Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu doktoruma muayene oldum kist yok regl gecikmesi olması için, rahim duvarı kalın dedi. Şimdi diğer hastanenin acilinden kan vereceğim. Hiç idrar yapma boşuna yanılabilir , 2 gün gecikmeye kan testi istedi.
Femara kullanmıştım gecikme yapar mı dedim hayır gebelik yapar dedi 😁
Umarım size güzel haberler verebilirim
Bekliyoruuuuzzzz güzel haberlerinii :KK200::KK200:

Benim smdi sabah yaptigim testte dun aksamki gibi cizgi yok , koyulasmadi ama bat a kadar umut var tabi ki🥰😉

biz sigara kullanmiyoruz . bende bal kaymak yedirdim bol bol 🙈
Hadi inşallah seninde olur rabbim isteyen kimsenin kucağını karnını boş bırakmasın :KK200:O kadar emekle uğraşıyoruz deniyoruz dualar ediyoruz. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :KK200:

Hiç kullanmadığım ve görmediğim bi test ama dünkine göre bak eğer rengi açıldı ise çatladı aynı ise çatlamadı..
Valla canım bende anlamadım ki. Bu testi sevemedim. Başka markayı daha çok sevmiştim ama onuda bulamıyorum bulunduğum yerde. Bu kullandığımda değişik anlayamadım

Yaa gerçekten mi ben baya baya kist diye düşünüyordum 24 mm olan yumurtayı ama ağrılar önceki kistlerin ağrılarından farklı olunca acabamı dedim. Sende böyle deyince belki yumurta çatlamıştır diye düşünmeye başladım şimdi. Peki canım senin ağrıların ne zaman başladı ne kadar sürdü hatırlıyor musun?

Bu arada olumsuz olmasına üzüldüm rabbim inşallah hayırlısı ile kısa sürede yüzünü güldürsün canım🌸🦋
Doktor 22 sinde çatlamaj üzere yumurtan var dedi ama ağrılarım 26sı gibi başladı 4gün cok şiddetli ağrı hissettim sonra yine batmalar hassasiyetlerde devam etti tabi 30undaki ilişkinin ağrısını unutamam mesela. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya buna göre benim yumurtam 28nde çatlamıs kuzum. Amşn inşallah canım benim tüm bekleyenlerin inşallah🤲🏻🤲🏻 Benim bir öncekinde de ağrım olmustu ama ozaman kist olmustu apandisit yeri olan yer ağrıyordu doktor anlamadın mı demişti ben apandisit sanmıstım dedim😁

Kuzu doktoruma muayene oldum kist yok regl gecikmesi olması için, rahim duvarı kalın dedi. Şimdi diğer hastanenin acilinden kan vereceğim. Hiç idrar yapma boşuna yanılabilir , 2 gün gecikmeye kan testi istedi.
Ya ahaha çıkabilir de bir gebelik testi yapsan ya.. guzel haberler vereceksin insallah 🙏🤩

Uvvvv rahim duvari kalın demek 🥰🥰🥰ay çok merak ediyorum sonuç çıkar çıkmaz etiketle kuzum beni 🌺💕😍

Geliyorrr gelmekte olan👶👶👶

İnofolic combi kullanıyorum cnm ama gittiğim yer polikinlik olduğu için emin olamıyorum eridiğine küçük bı polikinlik çünkü cihazları eski büyük bı hastaneye gittiğimde orada goremezse o şekilde emin olurum eridiğine
Ben de ınofolic combi kullanıyorum. Sabah akşam kullan diyor doktorum. Kime sorsam günde 1 kullanıyor. Sen günde kaç tane içiyorsun. İnşallah erimiştir canım

@

Merhabalar canım benim bu gün reglin 18.günü. 12. Gün yumurta kontrolüne gittiğimde 24mm yumurta vardı ama kist de olabilir dedi(reglken gittiğim muayenede küçük bi kist vardı o büyümüş olabilirmiş). 12. Gün progestron da 15.9 çıktı.

Şimdi benim sormak istediğim şey benim son üç dört gündür sol kasığım ilk başlarda sanki orda bir yara varmış gibi yürürken bile acıyordu göbekğimin hizasında üç parmak sol taraftan başladı aşağıya doğru indi acı şimdi de iki gündür böyle idrara sıkıştığımda yada otururken falan rahimime baskı oluyor. Birde affına sığınıyorum dün akşamki birliktelikte sanki rahimim patlayacakmış gibi acı hissettim. Şuan yazarken elimle hafif rahmimin olduğu kısma bastırdığımda sızlıyor. Sende yanlış hatırlamıyorsam rahmimde kasılmalar falan oluyor diye yazmıştın. Benimkilerle benzermiydi belirtilerin?
Ben aslında ilk göbeğimin hizasındayken kistten dolayı diyordum ama geçtiğimiz aylarda 3.5 cm kistim vardı tamam ağrım oluyordu ama hiç böyle olmamıştı hiç ilişki falan etkilememişti. Kafam çok karıştı 😞
Canım şöyle diyim bizim 1-2-3-6 aralık iliski olmuştu ama 6 aralıktaki iliskide benmde rahmim patlıcak gibi olmuştu baya acımıstı

Ufff vucudumu dinledigimde sadece yumurtaliklarim sismiste her an adet olacakmisim hissi var harici hic birşey yok😂 neyse de daha bugun 7. Günüm 🤭

ilk defa duydum canım .hani rahim flmi de aynı yaa sıvı veriyorlar rahim den tüpler tıkalımı bişey var mı rahim şekli normal mi diye bakılıyor . sana veieln sonuç kağıdında yazar tam adı
Sonuç kağıdı almadım onlar sisteme girdi ultrosan ile baktılar ilaç verip temiz dedi doktor çok şükür şansıma bide işinin ehli iyi doktordu 😁😍

Back