• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar iki sorum var size
1 si reglin 7. Günündeki iliskiden gebelik tutar mi?
2. Si iliskinin 3. Gununde lekelenme olur mu? Sanki bu soruyu birisi sormuştu burda
En erken yumurtlama 8. günde görülür diye duymuştum hatta bi doktor vardı o da söylüyodu. Ve spermler senin vücudunda 48 saar kadar yaşabiliyor eğer ertesi gün erkenden yumurtan çatladıysa ve o an sperm varsa olabilir. Ama lekelenme koonusunda bişe diyemicem eğer döllenme olduysa o yüzdende lekelenmen olmuş olabilir. Mecbur diğer adetini bekliceksin ne olduğunu öğrenmek için :işsiz::işsiz:

Tabiki ya :KK70: Elimdeki testlerin doğruluğunu değerlendiririm :KK70:
Sınav sonuçlarına bakmamamak birazda çalıştığına güvenmekten geliyor. Ama burda güvensizlikten ötürü bakmıyorsun. Yani hiç vücudundaki değişimi kendine kabullendirmek için çabalamıyorsun.. Az biraz çaba :KK70:
O pozitifleri önce bedenimize sonra testlere aktaracağız :) Kız ben inanmasam tüp bebek gibi bir girdaba nasıl gireyim.. Az cesaret :KK70:
Kuzu benim bu ay ilk kez progesteron 24 civarında geldi doktorum bu gebeliğe işaret olabilir bekleyelim dedi ona rağmen ne test ne de kan tahlili ki benim geçen ay iğne ile 15.1 idi. Bu ay doğal bu değer geldi 😁😁

Öğrensek ne olcak ki sağlıklı olsun yeter ki olsun 🙏🏻🙏🏻
Bir de benim regl hiç şaşmaz ondan bu dayanma gücü örneğin 30 günde oynayıp belirsiz olsa yapardım.
Benim süreçte hiç acaba yok 😁 ya hep ya tek 😁 ama gaza getirme sürecini seviyorum gelirim belki 🥰🥰🥰

En erken yumurtlama 8. günde görülür diye duymuştum hatta bi doktor vardı o da söylüyodu. Ve spermler senin vücudunda 48 saar kadar yaşabiliyor eğer ertesi gün erkenden yumurtan çatladıysa ve o an sperm varsa olabilir. Ama lekelenme koonusunda bişe diyemicem eğer döllenme olduysa o yüzdende lekelenmen olmuş olabilir. Mecbur diğer adetini bekliceksin ne olduğunu öğrenmek için :işsiz::işsiz:
Hmm anladım her halukarda benim sakince zamanimi beklemem lazım gibi görünüyor

Umudumuzu bitirmiyoruz canm unutmaaa😂🙈
Valla seni gördükce umutlanıyorum :KK200: Dedim ya dün senden dolayı gaza geldim test yaptım eşimdedalga geçiyo bak bak çıkmış 2. çizgi diye 😂 Sonra diyoki şaka şaka canım bak 3 ün 1 i çıkmış yine her ay olduğu gibi 😂 Artık o kadar normalleşti ki test yapmak bizim için 😂

Bu şekilde dusunmemeye çalış canim ne olacağını sadece rabbim bilir.bunun sonu yokki şu an ben 10.haftaya girdim tamam kalbi keseyi falan gördük ama hicbiseyin garantisi yok.olacak olan her daim olabilir rabbim korusun hepimizi 🌺
Ah, tatlım 🥰
Seninle yazıştığım gün bana dün gibi geliyor, uzun bekleyişin meyvesi ne çabuk 3. Aya girdin, maşallah sana 🎉

Valla seni gördükce umutlanıyorum :KK200: Dedim ya dün senden dolayı gaza geldim test yaptım eşimdedalga geçiyo bak bak çıkmış 2. çizgi diye 😂 Sonra diyoki şaka şaka canım bak 3 ün 1 i çıkmış yine her ay olduğu gibi 😂 Artık o kadar normalleşti ki test yapmak bizim için 😂
Kaç yaşındasın kuzum senn ya bu kadar stres yapma eğer profilinde yazdıgı gibi 22 isen gencecik tazeciksin vallahide olur billahi de olur😂

Kaç yaşındasın kuzum senn ya bu kadar stres yapma eğer profilinde yazdıgı gibi 22 isen gencecik tazeciksin vallahide olur billahi de olur😂
Evet 22 yaşındayım.😂 Geçen sene düşük yaptım o baya bi sarstı beni hatta tam 6 gün sonra tam 1 sene olacak. 13 Haftalıktı cinsiyetini öğrenecektim kalbinin durduğunu öğrendim.Hastanede tam 10 saat suni sancı verdiler. direk kürtajada almadılar. Sonrasındada 1 senedir doktor doktor geziyorum hiç bi sorun yok eşimde gayet normal benimde yumurtalarım oluşuyo gayet güzel ama olmuyo bu beni daha çok geriyor malesef :işsiz:

