- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
Guzel canım 15mm . çatlatma iğnesi vercekler mi ?Merhaba bugün usg yaptırdım polikistik over veya herhangi bir kist yokmuş, folikül 15 mm olmuş, genelde günde 2 mm büyür, Salı günü tekrar bakalım dedi kızlar
@Annesiyim123Papatyamveben-Mavi
Acaba kaç güne çatlar en azından kist olmamasına sevindim
Canim bence gebesin benimde bunun bir tık koyusu ckti ilk 5 dknicindeyse seninde gebesin çünkü bu testtin hiç yanlış sonuç verdiğini görmedim bir gün önce yaptığımda hiç bişey yoktu kuruma çizgisi bile cikmiyodu sabah kaset test yaptım o da silikti kasette yaparsan netleşir yumurtlama takibi yapiyomuydun benim bugün 11.gun catlamaninGünaydın canım benim, ya silik çizgi yine ya test bozuk ya da ben Her gün aynı hayali görüyorum
İnsalllaahh sağlıkla gelir canım yaaMerhaba kızlar tabloya benide eklermisiniz bat 20 Aralık ovalusyon la takip ediyordum dün catlamanin 10.gunuydu akşam erken gebelik testi yaptım silik çıktı sabah kaset test yaptım o da silik çıktı 5 dk icinde çıktı aslında beklemiyodum çünkü ilk kez belirti hissederdim ama dün o çizgiden beri arada kasik batması var halsizlik daha önce 4 sağlıksız gebeliğim olmuştu inşallah bu sefer sağlıklıdır
İnşallah canım Allah'ım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde versinİnsalllaahh sağlıkla gelir canım yaa
Yok canım salı günü tekrar bakalım dedi.. İğne verince hemen çatlıyor mu onu sormadımGuzel canım 15mm . çatlatma iğnesi vercekler mi ?
Şuan kayınvalidemdeyim eve yarın gideceğim pazartesi sabahi yaparım ama cok korkuyorum yapmayaNe zaman yapacaksin tekrar
Benimde iğnenin 14gunu canım üç gündür silik cikiyri koyulasmasi gerekirdi ama bilemedimCanim bence gebesin benimde bunun bir tık koyusu ckti ilk 5 dknicindeyse seninde gebesin çünkü bu testtin hiç yanlış sonuç verdiğini görmedim bir gün önce yaptığımda hiç bişey yoktu kuruma çizgisi bile cikmiyodu sabah kaset test yaptım o da silikti kasette yaparsan netleşir yumurtlama takibi yapiyomuydun benim bugün 11.gun catlamanin
Ozamana kadar da büyür 4mm falan güzel canım benim. Geçen ay aşılamada 17mm Ken çatlattı bu ay 20mmYok canım salı günü tekrar bakalım dedi.. İğne verince hemen çatlıyor mu onu sormadım2 mm büyür genelde dedi. 20 olunca o gün çatlıyor mu genelde biliyor musun
Silik çıkıyorsa gebesindir gebe olmayanlarda hic çıkmıyorBenimde iğnenin 14gunu canım üç gündür silik cikiyri koyulasmasi gerekirdi ama bilemedim
Kan vercem bi
Aminnn aminnnİnşallah canım Allah'ım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde versin
İnşallah oykedir ya geçen ay kimyasal geçirdim tedirginimSilik çıkıyorsa gebesindir gebe olmayanlarda hic çıkmıyor
Ver canım bazen öyle olabiliyor belli var inşallah sağlıkla ilerler canım benim bugün kan ver çıkar inşaallah bende pazartesi verecemBenimde iğnenin 14gunu canım üç gündür silik cikiyri koyulasmasi gerekirdi ama bilemedim
Kan vercem bi
Günaydın herkese o istiyordu Rabbim nasip etti biz de ilk bu ay denedik nasip se olur bakalimBende de öyle olmuştuhem de hiç beklemiyordum..
Belli olmuyor iste bazen nedensiz hamilelik olmuyor kendinizde sorun aramayın
İnsalllah canım ya benimde normalde pazartesi vermem lazımda bugün veririm ya iğne olalı baya oldu, inşallah sende çok güzel bir değer alırsınVer canım bazen öyle olabiliyor belli var inşallah sağlıkla ilerler canım benim bugün kan ver çıkar inşaallah bende pazartesi verecem
Guzel canım 15mm . çatlatma iğnesi vercekler mi ?
Doktor 15 mm dedi kağıtta da böyle yazıyor canım.. BakalımOzamana kadar da büyür 4mm falan güzel canım benim. Geçen ay aşılamada 17mm Ken çatlattı bu ay 20mm
İnşallah sonucun çok güzel olurDoktor 15 mm dedi kağıtta da böyle yazıyor canım.. Bakalım
Var mi belirtin? Hadi insallahŞuan kayınvalidemdeyim eve yarın gideceğim pazartesi sabahi yaparım ama cok korkuyorum yapmaya
Yok ya olan ağrılarım da geçti sağ kasık ağırlıklı ağrıyordu iki gün önce simdi onlarda geçti ne regl belirtisi var ne de gebelikVar mi belirtin? Hadi insallah
Insallah olur..Günaydın herkese o istiyordu Rabbim nasip etti biz de ilk bu ay denedik nasip se olur bakalim
Hepimizin inşallah canım sen de inşallah hamilesindir tam netleşmedi sanırımİnşallah sonucun çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?