Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guzel canım 15mm . çatlatma iğnesi vercekler mi ?

Günaydın canım benim, ya silik çizgi yine ya test bozuk ya da ben Her gün aynı hayali görüyorum
Canim bence gebesin benimde bunun bir tık koyusu ckti ilk 5 dknicindeyse seninde gebesin çünkü bu testtin hiç yanlış sonuç verdiğini görmedim bir gün önce yaptığımda hiç bişey yoktu kuruma çizgisi bile cikmiyodu sabah kaset test yaptım o da silikti kasette yaparsan netleşir yumurtlama takibi yapiyomuydun benim bugün 11.gun catlamanin

İnsalllaahh sağlıkla gelir canım yaa

Benimde iğnenin 14gunu canım üç gündür silik cikiyri koyulasmasi gerekirdi ama bilemedim
Kan vercem bi

Yok canım salı günü tekrar bakalım dedi.. İğne verince hemen çatlıyor mu onu sormadım 2 mm büyür genelde dedi. 20 olunca o gün çatlıyor mu genelde biliyor musun
Ozamana kadar da büyür 4mm falan güzel canım benim. Geçen ay aşılamada 17mm Ken çatlattı bu ay 20mm

Ver canım bazen öyle olabiliyor belli var inşallah sağlıkla ilerler canım benim bugün kan ver çıkar inşaallah bende pazartesi verecem
İnsalllah canım ya benimde normalde pazartesi vermem lazımda bugün veririm ya iğne olalı baya oldu, inşallah sende çok güzel bir değer alırsın

Eklentiler

• IMG_20211218_115204.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…