- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Valla anlamadım ki canım. İdrarın durumda dedi muayene ederken yaptım da geldim hocam çok su içiyorum tutamam dedim. Bişey demedi bişey göremediği için mi dedi o zaman. Ama ben yanlış bilmiyorsam çok su içip gel derdi doktor bekarken gittiğimdeNasıl yani.. Ben bi kere randeuya yetişeceğim diye tutmuştum. Doktorda maşallah mesane dolu gelmişsin hiç birşey göremiyoruz dediİşe tekrar gel bakalım dedi
Yumurtalar mesane dolu olunca görünmüyor...
Ne zaman test yapacaksnUfff vucudumu dinledigimde sadece yumurtaliklarim sismiste her an adet olacakmisim hissi var harici hic birşey yokneyse de daha bugun 7. Günüm
Sisteme gir laboratuvar ve sağlık göstergeleri butonuna bas, orda bugün tarihli laboratuvar sonucu olacak bas ve hamilesssiiinO şekilde sisteme kaydım var ama sonuçlar kısmı nerede uygulama içinde?
Peki rahminde iğne batması ağrı vb. Şeyler oldu mu hamileliği öğrenene kadar yada öğrendikten sonra?Canım şöyle diyim bizim 1-2-3-6 aralık iliski olmuştu ama 6 aralıktaki iliskide benmde rahmim patlıcak gibi olmuştu baya acımıstı
Ben giriyorum sayfasına dondurmuş olarak göremedim. Bugün Bi topikte kızlarla kavga ediyordu. Ondan olabilirAaa etiketlerken de çıkmadı o neden ki acababende telde pri1blem var sandim hadi çifte sevinçler alalim
Bilemiyorum ama tüp bebek tedavisi olduğum için 2-3 günde bir hastaneye gidiyordum. Yumurta boyutlarına bakıyordu. Gösterdi bana da bak göremiyoruz sen bi işe istersen dedi. Doktora da zahmet bana da zahmet ama riske atmadı. Sonra tekrardan baktı işte.. Yumurta çaplarını sayılarını not aldı. Bence idrar kesen dolu ise yumurtaları görememiş olabilir...Valla anlamadım ki canım. İdrarın durumda dedi muayene ederken yaptım da geldim hocam çok su içiyorum tutamam dedim. Bişey demedi bişey göremediği için mi dedi o zaman. Ama ben yanlış bilmiyorsam çok su içip gel derdi doktor bekarken gittiğimde
Ama böyle çıkıyorSisteme gir laboratuvar ve sağlık göstergeleri butonuna bas, orda bugün tarihli laboratuvar sonucu olacak bas ve hamilesssiiin
Suan ben bile çok heyecanlandımSisteme gir laboratuvar ve sağlık göstergeleri butonuna bas, orda bugün tarihli laboratuvar sonucu olacak bas ve hamilesssiiin
Yok canım ama benziyor rahim filmi hic cektirmedim bunu da ilk defa çektirdimRahim filmi yani hsg degilmi o
Ok var sağda tıklayınca boş mu görünüyor..Ama böyle çıkıyor
Kuzu ya vallahi kusuruma bakmayın böyle telaş yaratmak istemezdim
Bana idrari yap gel dedi alttan oluncaKızlar alttan muayene için idrarımızı tutup mu gitmemiz lazım yaa. Doktor bana bunu sordu bende yapıp geldim dedim. Bişey demedi bende sormayı unuttum
@lalala1 ile çözeceğiz ve bence çok güzel bi haber olacakKuzu ya vallahi kusuruma bakmayın böyle telaş yaratmak istemezdim
Bi dahakine dikkat edicem son 1 saat su içmeyin bari. Diyet yapıyorum diye çok su içiyorum. İş yerinde lavaboya gittim çıktım hastaneye gittim o sırada mı doldu. Zaten moralim bozuldu bugün adetimin 10.günü Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi. İğneyi 2 katına çıkardı. Daha 1 haftan var eğer hala büyğmezse aşılama iptal olur dedi canım sıkıldıBilemiyorum ama tüp bebek tedavisi olduğum için 2-3 günde bir hastaneye gidiyordum. Yumurta boyutlarına bakıyordu. Gösterdi bana da bak göremiyoruz sen bi işe istersen dedi. Doktora da zahmet bana da zahmet ama riske atmadı. Sonra tekrardan baktı işte.. Yumurta çaplarını sayılarını not aldı. Bence idrar kesen dolu ise yumurtaları görememiş olabilir...
Herkes de farklı o zaman bu kistin ağrıları. Bi kisttir diyorum bi acaba yumurtamıydı diyorum kafamda deli sorular ya. Bende adetin 12. Günü yani 8 aralıkda 24 mm dedi 13 aralıkdaki ilişkim çok ağrılıydı. Bu gün öğleden sonra da iğne gibi batmalar başladıDoktor 22 sinde çatlamaj üzere yumurtan var dedi ama ağrılarım 26sı gibi başladı 4gün cok şiddetli ağrı hissettim sonra yine batmalar hassasiyetlerde devam etti tabi 30undaki ilişkinin ağrısını unutamam mesela. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya buna göre benim yumurtam 28nde çatlamıs kuzum. Amşn inşallah canım benim tüm bekleyenlerin inşallahBenim bir öncekinde de ağrım olmustu ama ozaman kist olmustu apandisit yeri olan yer ağrıyordu doktor anlamadın mı demişti ben apandisit sanmıstım dedim
Hadi yaİnş bende bugün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.. İnş 2. adete tedavi başlıyor.. Kuzu doktor bana ilaçları önden al zam gelecek dedi. İstersen sende bi doktor ile konuşup önden alabiliyorsan alsan.. Progesteron iğnesini 5 kutu aldım. 1000 tl verdim içim yandı
Solda olan ok geri döndürüyor sistemeOk var sağda tıklayınca boş mu görünüyor..
Uyari ceza si gelmiştir canim belkiBen giriyorum sayfasına dondurmuş olarak göremedim. Bugün Bi topikte kızlarla kavga ediyordu. Ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?