- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
İnşallah kuzum yaHepimizin inşallah canım sen de inşallah hamilesindir tam netleşmedi sanırım
Rabb'im isteyen herkese hayirkisiyla nasip etsin yaInsallah olur..
Bazen öyle beklemezsin hemen olur beklersin istersin olmaz
geç yumurtlama oluyor demekki canım . Adet düzensizliği var mı sende ama 15 mm de büyür önemli olan ilaçsızda yumurtan gelişmesiHayır kullanmadım, iyi bir değer mi? Döngünün 22. Günündeyim
ultrason ortasını çeker misin canım . bu rakamlar 2 yumurtada olabilir ortalaması da olabilir. 2 yumurta ise eğer 21 ve 15 mm görünüyorDoktor 15 mm dedi kağıtta da böyle yazıyor canım.. Bakalım
Kuzum günün gelmeden gitmen önemli...Kızlar selam tüp bebek görüşmesi için regl kaçıncı günü gidilmeli doktora ya da yumurtlama dönemi mi gidilmeli başlamadan yapılan tetkikler neler gitmişken günü de denk gelsin hiç süreci bilmediğim için soruyorum
Ondan korkuyor sanırım yaa karışır eder diye bilmiyorum erkek kafası yani taktıgımı düşünüyor takıyorum da zatenaşılamada doğal sayılır canım . sadece tüp bebek doğal değil . aşılamada da spermi rahimden veriyorlar kendisi yumurtayı döllemesini bekliyorlar . doğalda da öyle değil mi zaten. tek fark sperm rahme eşin değil de doktor enjekte ediyor.
1 yumurtanın ölçüleri sanırımultrason ortasını çeker misin canım . bu rakamlar 2 yumurtada olabilir ortalaması da olabilir. 2 yumurta ise eğer 21 ve 15 mm görünüyor
Gözün aydın canım maşallahMerhaba bugün usg yaptırdım polikistik over veya herhangi bir kist yokmuş, folikül 15 mm olmuş, genelde günde 2 mm büyür, Salı günü tekrar bakalım dedi kızlar
@Annesiyim123Papatyamveben-Mavi
Acaba kaç güne çatlar en azından kist olmamasına sevindim
valla bu erkekler alem yaa . sticker yapıştırıyorlar üstüne zaten aynı anda kaç insan aşılamama yapacak ki herkesin günü farklı .hiç öyle düşünmesinOndan korkuyor sanırım yaa karışır eder diye bilmiyorum erkek kafası yani taktıgımı düşünüyor takıyorum da zaten
Bu çapı ölçüyor sonra doktor yarı çapı için 2 ye bölüyor. 14 mm, 18mm falan hep yarı çap hesabı1 yumurtanın ölçüleri sanırım
evet canım tek folikül var .ama sen randevuna zamanında git bende iğne kullandım dün 13. gündü 14 mm di daha. ben aşılama olucam1 yumurtanın ölçüleri sanırım
eğer folikül 2 yerden çağı hemen hemen aynı ise direk yazan oluyor. bende hep hemen hemen tam yuvarlaktı. arkadaşta bi çağ 21.4 mm diğer yer 15.1 mm demekki ortalaması 15 mm olarak demişBu çapı ölçüyor sonra doktor yarı çapı için 2 ye bölüyor. 14 mm, 18mm falan hep yarı çap hesabı
Aynen orda da doktor toplayıp ortalamasını alıyordu.eğer folikül 2 yerden çağı hemen hemen aynı ise direk yazan oluyor. bende hep hemen hemen tam yuvarlaktı. arkadaşta bi çağ 21.4 mm diğer yer 15.1 mm demekki ortalaması 15 mm olarak demiş
Ama bana göre arkadaşın ki 18 mm falan olması lazımAynen orda da doktor toplayıp ortalamasını alıyordu.
Bende tüp bebek sürecinde öğrendim hep :)
Amin insallahRabb'im isteyen herkese hayirkisiyla nasip etsin ya
Yani benimki 15 demiBu çapı ölçüyor sonra doktor yarı çapı için 2 ye bölüyor. 14 mm, 18mm falan hep yarı çap hesabı
BenimdeSelam kızlar iğnenin 11. Günü (9. Günden beri yapıyorum) kaset test negatif.
Umudum gitti gibi olsa cikmaya baslardi benceBenimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?