Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yani.. Ben bi kere randeuya yetişeceğim diye tutmuştum. Doktorda maşallah mesane dolu gelmişsin hiç birşey göremiyoruz dedi :KK70: İşe tekrar gel bakalım dedi :KK70:
Yumurtalar mesane dolu olunca görünmüyor...
Valla anlamadım ki canım. İdrarın durumda dedi muayene ederken yaptım da geldim hocam çok su içiyorum tutamam dedim. Bişey demedi bişey göremediği için mi dedi o zaman. Ama ben yanlış bilmiyorsam çok su içip gel derdi doktor bekarken gittiğimde

Canım şöyle diyim bizim 1-2-3-6 aralık iliski olmuştu ama 6 aralıktaki iliskide benmde rahmim patlıcak gibi olmuştu baya acımıstı
Peki rahminde iğne batması ağrı vb. Şeyler oldu mu hamileliği öğrenene kadar yada öğrendikten sonra?

Valla anlamadım ki canım. İdrarın durumda dedi muayene ederken yaptım da geldim hocam çok su içiyorum tutamam dedim. Bişey demedi bişey göremediği için mi dedi o zaman. Ama ben yanlış bilmiyorsam çok su içip gel derdi doktor bekarken gittiğimde
Bilemiyorum ama tüp bebek tedavisi olduğum için 2-3 günde bir hastaneye gidiyordum. Yumurta boyutlarına bakıyordu. Gösterdi bana da bak göremiyoruz sen bi işe istersen dedi. Doktora da zahmet bana da zahmet ama riske atmadı. Sonra tekrardan baktı işte.. Yumurta çaplarını sayılarını not aldı. Bence idrar kesen dolu ise yumurtaları görememiş olabilir...

Eklentiler

• D8D74281-B815-4254-99EF-9AC03998A876.png
    D8D74281-B815-4254-99EF-9AC03998A876.png
    255,7 KB · Görüntüleme: 66
Bilemiyorum ama tüp bebek tedavisi olduğum için 2-3 günde bir hastaneye gidiyordum. Yumurta boyutlarına bakıyordu. Gösterdi bana da bak göremiyoruz sen bi işe istersen dedi. Doktora da zahmet bana da zahmet ama riske atmadı. Sonra tekrardan baktı işte.. Yumurta çaplarını sayılarını not aldı. Bence idrar kesen dolu ise yumurtaları görememiş olabilir...
Bi dahakine dikkat edicem son 1 saat su içmeyin bari. Diyet yapıyorum diye çok su içiyorum. İş yerinde lavaboya gittim çıktım hastaneye gittim o sırada mı doldu. Zaten moralim bozuldu bugün adetimin 10.günü Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi. İğneyi 2 katına çıkardı. Daha 1 haftan var eğer hala büyğmezse aşılama iptal olur dedi canım sıkıldı

Doktor 22 sinde çatlamaj üzere yumurtan var dedi ama ağrılarım 26sı gibi başladı 4gün cok şiddetli ağrı hissettim sonra yine batmalar hassasiyetlerde devam etti tabi 30undaki ilişkinin ağrısını unutamam mesela. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya buna göre benim yumurtam 28nde çatlamıs kuzum. Amşn inşallah canım benim tüm bekleyenlerin inşallah🤲🏻🤲🏻 Benim bir öncekinde de ağrım olmustu ama ozaman kist olmustu apandisit yeri olan yer ağrıyordu doktor anlamadın mı demişti ben apandisit sanmıstım dedim😁
Herkes de farklı o zaman bu kistin ağrıları. Bi kisttir diyorum bi acaba yumurtamıydı diyorum kafamda deli sorular ya. Bende adetin 12. Günü yani 8 aralıkda 24 mm dedi 13 aralıkdaki ilişkim çok ağrılıydı. Bu gün öğleden sonra da iğne gibi batmalar başladı

İnş bende bugün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.. İnş 2. adete tedavi başlıyor.. Kuzu doktor bana ilaçları önden al zam gelecek dedi. İstersen sende bi doktor ile konuşup önden alabiliyorsan alsan.. Progesteron iğnesini 5 kutu aldım. 1000 tl verdim içim yandı :KK43:
Hadi ya :( vala raporlu olcak yazdiramam ki sonradan yazıcaklar bana islem zamani

Back