- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
Bende test aldım gelir gelmez basliycam4aralik.igne günüm 6aralik asilama
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende test aldım gelir gelmez basliycam4aralik.igne günüm 6aralik asilama
Bnde dört tane aldım, gelir gelmez yapcam inşallahhh git gide koyulasan çizgi ler görürüz yabenim evde iki tane test var diğerleri yolda inşallah peş peşe çift çizgileri paylaşırız canım
![]()
Benide etiketle, şans getirir belkiAslında bitene vardi 2022 gebelik düşünenler diye ama çok aktif değildi galiba bi bakayım ona etiketlerim seni![]()
13.günde yoktu 20.günde ortaya cıktı biandaMerhaba hiç mi yumurta yoktu sonradan cıktı
Kuzum aklında bulunsun ben bu ay reglden hemen sonra vagihex ve donaxyl kullandım doktor kullandırdı enfeksiyon icin belki o yüzden daha kolay kalmısımdırRegl bittikten 1 gün sonra maydanozlu süte oturmayı denicem canim @usengecpirenses denemişti ara ara enfeksiyon oluyor bende hem iyi gelir hemde şifa olur belki diye düşündüm 3.gunu de ovulasyon a başlarım zaman![]()
Perşembe günü randevum var canim doktora gidicem ben değerlerime de baktırmak istiyorum ne demeliyim doktoraKuzum aklında bulunsun ben bu ay reglden hemen sonra vagihex ve donaxyl kullandım doktor kullandırdı enfeksiyon icin belki o yüzden daha kolay kalmısımdır
Bu ay farklı olarka tek yaptıgım fitil kullanmak olabilşr benmPerşembe günü randevum var canim doktora gidicem ben değerlerime de baktırmak istiyorum ne demeliyim doktora![]()
Adetin 6.gunu oluyor bisey olmaz heralde bide Alttan bakar mi ya korkulu rüyamBu ay farklı olarka tek yaptıgım fitil kullanmak olabilşr benm
Adetin 3.günü değerlerime baktırmak istiyorum diyebilirsşn kuzum
Enfeksiyondan süpheleniyorum diyorsan bakıyor alttan kuzumAdetin 6.gunu oluyor bisey olmaz heralde bide Alttan bakar mi ya korkulu rüyam![]()
Senenin ilk topigi benden olsun dedim insallah uğurlu gelir kızlar bekliyorum
KULLANICI ADI BAT TARIHI SEHIR SONUC maviss_34
10 Ocak İstanbul
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir![]()
Peki diğer değerler için kandan mi bakiyor zorlarsa bakacak yapcak bksey yok utana sikila pufffEnfeksiyondan süpheleniyorum diyorsan bakıyor alttan kuzum
Evet canım kandan bakılıyor hormonlarPeki diğer değerler için kandan mi bakiyor zorlarsa bakacak yapcak bksey yok utana sikila pufff
Tesekkurler canimss ocak ayı yarasın bize hadi bakalımEvet canım kandan bakılıyor hormonlarBaktır baktır korkma
Ayy saçmalığın daniskası, senin yerine ben çıldırdım.Anne gibi kimin canı yanabilir, halsiz olsan el ayağına dolanır başında pervane olur.KV nin yanında ağrın sızın olsa rahat uzanamazsın bile, bunu en net anlayıp seni koruması gereken kişi eşin, ne demek annenlerin geleceğini ona sormamak.Kv başına gardiyan mı dikiyor giderken? Kuzum sen şimdi sus hiç konuşma, canın sıkkın ve kırgın olduğunu anlayıp eşin bir noktada kıvranmaya başlayacak o noktada kocanla hiç kavga etmeden neden kırıldığını ona örneklerle anlat, sen benim içimi bilmiyor musun başımın üstünde yerleri var ama çok yıprandım tabi ki annemin yanında daha rahat ederim, Allah göstermesin sen rahatsız olsan benim annemin yanında ne kadar rahat edebilirsin? Zaten sen yoksun özlüyorum, üstüne bazı şeylerde ağır geliyor vs de, dinlemezse de bilmiyorum artıkKaldiki annem sağlıkçı birşey olsa anında müdahale ediyor.
Benim ona ihtiyacım var bu süreçte kayınvalideme değil ben gelmesinde demiyorum kaldiki eşim her yurtdışına gittiğinde onlar geldi gitti gelsinler istedi
Bende busefer gelecekler diye plan yaptım
Sormamisim beyfendiye
Neymiş şuan annemi istiyorsan çocuk olunca da onu isteyecekmisin (ki buda normal degilmi Allah aşkına KV belli yemek yapmayacak uyuşuk kadın zaten lohusa halimle Allah nasip ederse ben mi yapacam? )
Bende aynı durumu yasiorum canm 2 ay önce 5 cm yumurtalık kisti patladı pko luyum, bu ay yine korktum acaba kist mı patladı bu batmalar neyin nesi diye, büyük ihtimalle yeni yumurta oluşumu olabilir, bat 15 benim erken gebelik testim negatif çıktıKızlar aranızda kisti olup da aşırı gaz ve batmaları olan var mı? Göğüslerim 1 aydır şiş ağrıyor gebeliğe yorumlamak istemiyorum![]()
Offf ben 7 cm civarı çikolata kistim var, komşuda misafirlikteydik sırf gazım var diye eve döndümKızlar aranızda kisti olup da aşırı gaz ve batmaları olan var mı? Göğüslerim 1 aydır şiş ağrıyor gebeliğe yorumlamak istemiyorum![]()
Sağol canımAyy saçmalığın daniskası, senin yerine ben çıldırdım.Anne gibi kimin canı yanabilir, halsiz olsan el ayağına dolanır başında pervane olur.KV nin yanında ağrın sızın olsa rahat uzanamazsın bile, bunu en net anlayıp seni koruması gereken kişi eşin, ne demek annenlerin geleceğini ona sormamak.Kv başına gardiyan mı dikiyor giderken? Kuzum sen şimdi sus hiç konuşma, canın sıkkın ve kırgın olduğunu anlayıp eşin bir noktada kıvranmaya başlayacak o noktada kocanla hiç kavga etmeden neden kırıldığını ona örneklerle anlat, sen benim içimi bilmiyor musun başımın üstünde yerleri var ama çok yıprandım tabi ki annemin yanında daha rahat ederim, Allah göstermesin sen rahatsız olsan benim annemin yanında ne kadar rahat edebilirsin? Zaten sen yoksun özlüyorum, üstüne bazı şeylerde ağır geliyor vs de, dinlemezse de bilmiyorum artıkkusura bakma kuzum regl yaklaştı hormonlar kudurdu fazla tepki verdim affet