Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Raporlar butonuna tıkla, öldüm burda heyecandan🙈

Eklentiler

• 21AEA4AF-EC2D-452D-8D1C-EA0C60527F23.jpeg
    21AEA4AF-EC2D-452D-8D1C-EA0C60527F23.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 43
İnş bende bugün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.. İnş 2. adete tedavi başlıyor.. Kuzu doktor bana ilaçları önden al zam gelecek dedi. İstersen sende bi doktor ile konuşup önden alabiliyorsan alsan.. Progesteron iğnesini 5 kutu aldım. 1000 tl verdim içim yandı :KK43:
Ben de bu ay Dr a gittim küçük bir kistim var 10 mm boyutlarında pco yok , öbür adette doğum kontrol hapı ve glifor kullan ondan sonra aşılama sürecine başlarız dendi. Acaba her aşılama ve tüpten önce kist eritmek için mi doğum kontrol hapı kullanılıyor?

Bi dahakine dikkat edicem son 1 saat su içmeyin bari. Diyet yapıyorum diye çok su içiyorum. İş yerinde lavaboya gittim çıktım hastaneye gittim o sırada mı doldu. Zaten moralim bozuldu bugün adetimin 10.günü Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi. İğneyi 2 katına çıkardı. Daha 1 haftan var eğer hala büyğmezse aşılama iptal olur dedi canım sıkıldı
Canın hiç sıkılmasın.. Ben 2. günü iğnelere başladım. 7.gün gittim 10 mm en büyük.. 10.gün gittim en büyük 12 mm idi. Doktorda yumurta bol ama büyümüyor dedi. 13. gün gittim. Hepsi 15-16 mm, bir tane 19 mm idi.. İlacı 14. gün de kullandım. 15. gün çatlatma iğnelerini yaptım. Toplamda 12 gün iğne vuruldum.. Gonal-f 300 IU... Bende pko yok... Endişelenme hiç.. Hergün 1 mm büyüyor zaten..

Uyari ceza si gelmiştir canim belki
Siz profiline girince son yazdıklarını görmüyor musunuz ben şimdi baktım çıkıyor dondurulmuş değil yani. Kızın birisi kocasının ilgisizliğinden falan topik açmış arya da benim kocam beni özel hastaneye götürür baklava alır falan yazınca herkes de tepki gösterdi. Saçma şeyler işte. Belki dmeek istediği başka şeylerdi ama yanlışsa anlaşılmış olabilir. Ama okuyunca herkes yanlış anlar haliyle

Back