Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla soğan kürü imiş kür müş öylr şeyler herkese fayda etmiyor tavsiye etmem kisti nin büyüklüğü nü biliyorsan yoga yı 1 ay yap git baktır mutlaka farkı göreceksin. Düzenli yap. Senin yaşın kaç. Yanlış anlamadıysam zaten 1 evladın var eşinden 2.de olur inşallah

Peki benim şuanda Haziran'da evlenmiş arkadaşımın hamile haberini almış olmama ne diyorsunuz? Millet çok sağlıklı, nasipli

Ben artık kendimden korkmaya başladım, eşimde sorun olmadığına göre ben de olabilme ihtimali yüksek gibi geliyor

Kiz bi tanıdığım var evlendi hamile kaldi hemen evlendigi ayin sonunda

Kizlar mense son 4 gün dün yaptığım test negatif çıktı meraktan yıldim artik

Eşin suçu sana mı atıyor? Altı yıldır çocuk deniyoruz, eşim bir kere kırıcı bir şey demedi bana. Çift taraflı çikolata kistlerim var be hiç hamile kalamadım sizin birde çocuğunuz var. Çocuğu kocanız yapmıyor Allah veriyor bunu söyleyin kocanıza

Öyle düşünme bak biz ikimizde muayene olduk hsg sine kadar çekindim ama olmuyor bende öyle benden sonra isteyen arkadaş 2,3 ay içinde hamile kaldı bende anlayamadım böyle olunca üzülüyorum ben de ama nasip Allah’ın takdiri işte

Evdeki hesap carsiya uymuyo aynen sende dene istersen incir kurunu 2 gune bi 3 tane kaynattim suyunu ictim esimede keci boynuzu yedirdim yumurtlama zamanimi takip ettim
İncir prolaktini yükseltiyor diye biliyorum hayıt tohumunu içiyorum onuda yumurtlama zamanı bıraktım.hic artık uğraşmak ta istemiyorum.yoruldum artık sanki oluruna bıraktım olursa olur olmazsa da nasip diyeceğim.senin çocukların cinsiyetleri ney kaç yaşında lar

Bir testim.kaldi kuzu onuda bu gece yapcam bakalım, benimde göğüslerim çok fena ya koltuk altından doğru dokunamiyorum biraz bel ağrım var azcik da karın ağrısı
Canım benim de iki gündür göğüs ağrım var koltuk altından göğüs altına kadar sanki ayrılık varmış gibi sol gözümde bir tık daha fazla ağrı oluyor elledigim zaman bat tarihime iki hafta var bu ay erken yumurtlama oldu inşallah gebelik Vardır

Aynen öyle ben rahim filmine de girdim temiz çıktı yapışıklık yok. Doktor küçük bı kist tek başına engel olmaya yetmez dedi aslında ama oluyo demekki herşeye baktırdık başka bı sorun yok

Olabilir canimmm ,ay inşallah ya hepimiz kavusalim bebeklerimize artık

İnsAllah csnim güzel haberini alıriz güzel belirtiler bunlar

Aynen öyle ben rahim filmine de girdim temiz çıktı yapışıklık yok. Doktor küçük bı kist tek başına engel olmaya yetmez dedi aslında ama oluyo demekki herşeye baktırdık başka bı sorun yok
Benim rahim filminde çeken doktor hiç bir sorun yok dedi, rahim sola deviyeymis onu sordum engel olmaz dedi. Benim kendi doktorumda görünce bi tüpünden ilac biraz yavaş geçmiş tekrar çekelim dedi ağustostan beri. Ben biraz ona sinir oldum aslinda çektirmedim.
Haziranda gittiğim hastanede cihaz bozuktu başka yerde cektir kabul ederim demişti cektirdim geldim benimde görmem lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…