• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar Birşey sormak istiyorum benim adet bitimimden 2gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum .adetliyken yumurtladım çatlatma iğnesini 6aralıkta oldum ben nezaman test yapmalıyım

Kızlarrrr ben bugün adet oldum az öncee😍😍 okadar mutlu oldum ki yıllar sonra ilkkez söktürücü kullanmadan adet oldum🥳🤲🏻🤲🏻 Allahım ağlıcam mutluluktan 🤲❤️😍🥰 her şerde bir hayır var canlarımmm ç😍🥰❤️❤️ Negatif olanlar ben gibi asla sıkmayın canınızı 2022 bomba gibi geliyorrrr🥳🥳🥳 hem çift yılın uğuru ikiz ikiz doğururuz belki😍 hepinizi cok seviyorum❤️ Kocaman gülümseme vakti şimdi🧿❤️🥰

Yediklerine dikkat ediyorsun degil mi? Su saatten sonra xok daha önemli.. haşlama yumurta iyi pişsin mutlaka bir bardak süt sabahları e vitamini badem birkaç tane her gün bol su .. az pişmiş hicbirswy yeme
Sabahları ceviz peynir falan tüketiyorum canım bol bol meyve falanda yiyorum ette tüketiyorum bide cipslerden vazgeçsem🤣🤣 gene cips krizi geldi gece gece

Back