- Emoji Skoru
- 256
- Puanlar
- 53
Eşimde aynısını söylüyor. Aslında bende istiyorum psikolojik destek almayı ama ilaç kullanmak istemiyorumBasin sagolsun canim cok üzüldüm, Allah tekrar sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah. Genceciksin önünde koca bir hayat var inşallah, moralini yüksek tut ve naçizane tavsiyem mutlaka psikolojik destek al. Hem kendin için hem de ileride annelik edeceğin çocuklarını daha sağlam bir psikoloji ile büyütebilmen için. Hersey gönlünce olsun
Canım enfeksiyon falan varsa ihmal etme benım tek farklı uyguladıgım enfeksiyon icin fitil tedavisiydiHer ay ya nasip diyorum bakalım bu ay farklı şeyler denemeyi düşünüyoruminşallah olacak olacak da ne zaman olacak işte
Kuzu çatlamış olabilir ağrı hissettiysen ve kesildiyse çatlamıştırŞuna bir bakın arka sayfada kalmasın
Ya
Canımsın. Gidip bitane daha yiyimYa
Valla ben de iğneden sonra yedim çatlamıştı, çatlatma iğnesinin bir etkisi yok bence kesin havuçtan çatladı
Aaaa nasil daha bata yok muyduKızllarrr bilin bakalım kim kırmızıları gördü
Kız o Karaca ben miyim değilsem atladığım için sorryAyyy 24 çıktı ve sen hala acaba mı diye test yapmadın mı
Ya o ihtimal ile yaşamayı seviyorsan.. Büyü gibi geliyorsa
sana karşı saldırılarım devam edecek
Bence bu değer bat 1 kala en azından test yapmayı hakediyor
Karaca 19 ile her gün test yaptıDemekki yumurta çok sağlıklıydı..
Yasemin çekmez story izle.. Sebebısiz infertilite stres ile ilgili söyledikleri çok iyi
Biliyorum, anlıyorum seni..Ben sadece ilk kürtajdn çıkınca narkozluyken ağlamışım. Onun haricinde annemde kaldım zaten 5 gün bırakmak istemedi. Ağlayamadım ben sürekli birileri geliyodu geçmiş olsun demeye. Konuşuyolar konuşuyolar kafam almıyo. Beynimin içi öyle bişe ki bomboş gibi düşünme yetim bi süreliğine gitmişti. 1 Hafta kadar eşimle göz göze gelemedik. O bana bakamadı ben ona ama hem sımsıkıydık. Birimizden biri gözümüzün içine baksa ikimizde ağlardık biliyorum ama yapamadık. Eşim eve gelip bebek için aldığımız biberonlara bakıp ağlamış beni aradı gözleri kıpkırmızı. Öyle görünce bende ağladım. Başka şekil ağlayamadım. Şuanda arada bi bebeğime aldığım şeyleri veya ultrason fotoğraflarını çıkarıp bakıyorum öyle dalıyorum gözlerim doluyo. Belki o zaman bağıra bağıra ağlasaydım geçerdi.
Amin cümlemize cok tesekkur ederimDoğru canım çok haklısın yok korkmadım da bunlar hep bizim için olucak olan olacak biz dikkat edeceğiz elimizden geldiğince rabbim korusun evlatlarımızı da.sizede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağolun.
Canım ben iğne olduğum hafta kafa olarak çok rahat ve umutluydum ama zaman yaklaştıkça ‘ya zaten yine adet olurum tutmamıştır..’ kafasına girdim galibaKız o Karaca ben miyim değilsem atladığım için sorry
Benim 22 çıkmıştı progesteron sadece iğne günü hariç 13. Gün test yaptım ben.
Senin hatırladığın belki önceki aydır kuzum 10. Günden itibaren yapmıştım onda kendi kendimi strese sokmuştumO ay çok yıpratıcı olmuştu. Progesteron baktırmamıştım o ay.
ejce nin tavrını beğeniyorum ben ya yapmamak lazım erken öğrenince de ayrı stres oluyor. Progesteron değeri çok güzel ondan umutluyum bu ay
Sen naptın bugün bilgi geldi mi merkezden bebitolar ne durumda?
Ay hadi L Lalalala1 senejce tez vakitte güzel haberler verin. Hevesle bekliyorum o günü Gözüm üstünüzde takip ediyorum yazdıklarınızı
Ilac kullanma zaten canim, sadece terapi, eşine annene bile anlatamazsın bazen ama orda açılırsın rahatlarsınEşimde aynısını söylüyor. Aslında bende istiyorum psikolojik destek almayı ama ilaç kullanmak istemiyorumçok sersemletiyo
Yok dündü hatta 1 günde geç oldu işteAaaa nasil daha bata yok muydu
İnanki o kadar ihtiyacım var ki öyle bişeye ama bu aralar imkansızIlac kullanma zaten canim, sadece terapi, eşine annene bile anlatamazsın bazen ama orda açılırsın rahatlarsın
Sanırım bide yine bende idrar yolu enfeksiyonu oldu idarımı yaparken yanma varCanım enfeksiyon falan varsa ihmal etme benım tek farklı uyguladıgım enfeksiyon icin fitil tedavisiydi
Bizim demediğimiz gece baya baya dibine kadar içtiğimiz geceydi.. iyi oluyor .. hem hamilelik netleşecek kadar her gün icmedikten sonra sıkıntı yok..Kız bi şey dicem ama beni yargılamayın valla duyduğumu söylüyorum sadece bi tanıdığın arkadaşının çocuğu olmuyormuş içmişler tabi o sırada bunların kafa rahat kız hamile kalmış acaba. Diyorum bazen ben de mi denesem
İçinde hep biyerlerde ince de olsa bi sızı kalıyo. Hatırlatacak bişe yaşadığında öyle boşluğa dalıyosun düşünüyosun gözlerin doluyo. Bazen gece uyuyacağın zaman ansızın geliyo aklına ama alışıyosun o acıyla yaşamaya. Hiç bi zaman geçmiyo ama alışmak zorunda kalıyosun malesefBiliyorum, anlıyorum seni..
Ben kendi evime gelmek istedim, iki gün gece uyuyamadım en sonunda sizmisim.. Ve bunlardan da kotusu kucuk kizim oyle heyecanlı vemutluydu ki kardesi olacagi için sabah ona soyledigimizdeki haykırışı aglayisi kardeşim neden bırakıp gitti deyişi ve surekli sorması küçücük yaşına rağmen yarama tuz bastı3 ay oldu halen ama ben kardeşimi istiyorum neden hasta oldu sen hastaneye gittin kardeşimi bıraktın geldin diyor içimi dağlıyor.. cok zor ya Allah kimseye yasatmasin kızıma haberi verdiğimizde esimde bende ağladık onun dışında onlar için hep güçlü görünmeye çalıştım ama içim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?