Merhaba bak tatlım grafiği sana attım orda lh nin yüksek olduğu zamanları gösteriyor zaten 3 günde birde değerlendirsen sperm 5 gün yaşıyor her türlü pozitif yani bu günlerde ama yumurtlama olduğu gün en belirgin olmasi lazimken bu testte 2 3 gün pik gösteriyor bende de boyle. Ay inşallah bu ay gebe kaliriz da bu muammadan kurtuluruz yaaCanım merhaba
Dün çizgide silinme olduktan sonra bugün tekrar bakayım dedim yine koyu, nasıl yorumlamalıyım kafam karıştı iyice
Bende bunları hissediyorum her pmsdeYaa aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir garibim ya 2 gündür yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum karnım gurulduyor resmen ağzımın tadı yok birde ilk defa göğüsleri ağrıyor üstüne yatamıyorum okadar yani yemekten sonra da göğüslerimde kısa süreli Bi sızlanma oluyor sonra geçiyor su için ede oluyor. Ama bunların yanında karnım ağrıyor Regl olacakmışım gibi ve çok fazla akıntım var bilemedim ya ayın 1inde hsg çektirdim ben acaba ondan ı bu şikayetler diyorum
Mrb temmuzda gezinebilirsin birazcık2022 agustos anneleri hic aktif degil canım sıkılıyo bebislerine bakiyolar zaar
Canım gayet güzel baslık neyini beğenemedin2022 agustos anneleri hic aktif degil canım sıkılıyo bebislerine bakiyolar zaar
İnşallah canım burdaki herkese dua ediyorum..Merhaba bak tatlım grafiği sana attım orda lh nin yüksek olduğu zamanları gösteriyor zaten 3 günde birde değerlendirsen sperm 5 gün yaşıyor her türlü pozitif yani bu günlerde ama yumurtlama olduğu gün en belirgin olmasi lazimken bu testte 2 3 gün pik gösteriyor bende de boyle. Ay inşallah bu ay gebe kaliriz da bu muammadan kurtuluruz yaa
İkisinde de oluyo canım benım adetim yaklaştıgında da olurdu şuan hamileyim şuanda başladıKizlar beyaz akintim oluyor bat 11 aralikti gelmedi,acaba adet belirtisi mi yoksa gebelikle alakali olabilir mi , yasayan var mi bunu
Janna batmalar ne zaman başlamıştı senin , bugun benim ara ara oldu batma ama iğne etkisi olabilceginide düşünüyorumİkisinde de oluyo canım benım adetim yaklaştıgında da olurdu şuan hamileyim şuanda başladımalesef ayırt edilemiyo ben rahmimdeki batmalardan ve gerilmelerden cok anladım
10.günün akşamı başladı kuzum ondan öncede adet olcakmıs gibi karın ağrısı oluyodu sürekli. Aynı zamanda kabızlık ve gaz da 10.günde basladı. Şimdi de ara ara karın ağrısı yokluyor ama hemen geçiyor ve gene rahimde bişeyler oluyomuş hissi gerilme falan garip şeyler hissediyorumJanna batmalar ne zaman başlamıştı senin , bugun benim ara ara oldu batma ama iğne etkisi olabilceginide düşünüyorum
benim o zaman igne etkisi daha10.günün akşamı başladı kuzum ondan öncede adet olcakmıs gibi karın ağrısı oluyodu sürekli. Aynı zamanda kabızlık ve gaz da 10.günde basladı. Şimdi de ara ara karın ağrısı yokluyor ama hemen geçiyor ve gene rahimde bişeyler oluyomuş hissi gerilme falan garip şeyler hissediyorumbu arada göğüs uçlarımda 3 gündür falan dokundukça sızlıyor normalde benım pek olmazdı bu sonuncusu:) ve göğüsümde cidden bir sürü damar gördüm 9.günde
Aynen Çok Çok iyi.. Elimde kalmazsa 2.kalite olanları da kullanabilirim.. Beklediğimizin çok üstünde oldu sonucu.. Tek seferde tutmazsa diye bi endişem kalmadıHer şey gönlünce olsun
7 rakamı çok iyi değil mi? Bu süreci çok bilmiyorum ama oluşan bu embriyolar rahme koyulacak öyle mi? Eğer öyleyse 7 sayısı gayet iyi gibi geldi bana.
Kuzum dün ki testlerini de görmüştüm pik olmamış henüz testlerin o yüzden devam et yapmaya burdan paylaş yardımcı olurumCanım merhaba
Dün çizgide silinme olduktan sonra bugün tekrar bakayım dedim yine koyu, nasıl yorumlamalıyım kafam karıştı iyice
İnsallah tek seferde sonuç alırsın cnm girdiğin yol hakkında hayırlı olsun sevindim kendini yıpratma dan tüp bebeğe geçmeneAynen Çok Çok iyi.. Elimde kalmazsa 2.kalite olanları da kullanabilirim.. Beklediğimizin çok üstünde oldu sonucu.. Tek seferde tutmazsa diye bi endişem kalmadı
Sağlıkla alın kucağınıza..İkisinde de oluyo canım benım adetim yaklaştıgında da olurdu şuan hamileyim şuanda başladımalesef ayırt edilemiyo ben rahmimdeki batmalardan ve gerilmelerden cok anladım
Aynen çok iyi bi rakam oldu benim için.. Eşimin de benimde üstümüzdeki baskı kalktı.. Artık regl gelsede günler kısalsa diye bakıyoruzYaaa çok sevindim 7 çok güzel bir rakam.
Sen bu işi kısa sürede çözeceksin Allah’ın izniyle.
Kararlı olmak çok güzel bu yolda sen de onu çok iyi başardın hiç vakit kaybetmedin süper canım süper
Teşekkür ederim.. Bizim yolumuzda böyleymiş.. Çok şükür ki buraya girerek ne yapmam gerektiğini öğrendim debelenmedim..İnsallah tek seferde sonuç alırsın cnm girdiğin yol hakkında hayırlı olsun sevindim kendini yıpratma dan tüp bebeğe geçmene
Kaçıncı güne gitmişler kuzu söylediler mi? Dereceleri nasıl paylaşmak istersen eğer tabiAynen Çok Çok iyi.. Elimde kalmazsa 2.kalite olanları da kullanabilirim.. Beklediğimizin çok üstünde oldu sonucu.. Tek seferde tutmazsa diye bi endişem kalmadı
Hepsi 5.gün embryosu oldu. 7 tanesi 1.kalite, 5 tanesi 2.kalite toplam 12 tane dondurulmuş olduKaçıncı güne gitmişler kuzu söylediler mi? Dereceleri nasıl paylaşmak istersen eğer tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?