- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
Raporlara tıkla canım benim, orada görmen lazımAma böyle çıkıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Raporlara tıkla canım benim, orada görmen lazımAma böyle çıkıyor![]()
Orda da kaydınız yok diyor bugün ilk kez giriş yapmıştımRaporlara tıkla canım benim, orada görmen lazım
Resmen heyecanlı bir romanın en heyecanlı yerinde gibiyim, acilen sayfayı çevirmek istiyorumAma böyle çıkıyor![]()
Yüreğim ağzımdaRaporlar butonuna tıkla, öldüm burda heyecandan![]()
Vallahi daha hızlı sonuçtu gerçekten deResmen heyecanlı bir romanın en heyecanlı yerinde gibiyim, acilen sayfayı çevirmek istiyorumtest yapsan hepimiz rahatlamıştık
![]()
Evet cnm günde 1 alıyorum bende. Fena iştahım açıldı benim sürekli açım seninde öyle miBen de ınofolic combi kullanıyorum. Sabah akşam kullan diyor doktorum. Kime sorsam günde 1 kullanıyor. Sen günde kaç tane içiyorsun. İnşallah erimiştir canım
YaaaaOrda da kaydınız yok diyor bugün ilk kez giriş yapmıştımpöf.
Saçma bir sigorta mis gibi medicana vardı doktorum vardı
Ben de bu ay Dr a gittim küçük bir kistim var 10 mm boyutlarında pco yok , öbür adette doğum kontrol hapı ve glifor kullan ondan sonra aşılama sürecine başlarız dendi. Acaba her aşılama ve tüpten önce kist eritmek için mi doğum kontrol hapı kullanılıyor?İnş bende bugün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.. İnş 2. adete tedavi başlıyor.. Kuzu doktor bana ilaçları önden al zam gelecek dedi. İstersen sende bi doktor ile konuşup önden alabiliyorsan alsan.. Progesteron iğnesini 5 kutu aldım. 1000 tl verdim içim yandı![]()
Ya hastaneyi ara maille sonuç iste ya da kocanı yolla test alsın, bir gün daha beklemeyi kimse istemiyorVallahi daha hızlı sonuçtu gerçekten de![]()
İşte böyleYaaaabenim tüm test sonuçlarım oraya düşüyor nasıl oldu ki?
Canın hiç sıkılmasın.. Ben 2. günü iğnelere başladım. 7.gün gittim 10 mm en büyük.. 10.gün gittim en büyük 12 mm idi. Doktorda yumurta bol ama büyümüyor dedi. 13. gün gittim. Hepsi 15-16 mm, bir tane 19 mm idi.. İlacı 14. gün de kullandım. 15. gün çatlatma iğnelerini yaptım. Toplamda 12 gün iğne vuruldum.. Gonal-f 300 IU... Bende pko yok... Endişelenme hiç.. Hergün 1 mm büyüyor zaten..Bi dahakine dikkat edicem son 1 saat su içmeyin bari. Diyet yapıyorum diye çok su içiyorum. İş yerinde lavaboya gittim çıktım hastaneye gittim o sırada mı doldu. Zaten moralim bozuldu bugün adetimin 10.günü Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi. İğneyi 2 katına çıkardı. Daha 1 haftan var eğer hala büyğmezse aşılama iptal olur dedi canım sıkıldı
Ay hastaneyi ara gözünü seveyim çatlayacağımOrda da kaydınız yok diyor bugün ilk kez giriş yapmıştımpöf.
Saçma bir sigorta mis gibi medicana vardı doktorum vardı
Benimde aynı vajinal yönden ve kıl yönünden ağda flnBiraz agridi ben alttan muayene bile korkarım ama çok beklediğimiz bise olmadı benim sadece aci esiyim vajinada dusuk![]()
Siz profiline girince son yazdıklarını görmüyor musunuz ben şimdi baktım çıkıyor dondurulmuş değil yani. Kızın birisi kocasının ilgisizliğinden falan topik açmış arya da benim kocam beni özel hastaneye götürür baklava alır falan yazınca herkes de tepki gösterdi. Saçma şeyler işte. Belki dmeek istediği başka şeylerdi ama yanlışsa anlaşılmış olabilir. Ama okuyunca herkes yanlış anlar haliyleUyari ceza si gelmiştir canim belki
Bunu tahmin etmiştim.İşte böyle
Çağrı merkezinden aramadılar mı sizi onay içim o yüzden göremiyorsunuz eşleme yapılmamış sanırım. En iyisi arayıp öğrenmek, çağrı merkezini arayıp aktivasyonunuzu da yaptırabilirsiniz.İşte böyle
Yok bende öyle bir etkisi canım.senin bata kaç gün var belki bebişten dir açlık hissiEvet cnm günde 1 alıyorum bende. Fena iştahım açıldı benim sürekli açım seninde öyle mi
YapıyorumÇağrı merkezinden aramadılar mı sizi onay içim o yüzden göremiyorsunuz eşleme yapılmamış sanırım. En iyisi arayıp öğrenmek, çağrı merkezini arayıp aktivasyonunuzu da yaptırabilirsiniz.