Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim ablamında çikolata kisti patladi ameliyat oldu bekardi o zaman çok şükür yumurtalarına zarar gelmedi ama tabi ameliyat olduğu taraf daha işlevsiz di evlendi 2 yıl denedi çocuk olmayınca tüp bebek yapıldı çok şükür ilkinde tuttu. Durumun gücün yeterse sende tüp bebek yolunami girsen acaba
Bana 2 profesör doktor gebelik için değerlendirme yapıp bir yöntem belirleyeceğiz aşılama fayda etmeyebilir demişti, bir tanesi direk tüpe başlayabiliriz dedi ama onu diyenlere tekrar gitmedim, devlette oldukları için heran ulaşamıyorum ikiside farklı illerde

Kuzu doktoruma muayene oldum kist yok regl gecikmesi olması için, rahim duvarı kalın dedi. Şimdi diğer hastanenin acilinden kan vereceğim. Hiç idrar yapma boşuna yanılabilir , 2 gün gecikmeye kan testi istedi.
Femara kullanmıştım gecikme yapar mı dedim hayır gebelik yapar dedi 😁
Umarım size güzel haberler verebilirim
Geriden okuya okuya geliyorum, birazdan yaşasın pozitif dediğini de okurum inşallah🤲

Valla canım bende anlamadım ki. Bu testi sevemedim. Başka markayı daha çok sevmiştim ama onuda bulamıyorum bulunduğum yerde. Bu kullandığımda değişik anlayamadım
Günleri ard arda koyarak gönder yorumlayalım. Bize tek göndersen öncesini bilmediğimiz için zor oluyor :)

Bende aynı düşüncedeyim aşılama olduktan sonra burdan uzaklaşıp kitap okucam Punch yapıcam kafamdan atmaya çalışcam temizliği de dün yaptım olmadı aşılama öncesi tekrar yaparım hem 2.aşılama da tutma yüzdesi artıyormuş öyle duydum valla bu ay rahat olmak istiyorum Kİ bu ay tutsun mucizeme kavuşayım 🤲🏻🤲🏻(🤰böyle olmak istiyorum😂içi dolu koca göbekli😂😂
İnşallah canım yaa hepimiz tez zamanda evlatlarımıza kavuşalım. Bende akşam doktordan çıktım 5 gün ine oldum gittim bugün adetimin 10.günü idi. Doktor baktı Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi daha hiç büyümemiş. İğnenin dozunu arttırdı 2 katı yaptı 3 gün sonra yine çağırdı. Moralim bozuldu açıkçası

Beklemedeyim😂 kaçta verdin kanı ne zaman çıkarmış? Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah 🙏
L Lalalala1 yanlış etiketlemişsin kuzu ben etiketleyim.
Aslında çıkmıştır bile 18 de vermiştim. Fakat hastane sistemi çok kötü bence hem de hastane Acıbadem 🙄
Online sonuç öğrenemiyoruz uygulamada yok 🤨 bilen varsa beni aydınlatsın lütfen
E nabıza düşmesini bekliyorum ne yazık ki 🤔

Kızlar alttan muayene için idrarımızı tutup mu gitmemiz lazım yaa. Doktor bana bunu sordu bende yapıp geldim dedim. Bişey demedi bende sormayı unuttum

Aaa etiketlerken de çıkmadı o neden ki acaba :KK43: bende telde pri1blem var sandim hadi çifte sevinçler alalim
İnş bende bugün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.. İnş 2. adete tedavi başlıyor.. Kuzu doktor bana ilaçları önden al zam gelecek dedi. İstersen sende bi doktor ile konuşup önden alabiliyorsan alsan.. Progesteron iğnesini 5 kutu aldım. 1000 tl verdim içim yandı :KK43:

Aslında çıkmıştır bile 18 de vermiştim. Fakat hastane sistemi çok kötü bence hem de hastane Acıbadem 🙄
L Lalalala1 nın da hastanesi acıbadem. O online dan görüyordu aslında.

Ben kendi hastanemde sisteme işlenmediğinde laboratuvar a bağlanarak güncelleme yapar mısınız çıkmıştır diyordum😅

Kızlar alttan muayene için idrarımızı tutup mu gitmemiz lazım yaa. Doktor bana bunu sordu bende yapıp geldim dedim. Bişey demedi bende sormayı unuttum
Nasıl yani.. Ben bi kere randeuya yetişeceğim diye tutmuştum. Doktorda maşallah mesane dolu gelmişsin hiç birşey göremiyoruz dedi :D İşe tekrar gel bakalım dedi :D
Yumurtalar mesane dolu olunca görünmüyor...

Ben kendi hastanemde sisteme işlenmediğinde laboratuvar a bağlanarak güncelleme yapar mısınız çıkmıştır diyordum😅
L Lalalala1 beni Acıbadem hakkında aydınlatır mısın nasıl sonuç görüyorum uygulamadan?
Ben normalde medicana ya gidiyorum onun sistemi çok güzel 🌿

Canım ejce ejce Acıbadem online uygulamasını indir sistemde kayıtlı mail adresinle şifre oluştur olmazsa müşteri hizmetlerini ara onlar şifre yolluyor sana. Hemen çıkmıştı benim 2 saat bile olmadan. Ordan bak ☘️ bak sana ara yüzü görmen için sayfayı ekliyorum aşağıya.

Eklentiler

• C3BE0146-0A3A-4C0A-8237-2CE4EF57000A.png
    C3BE0146-0A3A-4C0A-8237-2CE4EF57000A.png
    136,5 KB · Görüntüleme: 72
Kuzu hastaneyi arayııp tahlil sonucumu öğrenmek istiyorum demen yeterli.. Sonrasında da mail adresime de gönderebilir misiniz de.. Ben Medipol tahlillerimi öyle öğrendim. Direk söylemiyorlar mail ile iletiyorlar. Medicana da öyle...
MEdical Park uygulması var hepsini uygulmasından göryorum :)
Yani Acıbadem de öyledir :D

Back