Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ay Dr a gittim küçük bir kistim var 10 mm boyutlarında pco yok , öbür adette doğum kontrol hapı ve glifor kullan ondan sonra aşılama sürecine başlarız dendi. Acaba her aşılama ve tüpten önce kist eritmek için mi doğum kontrol hapı kullanılıyor?
Ben tüp bebek tedavisi aldığım için hormon ilaçlarının hala etkisi vardı. Bugün doktor muayne etti 5 tane aktif yumurta gördü :D Biz riske atmayalım bunları susturalım dedi. Çünkü rahim hazırlanmasını engelliyorlarmış..
Banada coraspin+doğum kontrol hapı verdi.
Bende hormon ilaçları yan etki yapıyor psikolojimi bozuyor ama mecbur kullanacağım :110:

Canın hiç sıkılmasın.. Ben 2. günü iğnelere başladım. 7.gün gittim 10 mm en büyük.. 10.gün gittim en büyük 12 mm idi. Doktorda yumurta bol ama büyümüyor dedi. 13. gün gittim. Hepsi 15-16 mm, bir tane 19 mm idi.. İlacı 14. gün de kullandım. 15. gün çatlatma iğnelerini yaptım. Toplamda 12 gün iğne vuruldum.. Gonal-f 300 IU... Bende pko yok... Endişelenme hiç.. Hergün 1 mm büyüyor zaten..
Bende gonal f kullanıyorum canım. 5. Gün başladım 5 gün 75 lik kullandım. Şimdi 3 gün daha 150 lik kullanıcam arttırdı. Olmazsa 3.kutuyu yazacak 2 kutu 450 lik almıştım. Aklıma takılan bir soruda bu iğneyi hergün aynı saatte yapın diyor bende sabah 8.30 da yapıp işe gidiyorum. Mesela doktora randevum bugünse kullanmadan gidiyorum 5 gün kullan 6.gün gel diyor ya 6.gün diyorum devam et diyince ilaç akşama kalıyor. Şimdi akşam oldum iğneyi çarşamba perşembe de sabah olurum yine. Cuma gidicem yeterli değilse ilaç alıp yine akşama kalacak. Çok mu önemli saat. Karışık oldu biraz kusura bakma

Bana 2 profesör doktor gebelik için değerlendirme yapıp bir yöntem belirleyeceğiz aşılama fayda etmeyebilir demişti, bir tanesi direk tüpe başlayabiliriz dedi ama onu diyenlere tekrar gitmedim, devlette oldukları için heran ulaşamıyorum ikiside farklı illerde
Aşılama ablamda yaptirdi tutmadı doktor söylemişti aslinda aşılama tutmicani vakit kaybetmeden yumurta kalitesi düşmeden tüp bebek önerdi. Ablam devletin imkanlarından yararlanmak için bı kez yaptırdı ama 2 kere yaptırması gerekiyomus ve sonrasında birsurü prosedür olduğu için vazgeçip direk özel bı kliniğe gidip yaptırdılar en azından ilgi gördü ve detaylı bi sekilde herşey anlatıldı doktor işini hiç şansa bırakmadı. Bence vakit kaybetme cnm sende. bu dünyadaki bütün mallardan maddi manevi daha değerli evlat o yüzden imkanların yettiği sürece hiç acıma paraya başla hemen 🥰

Yok bende öyle bir etkisi canım.senin bata kaç gün var belki bebişten dir açlık hissi 🤩
6 gün kaldı cnm İnşallah öyledir 🥰 ilacın iştah açma etkisinin olduğunu duymuştum ilk yapmadı banada 1 hafta kullanımdan sonra açlık başladı sabah yataktan direk mutfağa koşuyorum ki ben öyle kahvaltıyı pek arayan insan değilim.
İnşallah seninde vardır bu ilaç vesile olur bize 💞

