Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 gun kalmis hayirlisiyla insallah

Kızlar günaydın 3 -4 gündür şeffaf akıntım vardı . Salı perşembe cuma ilişki oldu eşim cuma şehir dışına çıktı . Ama bu sabah akıntım çok yoğunlaştı . Bugün ilişki olmadı ama ihtimal var Mıdır gebe kalabilir miyim

Çok şükür ki bir evladınız var. Önce onun kıymetini bilerek sakin kalmaya çalışın..
-adetleriniz kısalması genelde yumurta rezervi azaldıgını gösterir. Bi amh baktırmanızı öneririm.
-Pko oldugunuza göre yumurta kaliteniz düşük olabilir. Doktor kontrolünde yumurta takibi ve gerekirse takviye alabilirsiniz
-Siz stres yaptığınız için eşiniz kendine koruma kalkanı oluşturmaya çalışıyor. Buna müsade etmeyin ne kendinize yapın ne de eşinize izin verin
-Zaten kistik bir bünyeniz varsa rahim kalınlığı ile de ilgili problemler olmuş kesinlikle kür falan denemeyin.
- Adetinize 10 gün varken erken gebelik testleri çıkmaz 1-2 gün kala deneyin.
-yumurtalama zamanları da gögüs hassasiyet batmalar olur ovulasyon testi ile de takip yapabilirsiniz
-Bir önceki gebeliğinizden ötürü rahimde değişiklik olmuş olabilir hsg çektirebilirsiniz..

Engellemez. Sadece 24 saat öncesinden kullanmamanız gerekmektedir.

Spermler 72 saat yaşıyor.. Yumurtanın içine girmeyi başaran olursa evet

Çok normal ve o da sorunlu Haziranda evlenip şimdi haberinş aldıysan korunmamış ve şuan 2 aylık ortalama.. Hiç bunlara takma ve sabır ile beklemeye ve beklerken neler olabileceğine odaklan Herkesin nasibi farklı..
Arkadaş geldi düşündüğüm ay hamile kaldım diye diye ballandıra ballandıra anlattı Artık inanki inanmıyorum..
Lab arkadaşım 8 ay sonra
Öbür arkadaşım 15 ayda gebe kalmış
Diğeri 2 sene sonra tüp bebek
Öbürü ne hemeni artık ümidimi kesmiştim kaç ay denedim dedi
Yani bunlar sorunu olmayanlar hepsinin evladı var. Herkes nasibini bekliyor.. İnş bizde müjdeli haberi alacağız ama vakti var
Hiç moralini bozma…

Bence de hepimizin bebişlerinin bir vakti var ama o zamanı bilememek yıpratıyor. bir aeçrkadaşıma doktoru eşinde sperm sen de yumurta ve rahim olduğu sürece her türlü olur stres yapma demişti ama elde mi stres yapmamak her ay ayrı psikolojik ruh halleri..
Sen naptın Sasacığım ne durumdasın?

Kızlar selam tüp bebek görüşmesi için regl kaçıncı günü gidilmeli doktora ya da yumurtlama dönemi mi gidilmeli başlamadan yapılan tetkikler neler gitmişken günü de denk gelsin hiç süreci bilmediğim için soruyorum

adetin 2. gün başlıyorlar canım gerekli testlere falan

günaydın canım naptın idrar testi yaptın mı bugünde kan vermeye gittin mi
Günaydın canım benim, ya silik çizgi yine ya test bozuk ya da ben Her gün aynı hayali görüyorum

Eklentiler

• IMG_20211218_064344.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211218_064138.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın canım benim, ya silik çizgi yine ya test bozuk ya da ben Her gün aynı hayali görüyorum
Canım ben görüyorum ama dogrumu bilemiyorum bu testlere güvenmiyorum benımde cıkmıstı sonra kan verdik sonu hüsran olmuştu.kan vermeden umut bağlama çok olurmu? İnsan bir başka üzülüyor çünkü bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…