşimi ikna edersem tabii. Problem yok ama istemiyor yaptırmak doğal olsun istiyorKuzum bende çok emin olamadım yoktur diye düşünüyorum kan verrcem ama hevesli gitmiycem, ben geçen ayki asilamamda bu testlerle öğrenmiştim ama 24hcg de biraz daha belirgindi sanırım şuan 2falandir çok silik
İkinci aşılamam kuzum, ilki kimyasal oldu.Aşılama oldun mu bu ay pekı? Bizde yakın zamanda gidicez eşimi ikna edersem tabii. Problem yok ama istemiyor yaptırmak doğal olsun istiyor
aşılamada doğal sayılır canım . sadece tüp bebek doğal değil . aşılamada da spermi rahimden veriyorlar kendisi yumurtayı döllemesini bekliyorlar . doğalda da öyle değil mi zaten. tek fark sperm rahme eşin değil de doktor enjekte ediyor.Aşılama oldun mu bu ay pekı? Bizde yakın zamanda gidicez eşimi ikna edersem tabii. Problem yok ama istemiyor yaptırmak doğal olsun istiyor
çok erkekn öğrenenler dediğim gibi istisnaAynen ya biraz arastirdim 14. gunden sonra pozitif goren ne kadar cok insan varmis . smdi 8.-10. gun arasin da pozitif gorenleri gorunce insan hevesleniuor
Merhaba bugün usg yaptırdım polikistik over veya herhangi bir kist yokmuş, folikül 15 mm olmuş, genelde günde 2 mm büyür, Salı günü tekrar bakalım dedi kızlarHadi hayırlısı olsun hakkında inşallahdoktor yarın söyler herşeyi zaten öğrenirsin.
bi ilaç kullandın mı yumurta geliştirici canımMerhaba bugün usg yaptırdım polikistik over veya herhangi bir kist yokmuş, folikül 15 mm olmuş, genelde günde 2 mm büyür, Salı günü tekrar bakalım dedi kızlar
Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi
Acaba kaç güne çatlar en azından kist olmamasına sevindim
Hayır kullanmadım, iyi bir değer mi? Döngünün 22. Günündeyimbi ilaç kullandın mı yumurta geliştirici canım
Ne zaman yapacaksin tekrarGün yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?