@
Merhabalar canım benim bu gün reglin 18.günü. 12. Gün yumurta kontrolüne gittiğimde 24mm yumurta vardı ama kist de olabilir dedi(reglken gittiğim muayenede küçük bi kist vardı o büyümüş olabilirmiş). 12. Gün progestron da 15.9 çıktı.
Şimdi benim sormak istediğim şey benim son üç dört gündür sol kasığım ilk başlarda sanki orda bir yara varmış gibi yürürken bile acıyordu göbekğimin hizasında üç parmak sol taraftan başladı aşağıya doğru indi acı şimdi de iki gündür böyle idrara sıkıştığımda yada otururken falan rahimime baskı oluyor. Birde affına sığınıyorum dün akşamki birliktelikte sanki rahimim patlayacakmış gibi acı hissettim. Şuan yazarken elimle hafif rahmimin olduğu kısma bastırdığımda sızlıyor. Sende yanlış hatırlamıyorsam rahmimde kasılmalar falan oluyor diye yazmıştın. Benimkilerle benzermiydi belirtilerin?
Ben aslında ilk göbeğimin hizasındayken kistten dolayı diyordum ama geçtiğimiz aylarda 3.5 cm kistim vardı tamam ağrım oluyordu ama hiç böyle olmamıştı hiç ilişki falan etkilememişti. Kafam çok karıştı