Bende gonal f kullanıyorum canım. 5. Gün başladım 5 gün 75 lik kullandım. Şimdi 3 gün daha 150 lik kullanıcam arttırdı. Olmazsa 3.kutuyu yazacak 2 kutu 450 lik almıştım. Aklıma takılan bir soruda bu iğneyi hergün aynı saatte yapın diyor bende sabah 8.30 da yapıp işe gidiyorum. Mesela doktora randevum bugünse kullanmadan gidiyorum 5 gün kullan 6.gün gel diyor ya 6.gün diyorum devam et diyince ilaç akşama kalıyor. Şimdi akşam oldum iğneyi çarşamba perşembe de sabah olurum yine. Cuma gidicem yeterli değilse ilaç alıp yine akşama kalacak. Çok mu önemli saat. Karışık oldu biraz kusura bakma
Doktoruna bundan bahsetmelisin. Çünkü bana her gelişimde soruyordu. Kendisi de akşam almamı söylüyordu. Ona göre ilaç miktarını tahmin edip yazması gerekiyorsa yazıyordu. Bence siz hangi saatte yapıyorsanız o saatleri bozmayın. Çünkü vucudunda çalışma düzenini bozabilirsin. Uyarı 2 gün 24 saatte 1 gün 36 saate veriliyor.. Bir de inofolic combi kullanmanızı öneririm yumurta kalitesini arttırmak için. Doktor benim vitamin eksiklerim var diye bir de eksik vitaminleri ekledi. Yumurta büyümek için folik asit, demir, d vit, b12 kullanacak bulmazsa nasıl kullanacak dedi..

Eklentiler

• ACD1BF29-E90A-4DA5-ACFE-3967285E582D.png
    ACD1BF29-E90A-4DA5-ACFE-3967285E582D.png
    212,3 KB · Görüntüleme: 46
Çağrı merkezinden aramadılar mı sizi onay içim o yüzden göremiyorsunuz eşleme yapılmamış sanırım. En iyisi arayıp öğrenmek, çağrı merkezini arayıp aktivasyonunuzu da yaptırabilirsiniz.
Aktivasyon yaptırdım ama acilden kan vermiştim rapor görünmüyor 🤔🙄
Acaba acil sonuçları çıkmıyor mu raporlar bölümünden

Ne zaman test yapacaksn 😍😍
Yarin inşallah testlerimin gelmesini umuyorum yani ignenin 8. Günü nasipse başlamış olacağım 😍

Bu arada bacilarim yazdiklarinizi tek tek oluyorum hepinizi merak ediyorum olumlu haberlerinize seviniyorm üzüldüğünüz durumlarda uzuluyorm sadece bazen vakit olmadigi icin tek tek yazamiyorum ☹️ hepinizi seviyorum

Doktoruna bundan bahsetmelisin. Çünkü bana her gelişimde soruyordu. Kendisi de akşam almamı söylüyordu. Ona göre ilaç miktarını tahmin edip yazması gerekiyorsa yazıyordu. Bence siz hangi saatte yapıyorsanız o saatleri bozmayın. Çünkü vucudunda çalışma düzenini bozabilirsin. Uyarı 2 gün 24 saatte 1 gün 36 saate veriliyor.. Bir de inofolic combi kullanmanızı öneririm yumurta kalitesini arttırmak için. Doktor benim vitamin eksiklerim var diye bir de eksik vitaminleri ekledi. Yumurta büyümek için folik asit, demir, d vit, b12 kullanacak bulmazsa nasıl kullanacak dedi..
Dvit ve folik asit kullanıyorum canım vifolic adı. Çalıştığım için randevuya en geç saatte gidiyorum 17.30 da. Haliyle akşam oluyor. İlk ilacı verdiğinde sağ sol fark ederim dedim etmez dedi bende 1 sağ dan 1 sol dan vurundum. Vakit olarak da gündüz tercih et dedi çok önemliymiş gibi vurgulanmadı. Bakalım cuma ne olacak. Saati bozmak zorunda kalıyorum canım elimde olmadan. Doktor diyor ki 5 gün iğnrni ol 6. Gün gel diyor. 6.gün olmadan gidiyorum mecbur işe ordan doktora. Sonra devam et diyince yine sabahı beklersem o gün olmadan iğne boş geçmiş olacağı için mecbur eve gidince oluyorum akşam

