Canım yarın 28. Gün benim ben 28 günde bir oluyorum sağ olsun şaşmazHay maşallah hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla devam etsin inşallah
- Janna - artık efekte bile gerek kalmadan belli, ne zaman gideceksin doktora? :) gerçi daha bat geçmemiş kese falan gözükmez sabredebilirsen bekle, darısı başımıza
ejce sen de benim kafadasın, test yaptık da noldu sağlıklı olmayınca olmuyor
Ne zaman şimdi 30. Günün?
Canım merhaba, ben de geçtiğimiz Mayıs ayında kalp durması sonucu 9 haftalık kürtaj oldum. Kan pıhtılaşması sebebiyle demişsin hangi değerinde bir problem var bilmiyorum ama benim de bir gen homozigot. Biz bebeği incelemeye gönderdik ve yaşamla bağdaşmayan bir trizomi testi edildi, genetik testlerimiz temiz. Pıhtılaşma yanında belki bebekten kaynaklı bir sorun da olabilir ama bunların tekrarlama olasılığı çok düşük İçin rahat olsun, sağlıklı gebelikler nasip olsun her birimize
Kuzu benim yarın adet günü, ah sağ olasın güzel haber vermek kısmet olsunÇok şükür canimvalla bende anlamadım çok şükür büyüyor Allahımin izniyle yarın randevum var inşallah güzel geçer bakalım senide takipdeyim bugün adet gunun çok yazmıyorum diye farkinda değilim sanma sakın progesteron da güzel çıkmış inşallah rabbim nasip etmisdir
Yok kuzum benim daha 9. Günüm, hiçbir belirtim de yok zaten belki de tutmadıCanım çarşamba günü bidaha kan vericem sonra sonuca göre bidaha ister büyük ihtimalle 2-3 gün arayla. Kese şuan gözükmez daha cok var ona
Sen test yaptın mı?
Şimdi baktımda doktora stres değil demişAyyy 24 çıktı ve sen hala acaba mı diye test yapmadın mı
Ya o ihtimal ile yaşamayı seviyorsan.. Büyü gibi geliyorsa
sana karşı saldırılarım devam edecek
Bence bu değer bat 1 kala en azından test yapmayı hakediyor
Karaca 19 ile her gün test yaptıDemekki yumurta çok sağlıklıydı..
Yasemin çekmez story izle.. Sebebısiz infertilite stres ile ilgili söyledikleri çok iyi
Canım bu sana kalmış tamamen içinden ne yapmak geliyorsa onu yap.ben planlar kuruyordum kafamda şöyle sürpriz yaparım böyle ederim diye.ama gece ogrendim ben kan sonucum gece cikdi uykumdan uyanıp gördüm eşimde salaona gtmis uyuyamamis.gorur görmez beni bir ağlama tuttu arkadaşım aramisdi sonucun ne diye onunla konuşurken hem ağlıyorum hem konuşuyorum eşim koşarak geldi biseymi oldu diye adamın aklına aldım gece geceAminn
Şimdi ben eşime nezaman demem lazım peki hamileyim diye yada nekadar süre sonra hamileyim denir ki bilemedim
Senin Progesteronun yüksek çıkmış olması beni ümitlendiriyor ama bu hamilelik de bazen bilimsel veri tanımıyor o yüzden bekleyip göreceğiz bakalım, 2021 bitmeden bize bi güzellik yapar belkiCanım yarın 28. Gün benim ben 28 günde bir oluyorum sağ olsun şaşmaz
Ben bugün gormusdum yanlış hatırladım demekki.hadi bakalım yarın öbür gün güzel haberler le gel inşallahKuzu benim yarın adet günü, ah sağ olasın güzel haber vermek kısmet olsun
Şuanki doktorum daha iyi daha ilgili herşeyi anlattım. Bu doktorda da oldu oldu olmazsada napim Allah ne zaman verirse o zaman olsun der çekilirim kenaraAnladım canım, gerçekten öyle ben de kürtajdan sonra doktorumu değiştirdim ve çok pişman olup 2. Kürtajdan sonra tekrar ona döndüm. O sürecini daha iyi biliyor ve artık yumurta takibi ve iğne gibi süreçlere başladık..
