Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yarın 28. Gün benim ben 28 günde bir oluyorum sağ olsun şaşmaz

Kuzu benim yarın adet günü, ah sağ olasın güzel haber vermek kısmet olsun

Canım çarşamba günü bidaha kan vericem sonra sonuca göre bidaha ister büyük ihtimalle 2-3 gün arayla. Kese şuan gözükmez daha cok var ona
Sen test yaptın mı?
Yok kuzum benim daha 9. Günüm, hiçbir belirtim de yok zaten belki de tutmadı

Haftaya cuma ayın 17snde 14. Gün oluyor ama ben bir sonraki ptesiye kadar beklemeyi planlıyorum dayanabilirsem, belki de adet olurum geçtiğimiz ay kürtaj olduğum İçin adet döngümü de bilemiyorum hiç. Kısmet artık

Şimdi baktımda doktora stres değil demiş yani 84 gebelik ihtimalinde değildir de bir iki yılda stres olabilir ben bu ihtimali düşük görüyorum ama aksi halde psikoloji diye bir şey olamazdı sonuç olarak öyle ya da böyle o bir bilim dalı

Aminn
Şimdi ben eşime nezaman demem lazım peki hamileyim diye yada nekadar süre sonra hamileyim denir ki bilemedim
Canım bu sana kalmış tamamen içinden ne yapmak geliyorsa onu yap.ben planlar kuruyordum kafamda şöyle sürpriz yaparım böyle ederim diye.ama gece ogrendim ben kan sonucum gece cikdi uykumdan uyanıp gördüm eşimde salaona gtmis uyuyamamis.gorur görmez beni bir ağlama tuttu arkadaşım aramisdi sonucun ne diye onunla konuşurken hem ağlıyorum hem konuşuyorum eşim koşarak geldi biseymi oldu diye adamın aklına aldım gece gece güya sürpriz yapcakdim esinden saklama bence oda hissetsin bu heyecanı

Canım yarın 28. Gün benim ben 28 günde bir oluyorum sağ olsun şaşmaz
Senin Progesteronun yüksek çıkmış olması beni ümitlendiriyor ama bu hamilelik de bazen bilimsel veri tanımıyor o yüzden bekleyip göreceğiz bakalım, 2021 bitmeden bize bi güzellik yapar belki

Kuzu benim yarın adet günü, ah sağ olasın güzel haber vermek kısmet olsun
Ben bugün gormusdum yanlış hatırladım demekki.hadi bakalım yarın öbür gün güzel haberler le gel inşallah

Şuanki doktorum daha iyi daha ilgili herşeyi anlattım. Bu doktorda da oldu oldu olmazsada napim Allah ne zaman verirse o zaman olsun der çekilirim kenara

Çok sabırlısın valla ben hiç böyle olamadım hayatım boyunca her konuda sabırsızım

Slm Canım si bunları aynı anda mı kullandınız .değerleriniz nasıl yükseldi işe yaradı mı.bizde proxedi aldık ama impryl da kullansak mı karar veremedik

Yarın bat gününmüş varsa her dk çıkar.. Git hemen yapıver bi test

Benimde yumurtlama zamani kahverengi akintim gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…