Ay valla bende çok kötüyüm bir de bugün fuara gidicem her dk giderim artık WC yeOfff ben 7 cm civarı çikolata kistim var, komşuda misafirlikteydik sırf gazım var diye eve döndüm![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla bende çok kötüyüm bir de bugün fuara gidicem her dk giderim artık WC yeOfff ben 7 cm civarı çikolata kistim var, komşuda misafirlikteydik sırf gazım var diye eve döndüm![]()
Bilmiyorum Kİ kist de yapar mı onu da bilmiyorum çok fazla var şuan çünkü bende başka belirti aramak istemedim şiş şiş dolanıyorumBende miyom var 5cm gaz problemi var. Siz diyince yapar mı ki miyom?
Ay sağolun bana aynıymış geliyor da sizlere soruyorum inşallah testtede yukselmistirNet belirginleşmiş tabiki :)Maşallah :)
Bariz çizgi belli.hadi insallahEki Görüntüle 2968383
Kızlar bat siz de benim gördüğümü görüyor musunuz ? Bat 17 aralık hiç bi belirtide yokelim ayağım titredi sabah sabah. İnşallah doğrudur
![]()
Ayy hayırlı olsun434 bugünün testi
837dün
Farklı marka ile yaptım test yanıltır mi diye
Belirginlesme var mı ki
Yarın kan testine gidecem yine Allah'tan birşey olmazsa
Hadi darısı bizeEki Görüntüle 2968383
Kızlar bat siz de benim gördüğümü görüyor musunuz ? Bat 17 aralık hiç bi belirtide yokelim ayağım titredi sabah sabah. İnşallah doğrudur
![]()
Ne zaman kan vereceksinBariz çizgi belli.hadi insallah
Günaydın,Herkes her ay başka birşey deniyor... Ben fonksiyonel tıba inanan biri değilim. Bi oradakileri yapmadımKırmızı cizgilerini anlayabiliyorum ama test yapmıyor olman üzülmediğin daha az stres oldugun anlamına gelmiyor :)
Benim bu ay sıfır ilişki ona rağmen çatlatma iğnesi vuruldum diye test yapsam şu çift çizgiyi gerçek olmasa da görsem mi diye düşünüyorum
Bence bu ay stil değiştir ve çatlatma iğnesi olursan takipte kal..
Tebrikler gayet belirginEki Görüntüle 2968383
![]()
Sağlıkla gelsin inşallah çok tebrik ederimEki Görüntüle 2968383
![]()
Tabiki yaGünaydın,
Gerçekten mihe he çok alemsin, ben sınav sonuçlarıma da hemen bakmazdım ondan mıdır
belki yaparım tabi de sürekli test yapmak cidden bana göre değil
![]()
3000 den önce kese genelde görülmez.doktor beni 5+5 Ken çağırmıştı.184 çıkan degerimden 10 gün sonra.gayet net görülmüştü.kimyasalda dış gebelikde ikisinde de adet gecikmesi oluyor.kimyasalda değer 2 katı yükseleceğine bir yerden sonra düşüşe geciyor ve adet olunuyor.dis gebelik de de degerler dengesiz artıyor vs rahimde kese gorenemiyor onun tanısını koymak biraz daha zor ve uzun sürüyor.Hanımlar beta kaç olunca kese oluşup oluşmadığı kontrolü için doktora gidilmeli?
Birde dış gebelik te yada kimyasalsa adet gecikmesi vs oluyor mu?
Teşekkürler canım3000 den önce kese genelde görülmez.doktor beni 5+5 Ken çağırmıştı.184 çıkan degerimden 10 gün sonra.gayet net görülmüştü.kimyasalda dış gebelikde ikisinde de adet gecikmesi oluyor.kimyasalda değer 2 katı yükseleceğine bir yerden sonra düşüşe geciyor ve adet olunuyor.dis gebelik de de degerler dengesiz artıyor vs rahimde kese gorenemiyor onun tanısını koymak biraz daha zor ve uzun sürüyor.
Kuzum bat 14 aralık olcak senın öyle söyle doktorunaKızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz
Biz kaç haftalık gebe oluyoruz gününü neredeyse bildiğimiz için 3 4 hafta bana fazla geliyorKuzum bat 14 aralık olcak senın öyle söyle doktoruna![]()
Canım senin bat 15. di dimi? Normal test mi yaptım yoksa erken gebelik testi mi ?Kızlar 12.günden selamlar günaydınlar
Evet dün öğrendim hamile olduğumu ama çatlatma iğnesi olupta gün gün testleri merak eden çok kişi var bu yüzden 12.günümü de atıyorum. Ben artık cok rahat görebiliyorum çizgiyi. Düne göre de daha pembemsileşmiş belirginleşmiş . Allahım inşallah sağlıklıdır![]()