Seni tanımayan bir doktor ise sanki geçen zamanı çöp görüp sürece sıfırdan başlıyor ve yaşadıklarımızdan dolayı bizim tahammül eşiğimiz çok düşük bunu anlamıyor. Güvendiğin tek bir doktor ile bu yola devam etmek önemli. Yaşından dolayı sana da bekle diyebilir doktorlar ama ben seni iyi anlıyorum, annelik isteği insanın içine bir kere düştü mü gitmiyor. Ben de 28 yaşımdayım ama en azından üzerime düşen şeyleri yapıp o şekilde beklemek istiyorum.
Çok sabırlısın valla ben hiç böyle olamadım hayatım boyunca her konuda sabırsızımYok kuzum benim daha 9. Günüm, hiçbir belirtim de yok zaten belki de tutmadı
Haftaya cuma ayın 17snde 14. Gün oluyor ama ben bir sonraki ptesiye kadar beklemeyi planlıyorum dayanabilirsem, belki de adet olurum geçtiğimiz ay kürtaj olduğum İçin adet döngümü de bilemiyorum hiç. Kısmet artık
Keşke bi wp grubu açsak yeminle daha rahat ederizBurası WhatsApp grubumuz gibi geliyor artik bana
Keşke bi wp grubu açsak yeminle daha rahat ederiz
Ben karşılaştım malesefKızlar günaydın artı med gebelik testinde kuruma çizgisi ile karşılaşan var mı
Kızlar bu tarz konuşmalar yasak, engellenebilirsiniz siteden uyarmak istedim.Keşke bi wp grubu açsak yeminle daha rahat ederiz
Slm Canım si bunları aynı anda mı kullandınız .değerleriniz nasıl yükseldi işe yaradı mı.bizde proxedi aldık ama impryl da kullansak mı karar veremedik-impryl kullandık üretimi arttırıyor
-proxeed kullandık üretimi artrırıyor
İkisi de günde 1 tane
-evicap kullandık.. Antioksidan anomaliyi engelliyor
-çakşır suyu içi sabah akşam hem hızı hem afrodizyak etkisi var
-keçiboynuzu suyu yaptım hergün taze sabah akşam hızı arttırıyor
Ah ne güzel olur vallahiSenin Progesteronun yüksek çıkmış olması beni ümitlendiriyor ama bu hamilelik de bazen bilimsel veri tanımıyor o yüzden bekleyip göreceğiz bakalım, 2021 bitmeden bize bi güzellik yapar belki
Yarın bat gününmüş varsa her dk çıkar.. Git hemen yapıver bi testBakıyorum canım, son iki aydır progesteron güzel geliyor benim. İki tane doğal çatladı zaten bu ay
Benim ki bence de stres biraz eminim çünkü en son haşimato vs detaylı testleri de yaptırdım tertemiz geldi biliyor musunŞükür.
Benim bebiş altın vurulu bekliyoryarın yaparım belki bu akşam nişan gelmezse çünkü yarın bat günüm
Saldırabilirsin bana yahu iyi olur problem yok
Neden kiKızlar bu tarz konuşmalar yasak, engellenebilirsiniz siteden uyarmak istedim.
Bende de yok kuzum ama adet olcam gibi kasik agrim var.. bugunde gelmezse yrn kan vereyim diyorum direktBende halen gelen giden yok sen durumlar nedirbol bol akıntı var bide kasıklarımda minik minik ağrı var
Benimde yumurtlama zamani kahverengi akintim gelmistiEn erken yumurtlama 8. günde görülür diye duymuştum hatta bi doktor vardı o da söylüyodu. Ve spermler senin vücudunda 48 saar kadar yaşabiliyor eğer ertesi gün erkenden yumurtan çatladıysa ve o an sperm varsa olabilir. Ama lekelenme koonusunda bişe diyemicem eğer döllenme olduysa o yüzdende lekelenmen olmuş olabilir. Mecbur diğer adetini bekliceksin ne olduğunu öğrenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?