Evet 22 yaşındayım.😂 Geçen sene düşük yaptım o baya bi sarstı beni hatta tam 6 gün sonra tam 1 sene olacak. 13 Haftalıktı cinsiyetini öğrenecektim kalbinin durduğunu öğrendim.Hastanede tam 10 saat suni sancı verdiler. direk kürtajada almadılar. Sonrasındada 1 senedir doktor doktor geziyorum hiç bi sorun yok eşimde gayet normal benimde yumurtalarım oluşuyo gayet güzel ama olmuyo bu beni daha çok geriyor malesef :işsiz:
Iste bu yasadigin seni 22 yaşından daha olgun yapiyor, keske yapmasaydı.. bence bu tarz birsey yaşayan her insan daha farklı bakıyordur artik hayata 😔

Kızlar günaydın artı med gebelik testinde kuruma çizgisi ile karşılaşan var mı

Kızlar 12.günden selamlar günaydınlar
Evet dün öğrendim hamile olduğumu ama çatlatma iğnesi olupta gün gün testleri merak eden çok kişi var bu yüzden 12.günümü de atıyorum. Ben artık cok rahat görebiliyorum çizgiyi. Düne göre de daha pembemsileşmiş belirginleşmiş . Allahım inşallah sağlıklıdır🙏🏻
Merhaba öncelikle çok sevindim adınıza hayırlı olsun😊 sağlıklı bir süreç geçirmenizi diliyorum 😊 testleriniz normal kaset test mi bata kaç gün kala çıktı bu şekilde acaba?

Yaaa kıyamam 🥺🥺 Basın sağolsun kuzum. Cennette seni koruyacak o🙏🏻
Neden kalbinin durduğu araştırıldı mı?
Bir kere hamile kalabildiysen hep kalabilirsin canını hiç sıkma

Merhaba öncelikle çok sevindim adınıza hayırlı olsun😊 sağlıklı bir süreç geçirmenizi diliyorum 😊 testleriniz normal kaset test mi bata kaç gün kala çıktı bu şekilde acaba?
Evet surelab marka normal kaset test canım bat 15 aralık

Iste bu yasadigin seni 22 yaşından daha olgun yapiyor, keske yapmasaydı.. bence bu tarz birsey yaşayan her insan daha farklı bakıyordur artik hayata 😔
Çok çok sarstı bide ilk olunca daha bi kötü oldum. Başından aşağı kaynar suların dökülmesi ne demek o zaman anlamıştım. Kocaman bi boşluk nasıl hissedilirmiş. Halen aklıma geldikce gözlerim dolar. Çok zaman rüyamdan ağlayarak uyandım. Arkasına hemen bi tane olsaydı belki o acı daha da hafiflerdi tekrardan bi umudum olurdu. Ama olmayınca da işte olmuyor komple umutlarım bitiyo. Ruhsal olarak baya bi çöküyorum artık farkındayım.Bide ben çok düşünen bi insanım malesef 😔

Her yaş için eminim aynı stres ama lütfen 22 yaş için endişe etme ve çok sabırlı ol 🙏🏻🙏🏻

O kadar uygun bir yaş ki o gelene kadar bir sürü şey yapabilirsin hayatında 🎈 hiç takılma bile 🍃

Yaaa kıyamam 🥺🥺 Basın sağolsun kuzum. Cennette seni koruyacak o🙏🏻
Neden kalbinin durduğu araştırıldı mı?
Bir kere hamile kalabildiysen hep kalabilirsin canını hiç sıkma
Kan pıhtılaşmasından dolayı. İğne kullanmam gerekiyormuş ama sonradan farkedildi iş işten geçtikten sonra. Ve karnımda öleli 1 hafta olmuş ben farkettiğimde. Ne bi sancı ne bi kanama hiç bişe yoktu sadece öğrendiğim gün az bişe leke geldi hemen gitmiştik hastaneye öyle öğrenmiştik 🥺 Beni bekliyo benim küçük bebeğim cennette. Burda olmadı orda kavuşuruz napalım.

Kuzu benim bu ay ilk kez progesteron 24 civarında geldi doktorum bu gebeliğe işaret olabilir bekleyelim dedi ona rağmen ne test ne de kan tahlili ki benim geçen ay iğne ile 15.1 idi. Bu ay doğal bu değer geldi 😁😁

Öğrensek ne olcak ki sağlıklı olsun yeter ki olsun 🙏🏻🙏🏻
Bir de benim regl hiç şaşmaz ondan bu dayanma gücü örneğin 30 günde oynayıp belirsiz olsa yapardım.
Benim süreçte hiç acaba yok 😁 ya hep ya tek 😁 ama gaza getirme sürecini seviyorum gelirim belki 🥰🥰🥰
Ayyy 24 çıktı ve sen hala acaba mı diye test yapmadın mı🤪
Ya o ihtimal ile yaşamayı seviyorsan.. Büyü gibi geliyorsa 😄
sana karşı saldırılarım devam edecek🥲
Bence bu değer bat 1 kala en azından test yapmayı hakediyor😃
Karaca 19 ile her gün test yaptı🙂 Demekki yumurta çok sağlıklıydı..

Yasemin çekmez story izle.. Sebebısiz infertilite stres ile ilgili söyledikleri çok iyi 🤓

Back