• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben anlamadım valla ya çatlamayacak ya da cidden sorun var test işinde. Kafaya koydum, yarın tekrar doktora gidip baktıracağım yumurtalar ne durumda diye 😂
Valla bende merak ettim çatlamaya başlayınca hormonlar tavan diye mi pik çıkıyor acaba?

Kızlarrrr ben bugün adet oldum az öncee😍😍 okadar mutlu oldum ki yıllar sonra ilkkez söktürücü kullanmadan adet oldum🥳🤲🏻🤲🏻 Allahım ağlıcam mutluluktan 🤲❤️😍🥰 her şerde bir hayır var canlarımmm ç😍🥰❤️❤️ Negatif olanlar ben gibi asla sıkmayın canınızı 2022 bomba gibi geliyorrrr🥳🥳🥳 hem çift yılın uğuru ikiz ikiz doğururuz belki😍 hepinizi cok seviyorum❤️ Kocaman gülümseme vakti şimdi🧿❤️🥰
Canım gözün aydın🙈

Yok ben test yapma taraftari degilim regl gecmeden..bu ayda hic değerlendiremedik adam akıllı nasip insallah cok saol🤲 sol kaşığım surekli batıyor adeta orada bi gerginlik hissi var bikac gundur.
Bendede sag sol batmalariyla zaten suphelendim adetten baya farkli oluyor insallah vardir canim nasip bakalim 🤲

Birde bel ağrısı sanki adete gore bi tık daha belirgin. Goguslerim bir haftadir cok acıyor .dediğim gibi birde kasıklarda batma özellikle solda .. ve gerginlik hissi
Anlattillarina gore belirtiler uyuyor bende diyodum adet gecmesini bekleyim oyle yapayim diye tutamadim kendimi 2 gun kala ogrendim testle 😀

Back