- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iki kizim varSizin kaçıncı gebelik
Bende 5 aydir istiyorum ama olmayinca insan biseyler denemek istiyorAynen bu yüzden bitki caylarina ara verdim
İnşallah ya inşallahYok canim kesinlikle değiliz ama inşallah gebelik belirtilerini de birgün gerçek anlamda yaşarız![]()
Yaa allah isteyen herkese nasip eder inşallah elhamdülillah iki tane varmisBenim iki kizim var
3. Gebelik 3 ay önceydi ve 3. Ayda dusuk yaptim, yerine koyma cabalarindayim![]()
Yumurta çatlatma iğnesini denedin mi? Yumurta takibi falanBende 5 aydir istiyorum ama olmayinca insan biseyler denemek istiyor
Yok yakında baktırdımPko varmı cnm? Pko olanların dalgalı olabiliyormuş ovu testleri
Bildigim iğneden en az 12 gun sonraMerhabalar Birşey sormak istiyorum benim adet bitimimden 2gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum .adetliyken yumurtladım çatlatma iğnesini 6aralıkta oldum ben nezaman test yapmalıyım
Insallah..Yaa allah isteyen herkese nasip eder inşallah elhamdülillah iki tane varmis
Tesekkurler .adetim düzensiz olugu için nezaman gelir bilmiyorumda ama adete 2haftaya yakın bi süre kalıyoBildigim iğneden en az 12 gun sonra
Guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum kuzumKaybolmaz bildirim geliyor ya o çan işaretinden bulursun.. benim de 2 olacak nasip olursa regle 3 gun kaldı
Siz iğneden iki hafta sonra test yapınTesekkurler .adetim düzensiz olugu için nezaman gelir bilmiyorumda ama adete 2haftaya yakın bi süre kalıyo![]()
Ay kuzucum ya ne çok isterim vallaha peş peşe güzel haberlerimiz olur ama yarın belli eder kendiniValla bu kadar uğraştıktan sonra ikincide gelsin istiyor insan
Bence en güzel haberi senden alacağız gibi..![]()
Cikar aslinda test yapsana Allah hayirlisiyla sanada nasip etsin insallahKaybolmaz bildirim geliyor ya o çan işaretinden bulursun.. benim de 2 olacak nasip olursa regle 3 gun kaldı
Hangi program canim bitaneyle yetinemjyorum artık bir sürü varBereketli donem
Hadi gelsin bir an önce bakalim bereketli olacak mi
Program indirdim de
Yaa canim epeydir görüşemiyoruz nasılsın, ne var ne yok ne durumdasın? Ben bu ay degerlendiremedim pek ama Rabbim bilir tabi olacagi varsa olurGuzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum kuzum
Sabahları ceviz peynir falan tüketiyorum canım bol bol meyve falanda yiyorum ette tüketiyorum bide cipslerden vazgeçsemYediklerine dikkat ediyorsun degil mi? Su saatten sonra xok daha önemli.. haşlama yumurta iyi pişsin mutlaka bir bardak süt sabahları e vitamini badem birkaç tane her gün bol su .. az pişmiş hicbirswy yeme