Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offf ben 7 cm civarı çikolata kistim var, komşuda misafirlikteydik sırf gazım var diye eve döndüm
Ay valla bende çok kötüyüm bir de bugün fuara gidicem her dk giderim artık WC ye benimki ki de 7cm ama çikolata kisti değil

Günaydın,
Gerçekten mi he he çok alemsin, ben sınav sonuçlarıma da hemen bakmazdım ondan mıdır belki yaparım tabi de sürekli test yapmak cidden bana göre değil

Günaydın arkadaşlar benim de yarın son adet tarihime göre 4+6 olacak hcg değerim perşembe 1613 tü her yerden bakıldı kese görememiştik yarın doktor kontrolüm var gün geçmiyor değerim arttı mı kese görünecek mi heyecandan duramıyorum en korktuğum şey dış gebelik. Bu arada Ağustos annelerine de katıldım ama netleşeceğim kadar orada takılamayacağım 50 sayfa falan okudum düşün yapanlar falan olmuş biraz gerildim burda daha mutluyum sanki

Hanımlar beta kaç olunca kese oluşup oluşmadığı kontrolü için doktora gidilmeli?

Birde dış gebelik te yada kimyasalsa adet gecikmesi vs oluyor mu?

Günaydın,
Gerçekten mi he he çok alemsin, ben sınav sonuçlarıma da hemen bakmazdım ondan mıdır belki yaparım tabi de sürekli test yapmak cidden bana göre değil
Tabiki ya Elimdeki testlerin doğruluğunu değerlendiririm
Sınav sonuçlarına bakmamamak birazda çalıştığına güvenmekten geliyor. Ama burda güvensizlikten ötürü bakmıyorsun. Yani hiç vücudundaki değişimi kendine kabullendirmek için çabalamıyorsun.. Az biraz çaba
O pozitifleri önce bedenimize sonra testlere aktaracağız :) Kız ben inanmasam tüp bebek gibi bir girdaba nasıl gireyim.. Az cesaret

Hanımlar beta kaç olunca kese oluşup oluşmadığı kontrolü için doktora gidilmeli?

Birde dış gebelik te yada kimyasalsa adet gecikmesi vs oluyor mu?
3000 den önce kese genelde görülmez.doktor beni 5+5 Ken çağırmıştı.184 çıkan degerimden 10 gün sonra.gayet net görülmüştü.kimyasalda dış gebelikde ikisinde de adet gecikmesi oluyor.kimyasalda değer 2 katı yükseleceğine bir yerden sonra düşüşe geciyor ve adet olunuyor.dis gebelik de de degerler dengesiz artıyor vs rahimde kese gorenemiyor onun tanısını koymak biraz daha zor ve uzun sürüyor.

Teşekkürler canım
Daha ozaman benim daha çok yolum var netleşmesi için

Kuzum bat 14 aralık olcak senın öyle söyle doktoruna

Kızlar 12.günden selamlar günaydınlar
Evet dün öğrendim hamile olduğumu ama çatlatma iğnesi olupta gün gün testleri merak eden çok kişi var bu yüzden 12.günümü de atıyorum. Ben artık cok rahat görebiliyorum çizgiyi. Düne göre de daha pembemsileşmiş belirginleşmiş . Allahım inşallah sağlıklıdır

Eklentiler

• 6A4E3B23-F446-4ACF-8324-A9B02AD51B6A.jpeg
    160,5 KB · Görüntüleme: 109
  • B1070E5A-9B5F-42D9-88F5-19EA0CA83948.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 112
  • C2B86DA6-06A3-444A-AC92-1DAAB2AB843B.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 111
Canım senin bat 15. di dimi? Normal test mi yaptım yoksa erken gebelik testi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…