Onaylattım ama sonuç çıkmadı mı acaba
Canım ben de haftasonu kan verdiğimde yine aynı gün raporlar bölümünde çıkıyordu, senin kan testi labaratuvara gider gitmez kayıt düşüyor laboratuvar diye içine girince atıyorum sonucun çıakcağı saat şu şu diye yazması lazım. Sanki sen kan testin laboratuvara hiç gitmemiş gibi şuan😓

Dvit ve folik asit kullanıyorum canım vifolic adı. Çalıştığım için randevuya en geç saatte gidiyorum 17.30 da. Haliyle akşam oluyor. İlk ilacı verdiğinde sağ sol fark ederim dedim etmez dedi bende 1 sağ dan 1 sol dan vurundum. Vakit olarak da gündüz tercih et dedi çok önemliymiş gibi vurgulanmadı. Bakalım cuma ne olacak. Saati bozmak zorunda kalıyorum canım elimde olmadan. Doktor diyor ki 5 gün iğnrni ol 6. Gün gel diyor. 6.gün olmadan gidiyorum mecbur işe ordan doktora. Sonra devam et diyince yine sabahı beklersem o gün olmadan iğne boş geçmiş olacağı için mecbur eve gidince oluyorum akşam
Hastaneye götürüp çıktığın gibi vurunsan.. Tuvalette bile vurunabilirsin gibi geldi...

Hastaneye götürüp çıktığın gibi vurunsan.. Tuvalette bile vurunabilirsin gibi geldi...
Kuzum hastaneye akşam 17.30 da gidiyorum ordan çıkınca eve geliyorum. Randevuyu akşama alıyorum işten çıkıp gidiyorum. Çalıştığım için akşam ve gün ortası gidemiyorum maalesef. Sen 2.tüp bebeğimi yaptırıyorsun hiç aşılama olmadın mı

Kuzum hastaneye akşam 17.30 da gidiyorum ordan çıkınca eve geliyorum. Randevuyu akşama alıyorum işten çıkıp gidiyorum. Çalıştığım için akşam ve gün ortası gidemiyorum maalesef. Sen 2.tüp bebeğimi yaptırıyorsun hiç aşılama olmadın mı
Yanlış anlamışım özür dilerim.. Yok ben çatlatma aşılama denemeden direk tüp bebeğe başladım. Eşimin değerleri çok düşüktü.. Yıpranmadan çözelim istedim..

Canım ben de haftasonu kan verdiğimde yine aynı gün raporlar bölümünde çıkıyordu, senin kan testi labaratuvara gider gitmez kayıt düşüyor laboratuvar diye içine girince atıyorum sonucun çıakcağı saat şu şu diye yazması lazım. Sanki sen kan testin laboratuvara hiç gitmemiş gibi şuan😓
Evet medicana da böyle oluyor ama doktor talep etmeyip direk acilden kan verdim dolayıyla sistem isteği yok. 🤔🤨
Pöf ya şurdan kafama biri gebelik testi atsın 😁 en iyi çözüm bu.
Neyse kızlar şaka bir yana reglimin 2. Günü bitti gelen giden yok. 😁 MaviSasa234 MaviSasa234 yorum yap lütfen

6 gün kaldı cnm İnşallah öyledir 🥰 ilacın iştah açma etkisinin olduğunu duymuştum ilk yapmadı banada 1 hafta kullanımdan sonra açlık başladı sabah yataktan direk mutfağa koşuyorum ki ben öyle kahvaltıyı pek arayan insan değilim.
İnşallah seninde vardır bu ilaç vesile olur bize 💞
Az kalmış senin hadi inşallah canımm takipteyim seni 🥰 ben daha bir aylık temiz bir sayfanın birinci günündeyim çokk var bata 🤣 inşallah rahim filmi iyi gelir bana son ay olur çabaladığım 🤲🤲

Back