Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimde aynısını söylüyor. Aslında bende istiyorum psikolojik destek almayı ama ilaç kullanmak istemiyorum çok sersemletiyo

Bende kırmızı kartı gördüm demekki lekelenme adet söküleceğine işaretmiş neyse bu ay arı sütü karışımı kullanmayı düşünüyoruz eşimle önerebileceğiniz karışımlar var mı kızlar?

Kız o Karaca ben miyim değilsem atladığım için sorry

Benim 22 çıkmıştı progesteron sadece iğne günü hariç 13. Gün test yaptım ben.

Senin hatırladığın belki önceki aydır kuzum 10. Günden itibaren yapmıştım onda kendi kendimi strese sokmuştumO ay çok yıpratıcı olmuştu. Progesteron baktırmamıştım o ay.

ejce nin tavrını beğeniyorum ben ya yapmamak lazım erken öğrenince de ayrı stres oluyor. Progesteron değeri çok güzel ondan umutluyum bu ay

Sen naptın bugün bilgi geldi mi merkezden bebitolar ne durumda?

Ay hadi L Lalalala1 sen ejce tez vakitte güzel haberler verin. Hevesle bekliyorum o günü Gözüm üstünüzde takip ediyorum yazdıklarınızı

Biliyorum, anlıyorum seni..
Ben kendi evime gelmek istedim, iki gün gece uyuyamadım en sonunda sizmisim.. Ve bunlardan da kotusu kucuk kizim oyle heyecanlı vemutluydu ki kardesi olacagi için sabah ona soyledigimizdeki haykırışı aglayisi kardeşim neden bırakıp gitti deyişi ve surekli sorması küçücük yaşına rağmen yarama tuz bastı 3 ay oldu halen ama ben kardeşimi istiyorum neden hasta oldu sen hastaneye gittin kardeşimi bıraktın geldin diyor içimi dağlıyor.. cok zor ya Allah kimseye yasatmasin kızıma haberi verdiğimizde esimde bende ağladık onun dışında onlar için hep güçlü görünmeye çalıştım ama içim

Amin cümlemize cok tesekkur ederim

Canım ben iğne olduğum hafta kafa olarak çok rahat ve umutluydum ama zaman yaklaştıkça ‘ya zaten yine adet olurum tutmamıştır..’ kafasına girdim galiba

Adet olursam ne yapacağımı nasıl motive olacağımı düşünüyorum şuan:)

Hamilelik olarak değerlendirebileceğim hiçbir belirtim yok, adet olacağımı gösterir bir belirti de yok hoş ama. Ne bileyim değişik bir ruh hali. Ama ben de ejce den ümitliyim o progesteron sonucu ile

Eşimde aynısını söylüyor. Aslında bende istiyorum psikolojik destek almayı ama ilaç kullanmak istemiyorum çok sersemletiyo
Ilac kullanma zaten canim, sadece terapi, eşine annene bile anlatamazsın bazen ama orda açılırsın rahatlarsın

Bizim demediğimiz gece baya baya dibine kadar içtiğimiz geceydi.. iyi oluyor .. hem hamilelik netleşecek kadar her gün icmedikten sonra sıkıntı yok..
Ben bir öncekinde regl agrisi çektim oluyorum sandim esim kirmizi bira acti rahat uyursun dedi tamam dedim içtim uyudum.. hastalanmadim sabah test yaptım hamileydim o andan itibaren sadece kokusu ile yetindim.. asla bir yudum dahi almadim öğrendikten sonra

İçinde hep biyerlerde ince de olsa bi sızı kalıyo. Hatırlatacak bişe yaşadığında öyle boşluğa dalıyosun düşünüyosun gözlerin doluyo. Bazen gece uyuyacağın zaman ansızın geliyo aklına ama alışıyosun o acıyla yaşamaya. Hiç bi zaman geçmiyo ama alışmak zorunda kalıyosun malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…