Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum günün gelmeden gitmen önemli...
En azından doktor muayne edip ekstra tahlil isterse vaktinz olur.
Muhakkak hgs istiyorlar. Çektirmeden gitme boşuna. Hepsi sana çektir diyecek
Bütün tahlillerini yanında götür. Senin ve eşin ile ilgili doktor beğenmezse tekrarlatıyor.
Eğer kafanda doktorda karar kılmadı isen en az 3 doktora git en içine sinen ile devam et...
Doktor ücretsiz olarak muayne ediyor. Muayneye hazırlıklı git... Yumurta sayına ve rahim kalınlığına bakıyorlar..
Herşey yolunda ise yani doktor istediği tahliller regl yetişirse regl 2.günü tedavi için muayne oluyorsun tekrardan ve ilaçları veriyor doktor. Hakkında hayırlısı olsun..
Bende transfer bekliyorum :)

Ondan korkuyor sanırım yaa karışır eder diye bilmiyorum erkek kafası yani taktıgımı düşünüyor takıyorum da zaten

Gözün aydın canım maşallah salı günü 20 21 mm falan olur aşağı yukarı çarşambaya falan çatlar gibi sanki.sen yine salı günü git mutlaka doktora.

Ondan korkuyor sanırım yaa karışır eder diye bilmiyorum erkek kafası yani taktıgımı düşünüyor takıyorum da zaten
valla bu erkekler alem yaa . sticker yapıştırıyorlar üstüne zaten aynı anda kaç insan aşılamama yapacak ki herkesin günü farklı .hiç öyle düşünmesin

Bu çapı ölçüyor sonra doktor yarı çapı için 2 ye bölüyor. 14 mm, 18mm falan hep yarı çap hesabı
eğer folikül 2 yerden çağı hemen hemen aynı ise direk yazan oluyor. bende hep hemen hemen tam yuvarlaktı. arkadaşta bi çağ 21.4 mm diğer yer 15.1 mm demekki ortalaması 15 mm olarak demiş

eğer folikül 2 yerden çağı hemen hemen aynı ise direk yazan oluyor. bende hep hemen hemen tam yuvarlaktı. arkadaşta bi çağ 21.4 mm diğer yer 15.1 mm demekki ortalaması 15 mm olarak demiş
Aynen orda da doktor toplayıp ortalamasını alıyordu.
Bende tüp bebek sürecinde öğrendim hep :)

Aynen orda da doktor toplayıp ortalamasını alıyordu.
Bende tüp bebek sürecinde öğrendim hep :)
Ama bana göre arkadaşın ki 18 mm falan olması lazım doktor en kısa çapı demiş . gide gide öğrendik valla . eşim araştırma diyor bana ben ultrason üstündeki terimlere falan bakıyorum ne anlama geliyor diye öğrenmek suç mu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…